Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

Nyheter

onsdag
sep202017

Mondo NYC

onsdag
sep202017

Bamse och världens starkaste man - turné premiär 30/9 

Nu närmar vi oss! Det är snart är det dax för turnépremiär! BAMSE går på arena turné med världens starkaste man Magnus Samuelsson, i förställningen "" premiär lördag den 30/9 i Karlstad på Löfbergs Arena. Här får även barnen tillfälle att i samband med förställningen möta både Bamse och alla hans vänner i ett "meet and greet" direkt efter föreställningen. Bamse lovar att alla som vill, kommer att få träffa och krama om honom och hans vänner. Så missa inte höstens familjeförställning!

Om Bamse på turné:

I familjeföreställningen ”Bamse på turné och världens starkaste man” följer vi Vargen som fått ett återfall i sina skurkaktigheter, ivrigt påhejad av den elaka Reinard Räv. Till sin hjälp har de dessutom anlitat världens starkaste man, Magnus Samuelsson, som dyker upp i rollen som sig själv. Med hjälp av sina bästa kompisar Skalman och Lille Skutt bestämmer sig Bamse för att ta sig an skurkarna.

Rösterna i föreställningen: Tomas Bolme (Berättare), Fredrik Dolk (Bamse), Morgan Alling (Lille Skutt), Steve Kratz (Skalman), Ia Langhammar (Farmor), Maria Bolme (Brumme Lisa), Shebly Niavarani (Vargen), Kenny Mattsson (Reinard Räv) och Magnus Samuelsson som sig själv.

TURNÉPLAN:

KARLSTAD, LÖFBERGS ARENA 30/9 , MALMÖ, MALMÖ LIVE 7/10 , VÄSTERÅS, BOMBARDIER ARENA 14/10 LINKÖPING, SAAB ARENA 21/10 , GÄVLE, GAVLERINKEN 28/10 , HALMSTAD, HALMSTAD ARENA 4/11 GÖTEBORG, SCANDINAVIUM 11/11 , JÖNKÖPING, KINNARPS ARENA 18/11

https://www.youtube.com/watch?v=S4IbGGZBcjY  -  https://www.youtube.com/watch?v=Xw-Ix-JSZn8

För mer information: www.bamselive.se   

Kontakt: Anders Westin, mail anders@westinpromotion.com - telefon +46 708 773707

onsdag
sep202017

”Kärleken till människorna i det glömda Europa är drivkraften”

 

 

Dokumentär fotoutställning på Bokmässan 2017:

Sabina Grubbeson startade stiftelsen Loza Foundation i somras. Målet är att kunna hjälpa utsatta människor i de fattigaste delarna av Europa. Nu visas bilderna från hennes och fotograf Joakim Roos resa till Makedonien och mötet med människorna där på Bokmässan i Göteborg.

– Det är starka bilder som väcker frågor. Och det är meningen, säger Sabina Grubbeson.

Tillsammans med den prisbelönta fotografen Joakim Roos har Sabina Grubbeson dokumenterat vardagslivet på en institution i Demir Kapija, en liten by i Makedonien. Här bor runt 230 barn och vuxna med fysiska och psykiska funktionshinder och resurserna är få, nästintill obefintliga.

Bilderna från institutionen har blivit en fotoutställning som nu visas för allmänheten på Bokmässan i Göteborg, 28 september – 1 oktober.

– Bilderna är nödvändiga för att berätta om den omänskliga livssituationen i länder nära oss, i Europa. Länder som glömts bort och där få eller inga välgörenhetsorganisationer är verksamma, säger Sabina Grubbeson.

Loza Foundation är en nystartad insamlingsstiftelse och helt beroende av bidrag. Därför försöker Sabina Grubbeson nå ut till så många människor som möjligt.

– Jag vill göra allmänheten medveten om de gråzoner i Europa där tiden står stilla för att påverka att utvecklingen går framåt. För att det ska lyckas behöver vi bidrag och engagemang av både privatpersoner och företag.

Institutionen i Demir Kapija är Loza Foundations första hjälpprojekt. Förhoppningen är att kunna göra insatser redan i höst.

– Det första vi behöver hjälpa till med är medicinsk utrustning, mest akut är en fungerande inhalator. Eftersom det är små utrymmen med dålig ventilation har många problem med lungsjukdomar. Men jag vill inte bara att människorna där ska överleva, jag vill att de ska känna sig trygga och ha tillgång till grundläggande mänskliga rättigheter.

– Jag vill att Tom, som inte talar, ska få möjlighet att kommunicera så att han kan berätta hur han mår och att Julia, som sitter instängd i sitt rum, ska få möjlighet att komma ut i solen med hjälp av en rullstol, säger Sabina Grubbeson.

Fotoutställningen visas under Bokmässans samtliga dagar, på stora väggen i F-hallen (andra våningen).

– Kärleken till de här människorna är min drivkraft. Jag vill att de som ser utställningen ska få samma insikt och känsla som när jag besöker institutionen i Demir Kapija. Se och förstå hur de har det där, dag efter dag, år efter år. Och, förhoppningsvis, vill jag väcka en vilja att påverka genom att bidra till ett bättre liv för dem.

För ytterligare information
Sabina Grubbeson, grundare och ordförande, 0768 90 88 98, info@lozafoundation.org 

Presskontakt

Anders Westin, anders@westinpromotion.com, 0708 773707

Pressbilder samt mer info om Loza Foundation

http://news.cision.com/se/loza-foundation

 

tisdag
sep192017

Mollie Minott på höstturné med Marching for Love och spelar i New York på Mondo festivalen 6 oktober!

Mollie Minott åker på Höstturné för Star for Life!

Som ambassadör för organisationen Star for Life, åker Mollie Minott på höstturné med Star Choir South Africa, Göran Rudbo, Ken Wennerholm, Thandiwe Mazibuko och Magnus Spångberg med musiker. Mollie kommer att besöka ett tiotal städer runt om i landet med det här härliga gänget, några är efterlängtade återbesök och andra är för turnén helt nya platser.

Turnén är fortsättningen på den musikaliska resa som redan har setts av nära 100 000 människor runt om i Sverige, där Star for Life och Triple & Touch har samlat ihop ungdomar från Sverige och Sydafrika och som tillsammans skapar en fantastisk musikupplevelse. Mollie har tidigare och kommer också nu till hösten att medverka med tusentals svenska ungdomar på de olika konserterna runt om i Sverige. Se spelplan på www.starforlife.se

Mollie Minott spelar i New York 6/10!

Mollie Minott är också aktuell för branscheventet och musikfestivalen Mondo NYC mellan den 4-8/10 i New York. Två showcase blir det, varav ett officiellt gig på historiskt mark. Woodhouse Music Hall den 6 oktober. Mollie kommer också att ha ett lite mer intimare showcase hos producenten Christian Cedras i hans studio BigHouse Labs där bl.a. Beyoncé, Rihanna mfl. arbetat i under åren. Detta i samarbete med Bosse Nikolausson på Talent Coach och Peter Åstedt CEO på Music Help. Återkommer närmare om New York spåret i ett senare pressinlägg. 

http://mondo.nyc

Kontakt/management: Anders Westin – anders@westinpromotion.com, Agent: Blixten & Co emil.rossling.larsson@blixten.se my.bergman@blixten.se  

tisdag
sep192017

Bandet HALM gör succé på Guldklavengalan, P4 live, Live at Heart, TV4 Bingolotto och Liseberg!

Bandet HALM gör succé på Gulklavengalan, P4 live,  Live at Heart, TV4 Bingolotto och Liseberg! Nu släpper Halm sitt första album!

Bandet Halm är aktuell med sitt första album "Raised by the Fire", ett album fullt med countryrock och bluegrass. Sommaren 2017 turnérade Halm runt hela Sverige med full spelplan och medverkade i P4 live från Guldklavengalan i Malung. Och vilken succé det blev! Bara några veckor efter Malung fortsatte framgångssagan på den internationella musikmässan och live eventet Live at Heart i Örebro, där bandet charmade Nashville profilen Danni O´Neill, Southern Comforts Drew Young (synk/marketing) och New York profilen Robert Singerman, som tidigare representerade R.E.M. Gipsy Kings, James Brown m.fl. Alla var överens att bandet hade något alldeles speciellt. Efter besöket i Örebro blev det TV4 Bingolotto och en lyrisk Ingvar Oldsberg som ”creddade” bandet med ett alldeles speciellt statement under programmet. Efter det spelade bandet som förband till den nyzeeländska sångerskan Tami Neilson på Liseberg. Nu rereleasar Halm albumet "Raised by the Fire", som släpptes i juni och som finns både på CD och vinyl. Musiken kan beställas hos Ginza eller på Halms egna hemsida www.halmcountry.se . På Spotify ska ni kolla in den internationella spellistan "The New Waltz", en grym countrylista där titellåten "Raised by the Fire" från albumet med samma namn finns representerad och som också är bandets nästa track/singel.

Kontakt/management (i samarbete med Artistkontoret): Anders Westin – anders@westinpromotion.com Agent/bokningar: Christer@artistkontoret.sewiking@artistkontoret.se  

Sociala medier:

www.halmcountry.se

https://www.facebook.com/halmcountry

https://www.instagram.com/halmmusic

 

tisdag
sep192017

Thomas Järvheden - Ny låt på Spotify och YouTube - Caroline, Featuring Linda Bengtzing

tisdag
sep192017

Psst! Viktigt meddelande från Nina Söderquist och Björn

fredag
jul142017

90-talet en succén och fortsätter att äga Sverige! Nu är det Göteborgs tur att Partaja! Start lördag 15/7 kl.11.30-00.00!

tisdag
jun202017

Regioner går samman i artistutvecklingsprojekt under The Great Escape

De regionala musik-inkubatorerna BD Pop, Dalapop och Talent Coach baserade i resp. Norrbottens- Dalarnas- och Kalmar Län kommer att gå samman i en storsatsning under musikmässan The Great Escape som hålls i Brighton årligen. Motivet är att man tillsammans blir starkare och därmed kan uppnå större exponering internationellt för de akter man företräder. Ambitionen är vidare att skapa ett långvarigt samarbete sinsemellan men även med andra svenska aktörer som exempelvis Svensk Live med flera.

De tre organisationerna är regionalt finansierade projekt som arbetar med marknadsföring och utveckling av populärmusik i de respektive länen. Det gemensamma målet är att skapa bättre förutsättningar lokalt för artister och producenter och vidare kunna presentera dessa för nationella och internationella marknader. Målsättningen är vidare att ge talanger utanför de stora städerna möjlighet till karriärer och att man ska kunna leva på sin musik.

 ”Vår långtgående ambition är att arbeta ännu närmare” säger Pär Soini VD för BD Pop. ”Ser man på det geografiskt täcker vi redan en stor del av Sverige och det händer massor på våra lokala musikscener.”

 ”Dalapop startade upp relativt nyligen, och nu när vi är tre regioner med liknande projekt för lokal musikutveckling, känns det också naturligt att vi samarbetar” kommenterar Daniel Olsson på Dalapop

Det första samarbetet med the Great Escape blir att skapa en gemensam scen som exklusivt huserar svenska akter under 2018 års festival.

”Vårt sätt att arbeta är unikt och förtjänar ett internationellt erkännande” säger Bosse Nikolausson från Talent Coach. ”The Great Escape är det första steget i ett långtgående samarbete där vi exponerar svenska artister för hela världen”

www.talentcoach.se

www.dalapop.se

www.bdpop.se

www.greatescapefestival.com

Kontakt: anders@westinpromotion.com

måndag
jun192017

Björnen Bamse inleder Sveriges största musikfestival, Bråvallafestivalen onsdag 28/6!

Att Sveriges populäraste björn nu blivit festivalartist, har nog ingen riktigt förstått ännu?Han står för styrka och medmänsklighet, han hjälper de svaga och kommer aldrig acceptera att bli mobbad av Reinard Räv eller någon annan!


Bamse inleder en av Sveriges största musikfestivaler; Bråvallafestivalen! Han står på stora scenen onsdag den 28 juni kl.19.00 med alla hans Vänner i en Sång- och Dansföreställning, laddad med nostalgiska barnvisor!

Det finns så klart ett indirekt budskap från festivalen att inleda med ”Världens starkaste björn”. Den som är stark måste också vara snäll! Och Bamse tycker inte om att slåss och de ska ingen annan heller göra. Så innan Håkan Hellström, Laleh, Ellie Goulding, Hov1 och Linkin Park med flera går upp på scenen, äntrar björnen Bamse stora scenen på Bråvalla med sin Sång- och Dansföreställning! Vem hade trott detta? Bra initiativ av Bråvallas festivalledning som inger respekt!

OBS! Bamse ger inga intervjuer, men han finns tillgänglig med sin producent Kenny Mattsson för kommentarer, Bamse kan också medverka live om ni vill träffa honom innan, eller i samband med, festivalen. www.bamselive.se

 

Bamse åker på arenaturné med sin teaterföreställning hösten 2017:

Karlstad, Löfbergs Arena 30/9, Malmö Arena 7/10, Västerås, Bombardier Arena 14/10
Linköping, Saab Arena 21/10, Gävle, Gavlerinken Arena 28/10, Halmstad Arena 4/11
Göteborg, Scandinavium 11/11, Jönköping, Kinnarps Arena 18/11.

Presskontakt: Anders Westin – anders@westinpromotion.com - +46 708 773707

www.krall.se