Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

« Lasse Stefanz nya singel "Leva Tills Jag Dör" skriven och framförd med Mikael Wiehe | Main | KING MELODIES klara för fredsfestivalen i Varberg i Sommar »
måndag
jun012015

Mollie Lindén släpper debutsingeln Miracle och reser på turné med Diggiloo i sommar

Mollie Linden klev in i svenska folkets hjärtan under sin resa i idol under hösten 2014. En resa som tog 18-åringen från Småländska Oskarshamn hela vägen till finalen i Globen. Mollies varma, ödmjuka stil i kombination med den enorma sångrösten gjorde henne till en stor favorit i TV-sofforna

Debutsingel

Under våren har Mollie jobbat på nytt material vilket nu resulterat i debutsingeln ”Miracle” som Mollie också varit med och skrivit själv! Miracle är en stor låt med en mäktig refräng där Mollies röst verkligen får fritt spelrum att visa hela sitt spektrum. Mollie berättar;

”Det känns otroligt roligt att få släppa min första singel som "artist". Jag har alltid drömt om att helt plötsligt höra min låt på radio när jag sitter i bilen och jag ser fram emot det ögonblicket"

Sommaren

I sommar medverkar Mollie i den stora Diggiloo-turnén med artister som Charlotte Perelli, Helena Paprizou och Martin Stenmarck m.fl.. Något som Mollie ser fram mot: 

"När jag inte vann Idol så kände jag mig ändå som en vinnare för att jag får på sätt och vis en turné precis som Lisa, som vann. Det inte bara en turné utan Sveriges största sommarturné! Så det är superroligt för mig att hänga med rutinerade artister och jag tycker att jag har världens bästa sommarjobb" 

Sommaren 2015 ser således att bli minst sagt fullspäckad för den nyblivna studenten med både singelsläpp och stor turné på agendan. Mollies karriär pekar rakt uppåt och för den som hört och sett henne är detta inget mirakel!

http://www.pamastudios.com     http://www.talentcoach.se

press/radio: anders@westinpromotion.com