Brynolf & Ljung - "Cirkeln" turnépremiär på Cirkus i Stockholm 6/11
2018-10-24
Westin Promotion

"Cirkeln" är en helt ny föreställning, med premiär på Cirkus i Stockholm den 6 november följt av en rikstäckande turné runt om i Sverige. Under tre säsonger av det populära programmet "Brynolf & Ljung - Street Magic" på TV4 har Peter  och Jonas lurat Svenska kändisar. Nu är det din tur!

I Cirkeln får publiken möjlighet att uppleva street magic , live från scenen. Den röda tråden i Cirkeln är osannolika sammanträffanden. Alla har någon gång varit med om händelser där mankänner - det här kan inte vara någon slump. Nu sluter vi Cirkeln!

Historien om Brynolf & Ljung,

Brynolf & Ljung fick sitt internationella genombrott i Britain´s Got Talent inför 11 miljoner tittare. För den Svenska publiken kom det stora erkännandet med serien ”Brynolf & Ljung – Street Magic” på TV4 (2015). Serien har hitintills sänts tre säsonger med en halv miljon tittare varje vecka.

Förutom sin egna serier, har killarna medverkat i ”Allsång på Skansen”, ”Sommarskrysset”, ”Fångarna på fortet”, ”Nyhetsmorgon” m.fl.

Har varit öppningsakt för Penn & Teller på Rio Hotel and Casino i Las Vegas samt gjort shower i Las Vegas, Oslo, Köpenhamn, Helsingfors, New Dehli, Shanghai, Wien, Paris, Beijing, London m.fl. 2009 vann Brynolf & Ljung en silvermedalj i trolleri-VM i Beijing. Kina.

Nya showen spelas i hela Sverige under hösten och vintern 2018 och 2019. Premiär på Cirkus i Stockholm tisdag 6/11 och som har fått namnet ”Cirkeln”. Läs mer om showen på http://brynolfandljung.com/sv här finner du också hela turnéplanen hösten 2018 och vintern 2019.

Producent: Lifeline.se

Presskontakt: Westin Promotion - anders@westinpromotion.com

Article originally appeared on Westin Promotion (http://westinpromotion.com/).
See website for complete article licensing information.