Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

« ”Kärleken till människorna i det glömda Europa är drivkraften” | Main | Bandet HALM gör succé på Guldklavengalan, P4 live, Live at Heart, TV4 Bingolotto och Liseberg! »
tisdag
sep192017

Mollie Minott på höstturné med Marching for Love och spelar i New York på Mondo festivalen 6 oktober!

Mollie Minott åker på Höstturné för Star for Life!

Som ambassadör för organisationen Star for Life, åker Mollie Minott på höstturné med Star Choir South Africa, Göran Rudbo, Ken Wennerholm, Thandiwe Mazibuko och Magnus Spångberg med musiker. Mollie kommer att besöka ett tiotal städer runt om i landet med det här härliga gänget, några är efterlängtade återbesök och andra är för turnén helt nya platser.

Turnén är fortsättningen på den musikaliska resa som redan har setts av nära 100 000 människor runt om i Sverige, där Star for Life och Triple & Touch har samlat ihop ungdomar från Sverige och Sydafrika och som tillsammans skapar en fantastisk musikupplevelse. Mollie har tidigare och kommer också nu till hösten att medverka med tusentals svenska ungdomar på de olika konserterna runt om i Sverige. Se spelplan på www.starforlife.se

Mollie Minott spelar i New York 6/10!

Mollie Minott är också aktuell för branscheventet och musikfestivalen Mondo NYC mellan den 4-8/10 i New York. Två showcase blir det, varav ett officiellt gig på historiskt mark. Woodhouse Music Hall den 6 oktober. Mollie kommer också att ha ett lite mer intimare showcase hos producenten Christian Cedras i hans studio BigHouse Labs där bl.a. Beyoncé, Rihanna mfl. arbetat i under åren. Detta i samarbete med Bosse Nikolausson på Talent Coach och Peter Åstedt CEO på Music Help. Återkommer närmare om New York spåret i ett senare pressinlägg. 

http://mondo.nyc

Kontakt/management: Anders Westin – anders@westinpromotion.com, Agent: Blixten & Co emil.rossling.larsson@blixten.se my.bergman@blixten.se