Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

« Ohlsonsmith skapar nytt ansikte för Westin Promotion | Main | Diggiloo - sommarens turnésuccé med över 125 000 besökare »
onsdag
aug262009

Rhapsody In Rock 2009

Robert Wells avslutade Rhapsody in Rock för ett överfullt Dalhalla i fredags.  Nästa vecka väntar Australien. Tillbaka till Stockholm och Börsen i jul med Handful Of Christmas.

I fredags var det avslutning av Rhapsody in Rock-Handful Of Keys och för ett helt utsålt Dalhalla (800 extra biljetter släpptes förra veckan) utanför Rättvik. Turnén som blev en publiksuccé med bland annat Glenn Hughes, Albert Lee och John Lord visas redan  den 1 september i en timmes program på TV4 med highlights från  Skansen, Falkenberg och Dalhalla med alla medverkande från årets show.

Robert Wells som tidigare i förra veckan utnämndes till staden Beijings turist ambassadör drar vidare österut. Den 5/9 lyfter planet till Australien för konserter och promotion av ny CD, DVD. Wells kommer att träffa press, radio och medverka i antal tunga TV shower. Wells stannar i Australien fram till den 12/9. 

I  Sverige efter sommarens turné förvandlas Handful Of Keys till Handful Of Christmas.
20 :e november och hela december framtill jul, kan man njuta av en spektakulär julshow i rockens och Radio City Music Halls tecken på Hamburger Börs i  Stockholm med Wells. Med sig på scenen har han Vocalettes och The Jingle Wells Orchestra, men även magikern Stefan Odelberg. Premiär den 20 november.