Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

Musikspelaren

 

 

« Stefan Gerhardsson underhåller på Vallarnas Upplevelserestaurang | Main | Peter Lundblad firar 40 år som skivartist med nytt album »
tisdag
apr242012

Bryan Adams sommarturné 2012 till Sverige

Nu är det klart! Den 7 augusti kommer Bryan Adams med sin sommarturné 2012 till Linköping och Stångbrofältet för konsert. Biljetterna släpps den 27 april.

-Vi är väldigt glada och stolta, det kommer att bli en stor rockkonsert med hela Bryan Adams band på scen, säger Cenneth Sangré på CS Event.

Bryan Adams gav ut sin första platta ”Bryan Adams” 1980. Sedan dess har det hunnit bli över 20 plattor. Han har gjort flera stora hits såsom ”Summer of 69”, ”Heaven” och ”(Everything I Do) I Do It For You”.  Hans album ”Reckless” är det mest sålda albumet någonsin i Kanada, som gjorts av en kanadensare.

Bryan Adams är utöver musiken en erkänd fotograf som har tagit modebilder för tex. H&M, Harpers Bazaar och Zoo Magazine. Han har även startat ”Bryan Adams Foundation” och samlat in pengar till offren för några av de största naturkatastroferna i världen.

Musiken är ändå fortsatt det som tar störst plats i Bryan Adams liv. Efter tre decennier som rockartist gav han 2010 ut en samlingsplatta ”Bare Bones” som innehåller en kavalkad av hits i en ”un-plugged” version. I Linköping ska vi dock inte förvänta oss un-plugged utan det blir en rockkonsert med hela hans band.

Bryan Adams Linköping, Stångbrofältet den 7 augusti 2012.

Biljetterna släpps fredag den 27 april.

CS EVENT och ICO

För ytterligare info: www.bryanadams.com och www.csevent.se

Kontakt: Cenneth Sangré, CS Event tfn: 0707-10 85 50

Presskontakt: Rickard Werecki Lycknert tfn:0708-54 38 64.

E-Post: rickard@westinpromotion.com