Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

Nyheter

tisdag
okt312017

En Stilla Jul med Anders Ekborg - turnépremiär 25/11 

Traditionen lever vidare, sångaren och skådespelaren Anders Ekborg är aktuell i dubbel bemärkelse hösten 2017! Klassiker ”En Stilla Jul 2017” har premiär i Stockholm 25/11! Just nu är Anders aktuell och ute på turné med Riksteaterns och den nyskrivna Svenska succémusikalen "Bläck eller Blod"

En stilla Jul, är en tradition sedan 2009, som föddes av och med Anders Ekborg. Anders som är en av Sveriges mest framstående sångare, tar med sina fantastiska musiker Stefan Nilsson (piano), Bengt Magnusson (gitarr) och en stråkensemble på årets Julturné.

Allt började 2009, då En stilla Jul gick på turné för första gången och som blev en succé med Anders Ekborg. Det hela gav sig naturligt att han 2010 spelade in och släppte det kritikerrosade julalbumet med samma namn, ett album som redan blivit en klassiker. Konserten spelades även in live för CD på turnén 2011. Sedan dess har ”En stilla Jul” varit en av de stora julkonserterna på turné i Sverige. Det har alltid varit viktigt för Anders att föra den äkta jultraditionen vidare, att bygga upp en varm och fin julstämning under konserten med levande ljus, juldikter och våra mest traditionella älskade julsånger som ”O Helga Natt” m.fl. I år besöker ”En Stilla Jul” exklusivt 13 städer och. Läs mer om Anders långa karriär, så på hans webbsidor www.andersekborg.nu    www.facebook.com/andersekborgofficial

Anders Ekborg ligger verkligen inte på latsidan. Under hösten är Anders också aktuell med den nyskrivna Svenska musikalen ”Bläck eller Blod” där Anders har huvudrollen. Musikalen är en uppsättning av Riksteatern. Musikalen har turnépremiär i Stockholm den 15 oktober.

Turnéplan:

 Premiärhelg 25/11 Stockholm - Katarina Kyrka - 26/11 Nynäshamn - Nynäshamns Kyrka

30/11 Malmö – Palladium
1/12 Ystad - Ystad teater
2/12 Tollarp - Va:Vram Kyrka
7/12 Kungsbacka - Kungsbacka Teater
9/12 Göteborg - Oscar Fredriks kyrka
10/12 Norrköping - S:t Olof Kyrka
13/12 Vara – Konserthuset
14/12 Klockrike - Klockrike Kyrka
15/12 Borås - Gustav Adolf Kyrka
17/12 Askersund - Askersunds Landskyrka

19/12 Stockholm - Rival

Turnén produceras av HitNöje AB i samarbete med Känslogrossisten AB
Presskontakt: Anders Westin, anders@westinpromotion.com , 0708-773707
Agent:
 Carina Enberg, carina@musicartistservice.se , 08-555 19 606

 

tisdag
okt172017

ALBUMET ”LARS CHRISTMAS” FIRAR 25 ÅR och SÄLJER UT SCALATEATERN! 

Nu gör Lars Vegas Trio en ”Hellström” och öppnar upp en extraföreställning måndag den 11/12!

I år är det 25 år sedan Lars Vegas Trio blev en del av den Svenska jultraditionen med sin klassiska julskiva ”Lars Christmas”. Tidlösa hits som ”Kalle och hans vänner”, ”Ritsch Ratsch”, ”När får vi klapparna”, ”Hej tomtegubbar” med flera, gör nu att Lars Vegas, Frigge Friggelito, Martin Bianco, Lars Angeles och Elvis Koskinen firar och Jubilerar albumet på anrika Scala Teatern i Stockholm den 5 och 11/12.

Tanken från början var att hyra Friends Arena, men Frisörernas Riksförbund hann dessvärre före trion. Så det fick bli fina Scalateatern istället. Efter det att trion släppt biljetterna via ett enkelt meddelande i deras sociala medier, var succén ett faktum. Efter två dagar var föreställningen den 5/12 slutsåld. Nu öppna trion upp en andra föreställning på Scala. Den 11/12 finns det nu ytterligare en chans att få uppleva det unika jubiléet med Lars Vegas Trios halsbrytande ”show” med grymma bas-solon (av Lars Vegas himself), episka mellansnack och otroliga sångprestationer.

Missa inte Lars Vegas Trio när de nu är tillbaka i stan!

Scalateatern: tisdag 5/12 (slutsåld), måndag 11/12 (extraföreställning)

Producent: Lingman & Co  tomas@lingman.se – mobil: 0707-866070

Press: Westin Promotion AB – anders@westinpromotion.com – mobil: 0708-773707

Pressbilder: info@westinpromotion.com

Följ Lars Vegas Trio på https://www.facebook.com/larsvegastrioofficial

Lyssna på Lars Christmas albumet på Spotify

https://open.spotify.com/album/4JmdqTQpuPHKZcKnMx4a1h

tisdag
okt032017

STAD I JULELJUS – Adventskonsert med Tommy Körberg

2017 är det Tommy Körberg som garanterar julstämningen i Stockholm. Under fyra adventskonserter , med start 26 november, tar Tommy Körberg med oss på en musikalisk ljusfest.


Tillsammans med en elegant kör framför han klassiska julsånger och personliga favoriter med en värme som får alla julstressade att tänka på högtidens verkliga betydelse.

Bjud in dina nära och kära och kom i julstämning tillsammans med på Göta Lejon. Smit in i den ombonade salongen på Göta Lejon och lämna Stockholms brus. Därinne väntar en av Sveriges mäktigaste röster och hans stad i Juleljus!

www.gotalejon.se

Medverkande musiker,

Tommy Körberg

Kapellmästare/keyboard/piano, Carl Flemsten

Keyboard 2, Niklas Tinnborg

Gitarr, Torbjörn Fall

Trummor, Mårten Höglund

Bas, Fredrik Jonsson

Blås, Jonas Lindeborg

Blås, Leif Lindvall

Blås, Peter Fredman

Blås, Staffan Findin

Kör/percussion, Jörgen Stenberg

Kör/gitarr, Michael Blomqvist

Kör, Ida Sand

Kör, Sara Nordenberg

Kör, Britta Bergström

Musikalisk ansvarig och arrangör, Carl Flemsten

 

Föreställningar, Göta Lejon i Stockholm söndag den 26/11, 3/12, 10/12 samt 17/12          

Biljetter: Ticketmaster http://www.ticketmaster.se/artist/tommy-korberg-biljetter/885937

Producent: Åsa Holmgren, Göta Lejon, asa@gotalejon.se

Press: Anders Westin, Westin Promotion, anders@westinpromotion.com

måndag
sep252017

VÅR JUL! Kalle Moraeus, Loa Falkman och Wiktoria

VÅR JUL
Kalle Moraeus, Loa Falkman och Wiktoria

Tre personligheter på en och samma scen och så det fina bandet ”Hej Kalle”under ledning av Johan Granström, ja hur bra kan inte det bli i Juletid. Vår Jul är en konsert som sträcker sig från Operans scen till Las Vegas, in i bygdegårdarna på landet med besök i popens värld. Från klassiska julsånger till oupptäckta alster tar man sig in i popmusiken värld där man experimenterar med nya idéer. Initiativtagaren Kalle Moraeus kommer tillsammans med Loa Falkman och Wiktoria bjuda på en fantastisk kväll i musikens tecken. Vi lovar Julstämning, överraskningar och garanterat mycket skratt.

Turnéplan:

November
22/11 turnépremiär i Kalmar, Kalmarsalen, 24/11 Västerås, Konserthuset, 25/11 Askersund-Sjöängen, 27/11 Vara, Konserthuset, 28/11 Malmö, Malmö Live, 29/11 Växjö, Konserthuset

December
1/12 Halmstad, Teatern, 2/12 Kungsbacka, Teatern, 4/12 Uppsala, Konsert & Kongress, 5/12 Göteborg, Konserthuset, 8/12 Jönköping, Kulturhuset Spira, 10/12 Norrköping, Flygeln, 18/12 Stockholm, Rival, 19/12 Stockholm, Rival.
www.hitnoje.com

Presskontakt: Westin Promotion - Anders Westin, anders@westinpromotion. +46 708 773707 - Producent: Håkan Dahl, hakan@hitnoje.com

onsdag
sep202017

Mondo NYC

onsdag
sep202017

Bamse och världens starkaste man - turné premiär 30/9 

Nu närmar vi oss! Det är snart är det dax för turnépremiär! BAMSE går på arena turné med världens starkaste man Magnus Samuelsson, i förställningen "" premiär lördag den 30/9 i Karlstad på Löfbergs Arena. Här får även barnen tillfälle att i samband med förställningen möta både Bamse och alla hans vänner i ett "meet and greet" direkt efter föreställningen. Bamse lovar att alla som vill, kommer att få träffa och krama om honom och hans vänner. Så missa inte höstens familjeförställning!

Om Bamse på turné:

I familjeföreställningen ”Bamse på turné och världens starkaste man” följer vi Vargen som fått ett återfall i sina skurkaktigheter, ivrigt påhejad av den elaka Reinard Räv. Till sin hjälp har de dessutom anlitat världens starkaste man, Magnus Samuelsson, som dyker upp i rollen som sig själv. Med hjälp av sina bästa kompisar Skalman och Lille Skutt bestämmer sig Bamse för att ta sig an skurkarna.

Rösterna i föreställningen: Tomas Bolme (Berättare), Fredrik Dolk (Bamse), Morgan Alling (Lille Skutt), Steve Kratz (Skalman), Ia Langhammar (Farmor), Maria Bolme (Brumme Lisa), Shebly Niavarani (Vargen), Kenny Mattsson (Reinard Räv) och Magnus Samuelsson som sig själv.

TURNÉPLAN:

KARLSTAD, LÖFBERGS ARENA 30/9 , MALMÖ, MALMÖ LIVE 7/10 , VÄSTERÅS, BOMBARDIER ARENA 14/10 LINKÖPING, SAAB ARENA 21/10 , GÄVLE, GAVLERINKEN 28/10 , HALMSTAD, HALMSTAD ARENA 4/11 GÖTEBORG, SCANDINAVIUM 11/11 , JÖNKÖPING, KINNARPS ARENA 18/11

https://www.youtube.com/watch?v=S4IbGGZBcjY  -  https://www.youtube.com/watch?v=Xw-Ix-JSZn8

För mer information: www.bamselive.se   

Kontakt: Anders Westin, mail anders@westinpromotion.com - telefon +46 708 773707

onsdag
sep202017

”Kärleken till människorna i det glömda Europa är drivkraften”

 

 

Dokumentär fotoutställning på Bokmässan 2017:

Sabina Grubbeson startade stiftelsen Loza Foundation i somras. Målet är att kunna hjälpa utsatta människor i de fattigaste delarna av Europa. Nu visas bilderna från hennes och fotograf Joakim Roos resa till Makedonien och mötet med människorna där på Bokmässan i Göteborg.

– Det är starka bilder som väcker frågor. Och det är meningen, säger Sabina Grubbeson.

Tillsammans med den prisbelönta fotografen Joakim Roos har Sabina Grubbeson dokumenterat vardagslivet på en institution i Demir Kapija, en liten by i Makedonien. Här bor runt 230 barn och vuxna med fysiska och psykiska funktionshinder och resurserna är få, nästintill obefintliga.

Bilderna från institutionen har blivit en fotoutställning som nu visas för allmänheten på Bokmässan i Göteborg, 28 september – 1 oktober.

– Bilderna är nödvändiga för att berätta om den omänskliga livssituationen i länder nära oss, i Europa. Länder som glömts bort och där få eller inga välgörenhetsorganisationer är verksamma, säger Sabina Grubbeson.

Loza Foundation är en nystartad insamlingsstiftelse och helt beroende av bidrag. Därför försöker Sabina Grubbeson nå ut till så många människor som möjligt.

– Jag vill göra allmänheten medveten om de gråzoner i Europa där tiden står stilla för att påverka att utvecklingen går framåt. För att det ska lyckas behöver vi bidrag och engagemang av både privatpersoner och företag.

Institutionen i Demir Kapija är Loza Foundations första hjälpprojekt. Förhoppningen är att kunna göra insatser redan i höst.

– Det första vi behöver hjälpa till med är medicinsk utrustning, mest akut är en fungerande inhalator. Eftersom det är små utrymmen med dålig ventilation har många problem med lungsjukdomar. Men jag vill inte bara att människorna där ska överleva, jag vill att de ska känna sig trygga och ha tillgång till grundläggande mänskliga rättigheter.

– Jag vill att Tom, som inte talar, ska få möjlighet att kommunicera så att han kan berätta hur han mår och att Julia, som sitter instängd i sitt rum, ska få möjlighet att komma ut i solen med hjälp av en rullstol, säger Sabina Grubbeson.

Fotoutställningen visas under Bokmässans samtliga dagar, på stora väggen i F-hallen (andra våningen).

– Kärleken till de här människorna är min drivkraft. Jag vill att de som ser utställningen ska få samma insikt och känsla som när jag besöker institutionen i Demir Kapija. Se och förstå hur de har det där, dag efter dag, år efter år. Och, förhoppningsvis, vill jag väcka en vilja att påverka genom att bidra till ett bättre liv för dem.

För ytterligare information
Sabina Grubbeson, grundare och ordförande, 0768 90 88 98, info@lozafoundation.org 

Presskontakt

Anders Westin, anders@westinpromotion.com, 0708 773707

Pressbilder samt mer info om Loza Foundation

http://news.cision.com/se/loza-foundation

 

tisdag
sep192017

Mollie Minott på höstturné med Marching for Love och spelar i New York på Mondo festivalen 6 oktober!

Mollie Minott åker på Höstturné för Star for Life!

Som ambassadör för organisationen Star for Life, åker Mollie Minott på höstturné med Star Choir South Africa, Göran Rudbo, Ken Wennerholm, Thandiwe Mazibuko och Magnus Spångberg med musiker. Mollie kommer att besöka ett tiotal städer runt om i landet med det här härliga gänget, några är efterlängtade återbesök och andra är för turnén helt nya platser.

Turnén är fortsättningen på den musikaliska resa som redan har setts av nära 100 000 människor runt om i Sverige, där Star for Life och Triple & Touch har samlat ihop ungdomar från Sverige och Sydafrika och som tillsammans skapar en fantastisk musikupplevelse. Mollie har tidigare och kommer också nu till hösten att medverka med tusentals svenska ungdomar på de olika konserterna runt om i Sverige. Se spelplan på www.starforlife.se

Mollie Minott spelar i New York 6/10!

Mollie Minott är också aktuell för branscheventet och musikfestivalen Mondo NYC mellan den 4-8/10 i New York. Två showcase blir det, varav ett officiellt gig på historiskt mark. Woodhouse Music Hall den 6 oktober. Mollie kommer också att ha ett lite mer intimare showcase hos producenten Christian Cedras i hans studio BigHouse Labs där bl.a. Beyoncé, Rihanna mfl. arbetat i under åren. Detta i samarbete med Bosse Nikolausson på Talent Coach och Peter Åstedt CEO på Music Help. Återkommer närmare om New York spåret i ett senare pressinlägg. 

http://mondo.nyc

Kontakt/management: Anders Westin – anders@westinpromotion.com, Agent: Blixten & Co emil.rossling.larsson@blixten.se my.bergman@blixten.se  

tisdag
sep192017

Bandet HALM gör succé på Guldklavengalan, P4 live, Live at Heart, TV4 Bingolotto och Liseberg!

Bandet HALM gör succé på Gulklavengalan, P4 live,  Live at Heart, TV4 Bingolotto och Liseberg! Nu släpper Halm sitt första album!

Bandet Halm är aktuell med sitt första album "Raised by the Fire", ett album fullt med countryrock och bluegrass. Sommaren 2017 turnérade Halm runt hela Sverige med full spelplan och medverkade i P4 live från Guldklavengalan i Malung. Och vilken succé det blev! Bara några veckor efter Malung fortsatte framgångssagan på den internationella musikmässan och live eventet Live at Heart i Örebro, där bandet charmade Nashville profilen Danni O´Neill, Southern Comforts Drew Young (synk/marketing) och New York profilen Robert Singerman, som tidigare representerade R.E.M. Gipsy Kings, James Brown m.fl. Alla var överens att bandet hade något alldeles speciellt. Efter besöket i Örebro blev det TV4 Bingolotto och en lyrisk Ingvar Oldsberg som ”creddade” bandet med ett alldeles speciellt statement under programmet. Efter det spelade bandet som förband till den nyzeeländska sångerskan Tami Neilson på Liseberg. Nu rereleasar Halm albumet "Raised by the Fire", som släpptes i juni och som finns både på CD och vinyl. Musiken kan beställas hos Ginza eller på Halms egna hemsida www.halmcountry.se . På Spotify ska ni kolla in den internationella spellistan "The New Waltz", en grym countrylista där titellåten "Raised by the Fire" från albumet med samma namn finns representerad och som också är bandets nästa track/singel.

Kontakt/management (i samarbete med Artistkontoret): Anders Westin – anders@westinpromotion.com Agent/bokningar: Christer@artistkontoret.sewiking@artistkontoret.se  

Sociala medier:

www.halmcountry.se

https://www.facebook.com/halmcountry

https://www.instagram.com/halmmusic

 

tisdag
sep192017

Thomas Järvheden - Ny låt på Spotify och YouTube - Caroline, Featuring Linda Bengtzing