Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

« KING MELODIES klara för fredsfestivalen i Varberg i Sommar | Main | Hasse Andersson - Etta på albumlistan och aktuell med massiv turné »
söndag
maj242015

Sara Löfgren tillbaka med ny musik och sina starka texter

 

Efter en tuff period i sitt liv, är Sara Löfgren tillbaka med sin musik och sina starka texter.

Det är sex år sedan Sara Löfgren släppte albumet "Åt helvete försent". Året efter åkte hon på Packmoppeturné med Plura m.fl. artister och de senaste åren har Sara gästat i olika konstellationer. Just nu skriver Sara på ett nytt kommande album/EP (våren 2016) och en självbiografisk bok är inplanerad under hösten 2016.

Det var 2004 det tog ordentlig fart på Saras karriär. Hennes medverkan i Fame Factory resulterade i två stora hits "Starkare" och "Aldrig". Hennes debutalbum såldes i över 60000 exemplar. Samma år tävlade hon i melodifestivalen med låten "Som stormen" och medverkade i Gaygalan samt var nominerad i MTV Nordic Awards. Under senare åren har Sara medverkat ett antal gånger i både "Så Ska det låta" och "Världens Barngalan", "Lotta på Liseberg" "Doobidoo", "Sen Kväll med Luuk", krogshowat med Lasse Kronér och Stefan Odelberg, turnérat med Diggiloo. Ett axplock av en lista som kan göras ännu längre. Singeln "När Mörkret Faller" är skriven av teamet Peter Wennerberg, Mathias Venge, Sharon Vaughn, Gabriella Jangfeldt och Sara Löfgren släpps digitalt fredag den 5 juni.

Agent/bokning: United Stage Artist, Dennis Karlsson

Publishing: Soundland Music

Label: W Records

Produktion: MMP, Peter Wennerberg och Mathias Venge

PR: Westin Promotion, Anders Westin

Distribution: Phonofile, Torny Gotberg

Kontakt: anders@westinpromotion.com