Efter förra årets jättesuccé, är ”Vi Som Älskar 90-talet” tillbaka! 
2018-01-30
Westin Promotion

Nu släpper vi de första Early-Bird biljetterna! 


Sommaren 2017 gjorde musikfestivalen VI SOM ÄLSKAR 90-TALET sitt riktiga inträde på svensk mark. Stockholm, Göteborg, Malmö och Kalmar stod för värdskapet och närmare 40.000st 90-talsentusiaster festade, dansade, mindes och höll fanan högt under några lördagar i juli. Succén fortsätter och sommaren 2018 kommer festivalen till att omfatta tre städer. Kärleken till 90-talet kommer tillbaka till den fantastiska publiken i Stockholm och Göteborg och ny stad för i sommar blir fina Helsingborg dit vi ser fram emot att få dela med oss av glädjen!

”Vi är så glada att Sverige tagit så bra emot vårt koncept… I år, har vi ett ännu tyngre ”line up” att se fram emot. Det kommer att bli ett fantastiskt smörgåsbord av den bästa party musiken från 90-talet, säger den Danska grundaren och producenten Riffi Haddaoui!”

Världsartister återförenas i en fantastisk line up även i sommar, så räkna med en kavalkad av det mesta och bästa av 90-talets musikhjältar där nostalgin står i centrum. Det är en festival som väcker minnen till liv, framkallar rysningar och härliga känslor. 90-talet smakar återigen lika nytt och fräscht som när det en gång begav sig.

Inom kort kommer vi att släppa årets första artistprogram med många nya spännande namn! Torsdag den 1 feb kl.09.00 släpps de första early-bird biljetter på www.ticketmaster.se först till kvarn!

Festivaldatum: 7/7 Stockholm, 14/7 Göteborg, 21/7 Helsingborg

Foto:A.Westin

Följ oss på: https://www.facebook.com/90taletparty , http://90talet.party

Presskontakt: Westin Promotion, anders@westinpromotion.com - +46 70 8773707

Article originally appeared on Westin Promotion (http://westinpromotion.com/).
See website for complete article licensing information.