Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

« Bandet Concept Store byter namn till The Concept och nydöpta av Jonna Lee i Sveriges Radio P3´s Musikguidens dierktsända session live från studio 4 | Main | Christer Sjögren åter på stor turné julen 2011 »
onsdag
apr202011

Ett makalöst bröllop

Stort intresse när Thomas Petersson och David Batra för första gången spelar utomhusteater i komedin ”Ett makalöst bröllop” i Kalmar!

I sommar spelas Thomas Peterssons komedi ”Ett makalöst bröllop” på Krusenstiernska teatern i Kalmar. Den stora efterfrågan av biljetter gör att man nu släpper tre extraföreställningar (se datum nedan). Tidigare har komedin gjort stor succé i Malmö, Halmstad, Göteborg och flyttar i sommar till Kalmar och Krusenstiernska teatern.

Nytillskottet i ensemblen David Batra, som gör sin första föreställning på en utomhusteater med ”Ett makalöst bröllop” någonsin är för tillfället i full gång med repetitionerna inför sin nya roll.

Den 30 juni är det premiär för Thomas Peterssons ”Ett makalöst bröllop” på Krusenstiernska teatern i Kalmar och spelas fram till 23 juli.

Extraföreställningar:

Onsdag den 6 juli

Onsdag den 13 juli

Onsdag den 20 juli

Läs mer...

Pressbilder

För pressbilder samt ytterligare information se: www.krusenstiernskateatern.se

Kontakt: Rickard Werecki, Pressansvarig, tfn 070 8543864 E-post: rickard@westinpromotion.com