Norrland älskar 90-talet. Succéfestivalen nu även till Umeå!
2019-03-22
Westin Promotion

Dessutom släpper vi tre nya artister Victoria Silvstedt, Antiloop och Melodie MC!


Vi som älskar 90-talet har tagit Sverige med storm. Nu är det klart att det blir ett Norrlandsstopp för sommarens häftigaste musikparty. I samband med Brännbollsyran i Umeå rullar en del av 90-talsfesten med en annan lineup in den 19/7!

I sommar kommer det alltså att finnas hela 4 chanser att återuppleva det bästa från 90- och 00-talen – Stockholm 6/7, Göteborg 13/7, Umeå 19/7 & Helsingborg 20/7.

I Umeå kör vi med en annan lineup med artister som Aqua, E-type, Dr Alban, Vengaboys, Cascada, DaBuzz, La Cream. Programledare: Josefin Craaford.
Biljetterna till Vi som älskar 90-talet Umeå släpps 25/3.

Nya artister för resten av städerna – Melodie MC, Antiloop & Victoria Silvstedt
Den redan imponerande listan av artister toppas nu med världsnamn som inte gjort musikframträdanden på 15 år. Det skulle krävas en succéfestival för att locka upp Melodie MC, Antiloop och Victoria Silvstedt (dock endast i Stockholm) på scenen igen. Den svenska sommaren kommer att gunga till monsterhits som Melodie MCs Dum Da Dum som klättrade på listorna i hela 65 länder på 90-talet.

Nya programledare – Josefin Craaford & Peter Siepen
Nu är det klart att teveprofilerna Josefin Craaford & Peter Siepen kommer att kickstarta sommarens största party. De kommer att agera programledare för Vi som älskar 90-talet runt om i Sverige. Det kommer att bli en mäktig flashback att se de två tidigare musikpresentatörer från ikoniska ZTV ännu en gång presentera det bästa från 90-talet.

Artister klara sedan tidigare:
AQUA, VENGABOYS, DJ SASH!, CASCADA, RIGHT SAID FRED, SNAP!, LONDONBEAT, EIFFEL 65, DA BUZZ, MARKOOLIO, DRÖMHUS, ROB'N'RAZ feat D-FLEX, DILBA, FLEXX, ME & MY, DAZE, N-TRANCE, CAPELLA, BOYZLIFE (Brian McFadden från Westlife & Keith Duffy från Boyzone).

Följ oss på:
www.facebook.com/90taletparty & www.vialskar.se

Presskontakt: Westin Promotion - anders@westinpromotion.com - +46 70 87 737 07

Article originally appeared on Westin Promotion (http://westinpromotion.com/).
See website for complete article licensing information.