Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

« SVERIGES STÖRSTA TRIO BJUDER PÅ 25+! | Main | Mollie Minott - Dimpker Brothers - Elin Namnieks - Trofast = Debaser 25 maj kl.18.00-22.00. Be there! »
tisdag
jul032018

Anna Vilds svalor får vingar och landar i Västkustens kreativa mittpunkt

 

 Den 20e juni var det releaseparty på Kusthotellet för Anna Vilds debut Svalors Hemlighet.

Anna Vild har många års erfarenhet som artist men är ny som Singer-Songwriter. Vild, som sedan 2016 bor i Varberg, har med höga ambitioner, både musikaliskt i sina låtar och med sitt artisteri. Hennes debut - Svalors Hemlighet har redan nått framgångar i P4 Nästa Halland.

Vild förtrollar oss med sitt målande språk och tar den nordiska musikskatten till nya höjder genom sin unika kombination av elektroniska inslag och organiska grunder.

Varberg som ”Västkustens kreativa mittpunkt 2025” är redan ett faktum. Varberg lockar, genom vara en öppen stad med vackra miljöer, många kreativa personer med spännande idéer att flytta hit. I nya samarbeten med Varbergare drivs det upp nya processer och spännande samarbeten. Ett av dessa samarbeten består av inflyttade Anna Vild och det nystartade skivbolaget Linton Group Records och Vabergssonen producenten Markus Åkesson på studion Sonic Train Studios. Bakom Linton Group Records står entreprenören, och skivbolagsdirektören Ruben Linton.
Ruben Linton, som också han är inflyttad, är en driven företagare med ett förflutet bl.a. inom event och musikbranschen. Han var en av personerna bakom den stora fredskonserten Notes for Peace som hölls i Varberg 2016.

-Anna Vilds låt Svalors Hemlighet som just nu tävlar i P4 Nästa Halland är frukten av ett lyckat samarbete mellan Vild, Linton och Musikproducenten Markus Åkesson på Sonic Train Studios i Varberg, säger Linton

Onsdagen den 20e Juni var det skivsläpp med tillhörande Release Party på Kusthotellet för Svalors Hemlighet. Omkring 100 personer var där och firade att Svalorna nu får vingar.
Gästerna bjöds på bubbel, snittar, musikvideo och en intim livespelning med artisten och hennes egna låtar. Svalors Hemlighet, Soldamm, Var du där?, Skål för våren och Kustsommar framfördes AV Anna Vild som ackompanjerades av cellisten Hanna Bendz.

Releaseparty - Men några CD-skivor fanns inte att få tag på!

Linton hänvisade så klart till streamingtjänsten Spotify, där Annas musik ligger för lyssning.
-Det är där man lägger krutet nu, berättar skivbolagsdirektör Ruben Linton. Annas musik hittar man på hennes artistsida https://open.spotify.com/artist/6y3eFqhDpNXXGJjgaoDbfS?si=KmHuyOu1QfeSDPf-N7MEEg

Anna Vild berättar att hon är djupt rörd över att så många kom och stöttar hennes release.
-Så många fina nya och gamla vänner och så mycket folk jag inte har hunnit lära känna ännu!
Vild fortsätter -Att få arbeta med musik är inte ett val för mig. Det är ett måste. För mig finns inget annat. Jag måste skriva och spela min musik. Tack vare Varberg, alla fina människor här och alla fantastiska samarbeten med duktigt folk som blir drömmar verklighet.

Att release partyt var förlagt till Kusthotellet har sina naturliga skäl. Anna Vild kommer att finnas där och spela hela sommaren i hotellets nya utemiljö. Dessutom har Vild specialskrivit en sommarlåt till Kusthotellet. ”Kustsommar”, som också den ligger på Spotify, är sommaren 2018 års stämningssättande soundtrack för hotellet i reklamkampanjer och marknadsföring.

 

Bor du i Varberg, kommer du till Varberg i sommar? Får du inte missa Anna på Kusthotellet!

Du ser henne varje torsdag och fredag kl. 16-18 och 20-22, v. 28-31.
Fredag och lördag v. 27 och torsdag v. 32. 
Husbandet med Anna Vild i spetsen spelar varje lördag kl. 16-18 och 20-22, v. 28-31.
Söndagsjam kl. 16-18, 20-22, v. 28-31.

Glöm inte att sista dagen för att rösta på Annas låt ”Svalors Hemlighet” är nu på torsdag den 5/7, så in och lyssna. Ni kan ni rösta via Sveriges Radio Hallands länk som följer.

https://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=128&grupp=23715&artikel=6933319

Så Här fungerar det att rösta på Anna Vild och hennes Svalors Hemlighet: Skicka texten: p4hall (mellanslag) låt5 till 722 50 (3 kronor/röst+eventuell trafikavgift).

Anna Vild på sociala medier:

https://annavild.se

https://www.facebook.com/annavildmusic

https://www.instagram.com/annavild 

 

Kontakt: Linton Group Records – Ruben Linton - ruben.linton@tetiko.se - +46 733 822609

Presskontakt/radio: Westin Promotion – Anders Westin – anders@westinpromotion.com - +46 708 77370