Björnen Bamse inleder Sveriges största musikfestival, Bråvallafestivalen onsdag 28/6!
2017-06-19
Westin Promotion

Att Sveriges populäraste björn nu blivit festivalartist, har nog ingen riktigt förstått ännu?Han står för styrka och medmänsklighet, han hjälper de svaga och kommer aldrig acceptera att bli mobbad av Reinard Räv eller någon annan!


Bamse inleder en av Sveriges största musikfestivaler; Bråvallafestivalen! Han står på stora scenen onsdag den 28 juni kl.19.00 med alla hans Vänner i en Sång- och Dansföreställning, laddad med nostalgiska barnvisor!

Det finns så klart ett indirekt budskap från festivalen att inleda med ”Världens starkaste björn”. Den som är stark måste också vara snäll! Och Bamse tycker inte om att slåss och de ska ingen annan heller göra. Så innan Håkan Hellström, Laleh, Ellie Goulding, Hov1 och Linkin Park med flera går upp på scenen, äntrar björnen Bamse stora scenen på Bråvalla med sin Sång- och Dansföreställning! Vem hade trott detta? Bra initiativ av Bråvallas festivalledning som inger respekt!

OBS! Bamse ger inga intervjuer, men han finns tillgänglig med sin producent Kenny Mattsson för kommentarer, Bamse kan också medverka live om ni vill träffa honom innan, eller i samband med, festivalen. www.bamselive.se

 

Bamse åker på arenaturné med sin teaterföreställning hösten 2017:

Karlstad, Löfbergs Arena 30/9, Malmö Arena 7/10, Västerås, Bombardier Arena 14/10
Linköping, Saab Arena 21/10, Gävle, Gavlerinken Arena 28/10, Halmstad Arena 4/11
Göteborg, Scandinavium 11/11, Jönköping, Kinnarps Arena 18/11.

Presskontakt: Anders Westin – anders@westinpromotion.com - +46 708 773707

www.krall.se

Article originally appeared on Westin Promotion (http://westinpromotion.com/).
See website for complete article licensing information.