STÖRSTA GÄSTANDE AMERIKANSKA GOSPELKÖREN PÅ 2000-TALET KOMMER TILL SVERIGE 
2018-08-23
Westin Promotion

DEN PRISADE GOSPELKÖREN CHICAGO MASS CHOIR KOMMER 40 MAN STARK OCH BESÖKER SVERIGE I SEPTEMBER I SAMBAND MED GOSPELVERKSTADENS 30 ÅRS JUBILEUM OCH STOCKHOLM GOSPEL CHOIR FESTIVAL 2018!

De har varit på toppen av Billboards gospellista, vunnit en mängd priser och blivit nominerade till ett flertal Grammy Awards. Nu gör Chicago Mass Choir sin första turné i Sverige. Gör dig redo för en energifylld glädjefest med en av världens främsta gospelkörer!

Med musik fylld av själ och hjärta har Chicago Mass Choir fått publik över hela världen att smälta. De är en kraftfull gospelkör med ett stort engagemang som sträcker sig långt utanför musiken. De reser runt och sjunger på sjukhus och vårdboenden, samlar in skolböcker till skolklasser, och samarbetar med ideella krafter som Röda korset, AIDS foundation of Chicago och många fler. Lika mycket en ”singing choir” som en ”giving choir”!

Hela sexton album med kören har nått topplaceringar på Billboards gospellistor. De har nominerats till två Grammys, tre Dove och mer än tio Stellar Awards. 2012 utnämndes de till Chicagos bästa traditionella kör. Läs mer på www.gospelverkstaden.se och www.chicagomasschoir.com

Presskontakt: Westin Promotion - Anders Westin – anders@westinpromotion.com - +46 708 773707

Producent och initiativtagare: Gospelverkstaden - Lasse Axelsson - lasse.axelsson@gospelverkstaden.se

Article originally appeared on Westin Promotion (http://westinpromotion.com/).
See website for complete article licensing information.