Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

« BROLLE & MIMI PÅ GEMENSAM JULTURNÉ | Main | Björn Skifs avslutar sin höstturné i Stockholm på Ericson Globe arena 1 december! »
torsdag
aug232018

STÖRSTA GÄSTANDE AMERIKANSKA GOSPELKÖREN PÅ 2000-TALET KOMMER TILL SVERIGE 

DEN PRISADE GOSPELKÖREN CHICAGO MASS CHOIR KOMMER 40 MAN STARK OCH BESÖKER SVERIGE I SEPTEMBER I SAMBAND MED GOSPELVERKSTADENS 30 ÅRS JUBILEUM OCH STOCKHOLM GOSPEL CHOIR FESTIVAL 2018!

De har varit på toppen av Billboards gospellista, vunnit en mängd priser och blivit nominerade till ett flertal Grammy Awards. Nu gör Chicago Mass Choir sin första turné i Sverige. Gör dig redo för en energifylld glädjefest med en av världens främsta gospelkörer!

Med musik fylld av själ och hjärta har Chicago Mass Choir fått publik över hela världen att smälta. De är en kraftfull gospelkör med ett stort engagemang som sträcker sig långt utanför musiken. De reser runt och sjunger på sjukhus och vårdboenden, samlar in skolböcker till skolklasser, och samarbetar med ideella krafter som Röda korset, AIDS foundation of Chicago och många fler. Lika mycket en ”singing choir” som en ”giving choir”!

Hela sexton album med kören har nått topplaceringar på Billboards gospellistor. De har nominerats till två Grammys, tre Dove och mer än tio Stellar Awards. 2012 utnämndes de till Chicagos bästa traditionella kör. Läs mer på www.gospelverkstaden.se och www.chicagomasschoir.com

Presskontakt: Westin Promotion - Anders Westin – anders@westinpromotion.com - +46 708 773707

Producent och initiativtagare: Gospelverkstaden - Lasse Axelsson - lasse.axelsson@gospelverkstaden.se