Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

« GOD JUL & GOTT NYTT ÅR önskar Westin Promotion! | Main | Succé för Brynolf & Ljung och förställningen Cirkeln! I vår fortsätter Sverigeturnén! Nypremiär den 11/1 i Malmö. »
onsdag
dec192018

Casanovas nominerade till Sveriges viktigaste musikpris Grammis 2019!! 

 

Det är inte första gången Casanovas nomnieras till en Grammis, nej det är tredje gången (gillt). Förutom nomineringen, valdes bandets sångare Henrik Sethsson till årets sångare 2018 på dansbandens egna stora gala, Gulklaven i Malung tidigare i år. Året därförinnan valdes Casanovas till årets dansband och årets album (2017).

Det är över10 år sedan bandet medverkade i SVT´s Dansbandskampen, då de också fick sin första stora hit med Sten & Stanleys gamla dänga ”Dra dit pepparn växer”.

Låten har i dag streamat drygt över 4,5 miljoner gånger på Spotify (det tål att jämföras med exempelvis TV-aktuella Charlotte Perrellis ”Heros” som har streamats ca 5 miljoner gånger).

Casanovas senaste singel ”Lite mer av din tid” är skriven av Nisse Hellberg från Wilmer X och låg över fyra månader på SR P4 spellista i höstas.

Och som inte det var nog, så är Casanovas med sina 165 speldagar runt om i Sverige och Norge, ett av de mest turnerande banden i dag. Tillsammans med Lasse Stefanz, Streaplers och Arvingarna är Casanovas ett av de band som drar absolut flest folk. Casanovas startades 1989 och har under de senaste elva åren haft samma medlemmar. Sångaren, producenten, låtskrivaren och frontmannen i bandet Henrik Sethsson, är en stor tillgång för bandet. Han är också en av Sveriges absolut bästa sångare i sin genre.

Men för att återgå till nya plattan ”Vi lever här och nu”, som släpptes i november, så har den redan streamat 2,7 miljoner gånger på Spotify, långt över vad många stora svenska artister gör idag!  Det säger lite om Casanovas popularitet!

 

Lyssna på Casanovas

https://youtu.be/ZtKufPKBHGQ - Medley

 

Presskontakt: Westin Promotion – Anders Westin – anders@westinpromotion.com – 0708-773707

Label: Atenzia Records – A/R Per Winberg – par.winberg@ginza.se