Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

« STÖRSTA GÄSTANDE AMERIKANSKA GOSPELKÖREN PÅ 2000-TALET KOMMER TILL SVERIGE | Main | SVERIGES STÖRSTA TRIO BJUDER PÅ 25+! »
måndag
aug202018

Björn Skifs avslutar sin höstturné i Stockholm på Ericson Globe arena 1 december!

BJÖRN SKIFS förlänger och avslutar sin höstturné ”Bitar ur mitt liv” i Stockholm på Ericson Globe arena lördag den 1 december!


Fredag den 31/8 och lördag den 1/9 har Björn Skifs premiär på turnén och showen ”Bitar ur mitt liv” på ett utsålt Skansen i Stockholm. Veckan efter blir det arenapremiär i Karlstad följt av ytterligare 11 städer från Luleå i norr till Malmö i söder. Turnén pågår under hela hösten och är en musikalisk tidsresa från Björns karriär.                       

Med 15 man stark orkester och kör under ledning av Hans Gardemar, är detta en av Björn Skifs större turnéer genom tiderna. När Björn den 1 december kör höstens sista show på Ericsson Globe Arena i Stockholm, har han genomfört 25 shower i några av Sveriges största städer.

Björn säger,

– Det har gått 50 år sedan jag spelade in min första skiva. Det har blivit så många låtar genom åren och jag kan knappt vänta på att få spela dem igen. Att få ta gamla favoriter och ge dem en nutida klang med stor orkester, säger Björn Skifs det ser jag fram emot.

 

Biljetterna till Stockholm Globe arena, släpps tisdag den 21/8 kl.10.00 på www.axs.com

Presskontakt: Anders Westin – anders@westinpromotion.com - +46 708 773707

Producent: Åsa Holmberg – asa@gotalejon.se