Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

Nyheter

torsdag
nov232017

Argare, bittrare och mer förbannad än någonsin, Lennie Norman är tillbaka!

Lennie Norman är tillbaka med Stand Up föreställningen Gubbvarning Live!

Det var 27 år sen sist han gjorde en egen Stand Up show! Nu är det dags för komikens fader, legendaren och en av Sveriges mest erfarna och populära komiker Lennie Norman att ge sig ut på en rikstäckande turné med föreställningen Gubbvarning Live. Föreställningen bygger vidare på Lennies böcker med samma namn och som sålts i över 70.000 exemplar. 

Publiken kan förvänta sig en personlig, vass och galet rolig föreställning där Lennie skärskådar tiden vi lever i och tar tempen på samtiden. Vi lovar – Lennie drar sig inte för att säga ett sanningens ord!

Argare, bittrare och mer förbannad än någonsin kommer Lennie Norman bjuda publiken in i en gubbes funderingar och tankar om den tid vi lever i. Föreställningen provspelades i Borås under hösten 2017, det blev succé, utsålt och en publik som var lyrisk. Nu är det äntligen dags för resten av Sverige att få sig en rejäl omgång med humor, vi kan helt enkelt utlova en Stand Up show av allra högsta klass!

LENNIE NORMAN, musiker och legendarisk ståuppare, sågs senast i showen ”Lennie Skifs – Still Crazy” som gick för fullsatta hus på Restaurang Tyrol i Stockholm och i våras turnerade han tillsammans med Robert Wells i showen och succén Standup – Sitdown, runt om i Sverige.

Rikstäckande turnéplan, Lennie Norman – Gubbvarning Live våren 2018!

Februari

8/2  Luleå, Kulturens Hus, 9/2  Skellefteå, Nordanåteatern, 10/2 Umeå, Ersboda Folkets Hus,

15/2 Sundsvall, Hedbergska Aulan, 16/2 Örnsköldsvik, Folkan, 17/2 Östersund, Storsjöteatern, 22/2 Stockholm, Intiman, 23/2 Västervik, Teatern, 24/2 Varberg, Nöjeshallen

Mars

2/3 Karlskoga, Folkets Hus, 3/3 Norrköping, Flygeln, 8/3 Karlstad, Scalateatern, 9/3 Vara, Konserthus, 10/3 Örebro, Hjalmar Bergmans Teatern, 15/3 Falun, Kulturhuset tio14, 16/2 Motala, Convention Center, 17/3 Skövde, Stadsteatern, 18/3 Linköping, Garden, 21/3 Halmstad, Figarosalen, 22/3 Göteborg, Lorensbergsteatern, 23/3 Kungälv, Mimers hus, 24/3 Uddevalla, Östraboteatern, 25/3 Kungsbacka, Teatern

April

5/4 Kristianstad, Konserthus, 6/4 Ystad, Teatern, 7/4 Nyköping, Culturum, 8/4 Kalmar teater

Biljetter släpps torsdag den 23/11: www.mtlive.se

Producent: MT live, Martin Johansson  martin@westpointevent.se Presskontakt: Anders Westin, Westin Promotion – anders@westinpromotion.com, +46 708 773707. Biljetter, www.mtlive.se

onsdag
nov222017

I dag har ”Vår Jul” konsertturné med Kalle, Loa och Wiktoria premiär i Kalmar. Till Er stad kommer vi alldeles snart!  

November

24/11 Västerås, Konserthuset, 25/11 Askersund-Sjöängen, 27/11 Vara, Konserthuset, 28/11 Malmö, Malmö Live, 29/11 Växjö, Konserthuset

December

1/12 Halmstad, Teatern, 2/12 Kungsbacka, Teatern, 4/12 Uppsala, Konsert & Kongress,  5/12 Göteborg, Konserthuset, 8/12 Jönköping, Kulturhuset Spira, 9/12 Örebro, Conventum, 10/12 Norrköping, Flygeln, 18/12 Stockholm, Rival.

Tre personligheter på en och samma scen,

och så det fina bandet ”Hej Kalle”under ledning av Johan Granström, ja hur bra kan inte det bli i Juletid. Vår Jul är en konsert som sträcker sig från Operans scen till Las Vegas, in i bygdegårdarna på landet med besök i popens värld. Från klassiska julsånger till oupptäckta alster tar man sig in i popmusiken värld där man experimenterar med nya idéer. Initiativtagaren Kalle Moraeus kommer tillsammans med Loa Falkman och Wiktoria bjuda på en fantastisk kväll i musikens tecken. Vi lovar Julstämning, överraskningar och garanterat mycket skratt.

www.hitnoje.com

PR Media: Westin Promotion - Anders Westin, anders@westinpromotion.com  +46 708 773707

Producent: HIT NÖJE Håkan Dahl, hakan@hitnoje.se

 

 

tisdag
nov212017

Björn Skifs bästa bitar i helt ny show på Skansen

 

Han har hunnit fylla 70 år och alla hans skivor har just samlats i en nyutgiven box. Nu tar han även med publiken på en resa genom sin mer än 50-åriga karriär, live på scen. I slutet av sommaren 2018 uppträder Björn Skifs på Skansen och Solliden-scenen med en helt ny show som han kallar "Bitar ur mitt liv".

– Det har gått 50 år sedan jag spelade in min första skiva. Det har blivit så många låtar genom åren och jag kan knappt vänta på att få spela dem igen. Att få ta gamla favoriter och ge dem en nutida klang med stor orkester, kör och stråkar, säger Björn Skifs.

Showen blir en tidsresa genom de fem decennier som utgör Björn Skifs unika karriär. Det kommer att bli många kära återseenden och säkert några överraskningar, buspojken Skifs har inte slagit sig till ro.

– Lust och nyfikenhet har varit drivkraften genom alla år. Att skapa en ny show är alltid spännande och roligt, jag är lika nyfiken som alla andra på hur det ska bli, avslutar Björn Skifs med ett leende.

 

Björn Skifs ”Bitar ur mitt liv” Skansen lördag 1 september kl.19.30

Biljetterna släpps fredag den 24 november kl.09.00 på ticketmaster.se

Gör som 178000 andra, följ Björn Skifs på sociala medier

https://www.facebook.com/bjornskifs 

 

Producent: Åsa Holmgren, Göta Lejon asa@gotalejon.se , Kristjan Kristjansson, Göta Lejon kristjan@gotalejon.se

Press: Anders Westin, Westin Promotion anders@westinpromotion.com +46 708 773707

Pressbilder: http://www.gotalejon.se/press

Fotograf: Peter Knutson

www.gotalejon.se

 

torsdag
nov162017

Thorsten Flinck - Kan du fira Jul med en som jag?

Fredag den 17/11 releasas Thorsten Flincks bidrag till Julmusiken 2017. ”Kan du fira jul med en sån som jag”? Låten är skriven och producerat av Jens Classon, Benjamin Önnhed och Johnny Andersson (Duva). Tillsammans med Thorsten, har de under ett par dagar i höst varit i Falkenberg och i studio Classon och sett till att julstämningen infunnit sig tidigt. Thorsten är just nu ute på turné med föreställningen Doktor Glas, där i mellan turnerar han och keyboardisten Mats Björke från Mando Diao. Kolla in Thorstens video, en finstämd låt med plats för eftertanke. 

Mer om Thorsten på www.thorstenflinck.nu

Press/radio: anders@westinpromotion.com

onsdag
nov152017

Christmas Comedy 2017

Äntligen ger sig fyra av Sveriges absolut bästa ståuppkomiker ut på turné tillsammans! 

Marika Carlsson, Robin Paulsson, Hasse Brontén och Emma Knyckare kommer att bjuda på en sprudlande standup-show för att lysa upp i vintermörkret. 

Perfekt för en publik som behöver lätta upp stämningen i den stundande julstressen, minska ångesten över den kommande snö-slasken eller bara ha en kul kväll!

I Stockholm och på Intiman den 6/12 medverkar även Johan Glans

Läs mer om Christmas Comedy på http://christmascomedy.se

Presskontakt: anders@westinpromotion.com 
 

tisdag
nov142017

Björn Skifs skivkarriär samlas i mäktig CD-box

I boxen ”Every Bit Of My Life 1967-2017” summeras ett halvt sekel Björn Skifs på skiva på 24 CD. Det är en mäktig musikalisk historieskrivning över en av Sveriges mest framgångsrika artistkarriärer någonsin. Här finns alla hans 16 soloalbum, skivorna med Björns 60-talsgrupp Slam Creepers', de två klassiska albumen med Björn Skifs och Blåblus (Blue Swede) och albumet med gruppen Zkiffz.

Men det slutar inte där. I boxen ingår även fyra fullmatade bonusskivor, ”Singlar, duetter, outgivet och annat vol. 1-4”. Där finns hits, obskyra B-sidor, höjdpunkter ur musikalsuccén ”Spök!”, samarbetet med låtskrivaren David Foster, och mycket mer.

En stor del av materialet släpps på CD för första gången.

”Jag har själv aldrig ens kunnat föreställa mig att alla mina skivor skulle komma att samlas i en så här fin liten box. Men här är de – och lite till, säger en stolt Björn Skifs och fortsätter:

”Det är både enastående och smått ofattbart. Något som också gör mig riktigt stolt, är att träffa folk som berättar att jag genom min musik har inspirerat dem att själva bli musiker eller sångare”.

Boxen inkluderar en 104-sidig booklet, späckad med av unikt bildmaterial, formgiven av Pär Wickholm. I omfattande intervjuer, exklusivt gjorda för denna box, berättar Skifs och producenterna för musikjournalisten Anders Lundquist om samtliga albuminspelningar.

Redaktören Lars Nylins förord placerar sångaren och uttolkaren Björn Skifs i ett större musikhistoriskt sammanhang.

Björn Skifs firade i våras sin 70-årsdag och kan se tillbaka på ett framgångsrikt år med succéartade arenakonserter tillsammans med Tommy Körberg, ett nytt samlingsalbum och fortsatta framgångar för showen ”Lite nu och då” på Göta Lejon.

Hur vill Björn själv att hans lyssnare ska känna när de fördjupar sig i boxen?

”Förhoppningsvis blir reaktionen något i stil med ”oj, vad han har hunnit med – och en del var faktiskt inte så dumt!” Kanske blir de också lite överraskade över allt jag har gjort. För ingen kan i alla fall klaga på genrebredden”, skrattar Björn. ”Boxen rymmer kanske inte v-a-r-j-e bit av mitt musikaliska liv, som titeln antyder – men nästan!”

Med ”Every Bit Of My Life” blir skivartisten Björn Skifs extremt mycket tydligare än den som alltför ofta bara sammanfattas med att ”Hooked on A Feeling” blev Billboardetta i USA i april 1974.

”Every Bit Of My Life 1967-2017” släpps den 15 december. 

https://www.facebook.com/bjornskifs

Kontakt: Johan Olsson Warner Music Sweden, johan.olsson@warnermusic.com

Press: Anders Westin, anders@westinpromotion.com

tisdag
okt312017

En Stilla Jul med Anders Ekborg - turnépremiär 25/11 

Traditionen lever vidare, sångaren och skådespelaren Anders Ekborg är aktuell i dubbel bemärkelse hösten 2017! Klassiker ”En Stilla Jul 2017” har premiär i Stockholm 25/11! Just nu är Anders aktuell och ute på turné med Riksteaterns och den nyskrivna Svenska succémusikalen "Bläck eller Blod"

En stilla Jul, är en tradition sedan 2009, som föddes av och med Anders Ekborg. Anders som är en av Sveriges mest framstående sångare, tar med sina fantastiska musiker Stefan Nilsson (piano), Bengt Magnusson (gitarr) och en stråkensemble på årets Julturné.

Allt började 2009, då En stilla Jul gick på turné för första gången och som blev en succé med Anders Ekborg. Det hela gav sig naturligt att han 2010 spelade in och släppte det kritikerrosade julalbumet med samma namn, ett album som redan blivit en klassiker. Konserten spelades även in live för CD på turnén 2011. Sedan dess har ”En stilla Jul” varit en av de stora julkonserterna på turné i Sverige. Det har alltid varit viktigt för Anders att föra den äkta jultraditionen vidare, att bygga upp en varm och fin julstämning under konserten med levande ljus, juldikter och våra mest traditionella älskade julsånger som ”O Helga Natt” m.fl. I år besöker ”En Stilla Jul” exklusivt 13 städer och. Läs mer om Anders långa karriär, så på hans webbsidor www.andersekborg.nu    www.facebook.com/andersekborgofficial

Anders Ekborg ligger verkligen inte på latsidan. Under hösten är Anders också aktuell med den nyskrivna Svenska musikalen ”Bläck eller Blod” där Anders har huvudrollen. Musikalen är en uppsättning av Riksteatern. Musikalen har turnépremiär i Stockholm den 15 oktober.

Turnéplan:

 Premiärhelg 25/11 Stockholm - Katarina Kyrka - 26/11 Nynäshamn - Nynäshamns Kyrka

30/11 Malmö – Palladium
1/12 Ystad - Ystad teater
2/12 Tollarp - Va:Vram Kyrka
7/12 Kungsbacka - Kungsbacka Teater
9/12 Göteborg - Oscar Fredriks kyrka
10/12 Norrköping - S:t Olof Kyrka
13/12 Vara – Konserthuset
14/12 Klockrike - Klockrike Kyrka
15/12 Borås - Gustav Adolf Kyrka
17/12 Askersund - Askersunds Landskyrka

19/12 Stockholm - Rival

Turnén produceras av HitNöje AB i samarbete med Känslogrossisten AB
Presskontakt: Anders Westin, anders@westinpromotion.com , 0708-773707
Agent:
 Carina Enberg, carina@musicartistservice.se , 08-555 19 606

 

tisdag
okt172017

ALBUMET ”LARS CHRISTMAS” FIRAR 25 ÅR och SÄLJER UT SCALATEATERN! 

Nu gör Lars Vegas Trio en ”Hellström” och öppnar upp en extraföreställning måndag den 11/12!

I år är det 25 år sedan Lars Vegas Trio blev en del av den Svenska jultraditionen med sin klassiska julskiva ”Lars Christmas”. Tidlösa hits som ”Kalle och hans vänner”, ”Ritsch Ratsch”, ”När får vi klapparna”, ”Hej tomtegubbar” med flera, gör nu att Lars Vegas, Frigge Friggelito, Martin Bianco, Lars Angeles och Elvis Koskinen firar och Jubilerar albumet på anrika Scala Teatern i Stockholm den 5 och 11/12.

Tanken från början var att hyra Friends Arena, men Frisörernas Riksförbund hann dessvärre före trion. Så det fick bli fina Scalateatern istället. Efter det att trion släppt biljetterna via ett enkelt meddelande i deras sociala medier, var succén ett faktum. Efter två dagar var föreställningen den 5/12 slutsåld. Nu öppna trion upp en andra föreställning på Scala. Den 11/12 finns det nu ytterligare en chans att få uppleva det unika jubiléet med Lars Vegas Trios halsbrytande ”show” med grymma bas-solon (av Lars Vegas himself), episka mellansnack och otroliga sångprestationer.

Missa inte Lars Vegas Trio när de nu är tillbaka i stan!

Scalateatern: tisdag 5/12 (slutsåld), måndag 11/12 (extraföreställning)

Producent: Lingman & Co  tomas@lingman.se – mobil: 0707-866070

Press: Westin Promotion AB – anders@westinpromotion.com – mobil: 0708-773707

Pressbilder: info@westinpromotion.com

Följ Lars Vegas Trio på https://www.facebook.com/larsvegastrioofficial

Lyssna på Lars Christmas albumet på Spotify

https://open.spotify.com/album/4JmdqTQpuPHKZcKnMx4a1h

tisdag
okt032017

STAD I JULELJUS – Adventskonsert med Tommy Körberg

2017 är det Tommy Körberg som garanterar julstämningen i Stockholm. Under fyra adventskonserter , med start 26 november, tar Tommy Körberg med oss på en musikalisk ljusfest.


Tillsammans med en elegant kör framför han klassiska julsånger och personliga favoriter med en värme som får alla julstressade att tänka på högtidens verkliga betydelse.

Bjud in dina nära och kära och kom i julstämning tillsammans med på Göta Lejon. Smit in i den ombonade salongen på Göta Lejon och lämna Stockholms brus. Därinne väntar en av Sveriges mäktigaste röster och hans stad i Juleljus!

www.gotalejon.se

Medverkande musiker,

Tommy Körberg

Kapellmästare/keyboard/piano, Carl Flemsten

Keyboard 2, Niklas Tinnborg

Gitarr, Torbjörn Fall

Trummor, Mårten Höglund

Bas, Fredrik Jonsson

Blås, Jonas Lindeborg

Blås, Leif Lindvall

Blås, Peter Fredman

Blås, Staffan Findin

Kör/percussion, Jörgen Stenberg

Kör/gitarr, Michael Blomqvist

Kör, Ida Sand

Kör, Sara Nordenberg

Kör, Britta Bergström

Musikalisk ansvarig och arrangör, Carl Flemsten

 

Föreställningar, Göta Lejon i Stockholm söndag den 26/11, 3/12, 10/12 samt 17/12          

Biljetter: Ticketmaster http://www.ticketmaster.se/artist/tommy-korberg-biljetter/885937

Producent: Åsa Holmgren, Göta Lejon, asa@gotalejon.se

Press: Anders Westin, Westin Promotion, anders@westinpromotion.com

måndag
sep252017

VÅR JUL! Kalle Moraeus, Loa Falkman och Wiktoria

VÅR JUL
Kalle Moraeus, Loa Falkman och Wiktoria

Tre personligheter på en och samma scen och så det fina bandet ”Hej Kalle”under ledning av Johan Granström, ja hur bra kan inte det bli i Juletid. Vår Jul är en konsert som sträcker sig från Operans scen till Las Vegas, in i bygdegårdarna på landet med besök i popens värld. Från klassiska julsånger till oupptäckta alster tar man sig in i popmusiken värld där man experimenterar med nya idéer. Initiativtagaren Kalle Moraeus kommer tillsammans med Loa Falkman och Wiktoria bjuda på en fantastisk kväll i musikens tecken. Vi lovar Julstämning, överraskningar och garanterat mycket skratt.

Turnéplan:

November
22/11 turnépremiär i Kalmar, Kalmarsalen, 24/11 Västerås, Konserthuset, 25/11 Askersund-Sjöängen, 27/11 Vara, Konserthuset, 28/11 Malmö, Malmö Live, 29/11 Växjö, Konserthuset

December
1/12 Halmstad, Teatern, 2/12 Kungsbacka, Teatern, 4/12 Uppsala, Konsert & Kongress, 5/12 Göteborg, Konserthuset, 8/12 Jönköping, Kulturhuset Spira, 10/12 Norrköping, Flygeln, 18/12 Stockholm, Rival, 19/12 Stockholm, Rival.
www.hitnoje.com

Presskontakt: Westin Promotion - Anders Westin, anders@westinpromotion. +46 708 773707 - Producent: Håkan Dahl, hakan@hitnoje.com