Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

« Brynolf & Ljung och succéföreställningen Cirkeln fortsätter hösten 2019! | Main | Våren 2019 tar Per Sonerud sin konst på turné och släpper sin andra bok ”Olja & Ord”. 45 novelletter inspirerad av 45 målningar av Per Sonerud. »
tisdag
feb052019

Mollie Minott och hennes nya låt SKIN in på Spotify New Music Friday

Mollie Minott om nya låten ”Skin”,

”Någonstans de senaste tre åren har känslan av att vara perfekt inte varit lika viktigt. Jag upptäckte att ju mer tid jag lägger på att framställas som perfekt och få andra att älska mig desto mindre älskar jag mig själv. Budskapet i min nya singel SKIN kan kännas som en självklarhet som det skrivits om i alla tider. Men även jag valde att skriva om det igen för att jag fortfarande möts av osäkra och självhatande personer som gör allt för att passa in och som mår otroligt dåligt av det. Det är dags för förändring. Det är dags att slänga bort alla förklädnader och börja bära våra egna kroppar med stolthet.”

Mollie Minott Lindén

 

Spotify länk: https://open.spotify.com/track/2blWUWxpHuzEchOP9UoBfC?si=eFqxvCiMTNG_XtlaeUJ5Wg

Adderad SR P4 spellista: https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3338&artikel=6067593