SVENSKA LYXORKESTERN släpper "Amar Pelos Dois" på Svenska!
2017-12-28
Westin Promotion

Sveriges mest renommerade musiker Svenska Lyxorkestern, släpper musik i mellandagarna!

Vet du vilka Svenska Lyxorkestern är? Nej kunde kanske tro det. SLO är ett "hobbyband" med några av Sveriges bästa musiker. Orkestern som träffas några gånger om året och lirar tillsammans har som tradition att spela på Högfjällshotellet i Sälen till påsken och har så gjort i många år. Bandet är också anlitad av många tunga Svenska företag i samband med deras företags arrangemang etc. Nu i mellandagarna släpper gänget musik på Spotify och på deras You Tube kanal. Svenska Lyxorkesterns medlemmar tyckte så i den milda grad om årets vinnarlåt i Eurovison Contest 2017 ” Amar Pelos Dois”, så de arrade om lite och översatte låten med förlagets tillåtelse till svenska som blev ”För oss båda” med Anders Forsslunds sång och text! 

Vilka är då Svenska Lyxorkestern? Här kommer en kort presentation!

Janne Bengtson, Flöjt

Av många ansedd som en av landets (och även internationellt) bästa flöjtister.
När han inte spelar I Svenska Lyxorkestern ses och hörs han som soloflöjtist i Kungliga Filharmoniska orkestern och i BAO, Benny Anderssons orkester. 

Peter Gardemar, violin

Peter var för några år sedan den Violinist som Bänkpressade mest. Numera tror han det och vi andra låter honom leva i den villfarelsen Han har med sina 60 000 mil Mc förmodligen en skaplig placering på listan: personer som kört längst MC i landet. Enda i Bandet som badat på 79e breddgraden i 1,6 gradigt vatten.

Hans Gardemar, Piano, dragspel

Hans har jobbet som musiker och kapellmästare åt artister som Lill Babs, Lasse Berghagen, Magnus Uggla, James Last, Björn Skifs, Lena PH, m.fl…Har även arrat och spelat med tyska Scorpions
Är också en av landets ledande arrangörer.

Peter Milefors, trummor

Kanske mer känd som Milan, en hårt anlitad trummis som har spelat med Björn Skifs ända sen Skifztiden. Milan har hörts på mängder av konserter och skivor genom åren.

Anders Forsslund, sång och bas

Legendarisk musiker som bl.a. var med i ett av 60 talets största Svenska popband, Mascots, FJK och mycket mer. Även anlitad i olika skådespelarsammanhang. 
Det både syns och hörs att han hör hemma på scen.

Se dem på https://www.youtube.com/results?search_query=svenska+lyxorkestern+för+oss+båda

Hör dem på https://open.spotify.com/track/4cNXM9c6nOH9JUaC1bLoyb

 

Kontakt till SLO: Hans Gardemar - hans.gardemar@kmh.se

Media kontakt: Anders Westin – anders@westinpromotion.com

Article originally appeared on Westin Promotion (http://westinpromotion.com/).
See website for complete article licensing information.