Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

Nyheter

tisdag
sep282010

Champions of rock på arena turné

”Champions of rock” ges i några av landets största arenor och här tolkas Queens stora hits i en tät, fartfylld och sprakande konsert. Turnépremiär blir det den 1 oktober i Scandinavium, Göteborg.

Peter Johansson fortsätter att hylla Queen och tar med sig en av Sveriges mest älskade sångerska Jessica Andersson.  Med sig på scen har de Jenna Lee James, den kvinnliga huvudrollsinnehavaren och Peters motspelare från Queen-musikalen ”We Will Rock You” i London.

Trion får sällskap av rockmusiker i världklass direkt från London, Neil Murray - Bas, Phil Hilborne – Gitarr, Jamie Humphries - Gitarr, Tony Bourke - Trummor, Griff Johnson – Keyboard, Michael Bramwell - Keyboard.

Turnéplan: 1 okt Göteborg- Scandinavium, 2 okt Malmö- Malmö arena, 8 okt Västerås- Bombadier, 9 okt Leksand- Ejendals arena, 15 okt Luleå – Coop arena, 16 okt Umeå- Umeå arena, 22 okt Linköping- Cloetta Center, 23 okt Örebro, Conventum kongress

Medverkar i: TV4+ BINGOLOTTO den 3 oktober, TV4 NYHETSMORGON den 5 oktober.

Pressansvarig: Rickard Werecki tel:0708-543864

E-Post: rickard@westinpromotion.com

Föreställningsbilder via pressrum. 

lördag
sep252010

Full pott för Monty Python´s Spamalot i Malmö

Det blev en kväll att minnas då Monty Python´s musikal Spamalot hade premiär på Nöjesteatern i Malmö. Publiken vill inte sluta klappa när förställningen var slut. Till slut fick hela salongen stämma upp i allsång med "Always look on the bright side of life" tillsammans med ensamblen. Jens Peterson på Aftonbladet gav föreställningen full pott alltså +++++, Björkman på Expressen var inte långt efter med sina fyra Getingar. Producenten Julius Malmström kan vara mer än nöjd i dag. Spamalot går hela hösten i Malmö. Läs mer om musikalen på www.spamalot.se

torsdag
sep232010

Premiärkväll för Robert Gustafsson jubileumsrevy

Ikväll är det premiär för Robert Gustafssons jubileumsrevy på Rondo i Göteborg, redan är 86 000 biljetter bokade och sålda! Och man kan konstatera att hösten är slutsåld och närmare 70% av vårens biljetter är bokade och sålda! Revyn spelas onsdag - lördag kväll och som matiné lördagar fram till den 18/12 samt torsdag – lördag kväll och som matiné lördagar under perioden 21/1 - 23/4 2011.

I år firar Robert Gustafsson 25 år i nöjesbranschen med en storslagen jubileumsrevy. Publiken får bekanta sig med alla hans sidor, egenheter, intressen och inte minst favoritfigurer. För nu bjussar han på en helt nyskriven revy med inspirationskällor hämtade ur det bästa i hans karriär och med hjälp av Putte Nelssons väloljade 7-mannaband, dansare och artister som Åsa Fång, Sharon Dyall och Per Svensson.

Läs mer via www.robertgustafsson25.se

Exekutiv Producent                                       Vicky von der Lancken                                               Producent                                                          Johan von der Lancken                                              Regissör                                                              Leif Lindblom                                 

För pressinformation och bilder, se: www.robertgustafsson25.se  Fotograf: Mats Bäcker

Pressansvarig: Rickard Werecki Tel:0708-543864

E-Post: rickard@westinpromotion.com

 

 

onsdag
sep082010

Dansbandskampen 2010 har haft pressträff

Alla elva banden var på plats och träffade den församlade pressen under tisdagen.

Det blev en fantastisk lyckad dag med strålande sol och ett härligt pressuppbåd på Gröna Lunds rotunda, då SVT presenterade de elva banden som ska tävla i årets upplaga av Dansbandskampen. Nya programledaren Christine Meltzer var givetvis på plats och såg till att varje band fick komma till tals i samband med hennes presentation av banden. Tävlingens ”sidekick” eller kanske vi ska säga de två kommentatorerna, Gunhild Carling (ny för i år) och den som vanligt lika vältaliga Thomas Deutgen, ger ett skönt intryck tillsammans och kommer att bli en bra kombination i årets program.

Efter gruppfotograferingen fick banden, programledaren och kommentatorerna ge separata intervjuer. Wizex och Gunhild Carling liksom Jeppez and the Cowboys hann med att jamma lite, som tidningarnas och SVTs web TV tacksamt filmade.

Nu väntar vi med spänning på premiären för Dansbandskampen som i år flyttar från Strängnäs till Norrköping och ”Nya Parken” arena, Sveriges största dansrestaurang. Premiär och säsongsstart blir lördag den 16 oktober kl.20.00.

Det blir allt som allt nio lördagar och hela Sverige kan köpa sina personliga biljetter genom Ticnet för att på plats vara med om TV sändningen, men också för att efteråt fortsätta lördagskvällen med att dansa till Sveriges bästa dansband. Vad sägs om:

16/10 Matz Bladhs,  23/10 Black Jack, 30/10 Scotts, 6/11 Arvingarna, 13/11 Titanix, 29/11 Lars Kristerz. 27/11 Jannez, 4/12 Streaplers, 11/12 Playtones

Banden som tävlar i Dansbandskampen 2010 är: CC & Lee  Ronneby, Blekinge, Divine Örebro, Närke, Donnez Perstorp, Skåne, Jeppez and the Cowboys Löddeköpinge, Skåne, Patrik’s Combo Östersund, Jämtland, Rigo & the Topaz Sound Stockholm, Södermanland/Uppland, Sweetshots Alingsås, Västergötland, Willez Ljungbyhed, Skåne, Wizex Bromölla, Skåne

Kandidatbanden är: Elisas Mariestad, Västergötland, Zlipperz Munka-Ljungby, Skåne

Dansbandskampen direktsänds i SVT från Nya Parken i Norrköping med säsongsstart lördag den 16 oktober kl.20.00 Läs mer på www.dansbandskalaset.se

fredag
sep032010

Eva Rydberg och Tomas von Brömssen

Nu är det klart att Eva Rydberg och Tomas von Brömssen kommer att stå på samma scen våren 2011 i den svenska versionen av Broadwaysuccén ”Souvenir”, ”Obesvarad kärlek” - En sann Broadwaykomedi. Premiär blir det i Malmö, Slagthuset den 13 januari 2011 och spelas därefter i Göteborg, Lisebergsteatern med premiär den 4 mars 2011.

Biljetterna släpps till allmänheten måndagen den 4 oktober 2010

Läs mer ...

Medverkande: Eva Rydberg och Tomas von Brömssen

Regi: Adde Malmberg

Kostym: Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson

Ljus: Palle Palmé

Producent: Janne Andersson

”Obesvarad kärlek” med Eva Rydberg och Tomas von Brömssen har Premiär i Malmö, Slagthuset den 13 januari 2011 och spelas därefter i Göteborg , Lisebergsteatern med premiär den 4 mars 2011.

Ytterligare info samt pressbilder via: www.2entertain.com

För ytterligare information kontakta:

Janne Andersson, 2Entertain, producent tel: 0705-517030

Rickard Werecki, Westin Promotion, pressansvarig tel: 0708-543864

E-Post: rickard@westinpromotion.com

onsdag
sep012010

Monty Python´s Eric Idle och John DuPrez besöker Sverige 

Eric Idle, mannen bakom  Monty Phyton´s musikal Spamalot – kommer till Sverige för att ta del av repetitionerna inför Skandinavien premiären på Nöjesteatern i Malmö den 24/9. Eric kommer till Sverige med kompositören John DuPrez och de båda besöker i Malmö den 17 och 18 september. Presskonferens är planerad till fredag den 17 september kl.13.30 på Nöjesteatern i Malmö.

presskontakt: Anders Westin anders@westinpromotion.com producent: Julius Malmström - julius@juliusab.se

torsdag
aug262010

Robert Gustafsson firar 25 år med en utsåld jubileumsrevy - Nu fortsätter kalaset våren 2011!

I år firar Robert Gustafsson 25 år i nöjesbranschen med en storslagen jubileumsrevy. Publiken får bekanta sig med alla hans sidor, egenheter, intressen och inte minst favoritfigurer. För nu bjussar han på en helt nyskriven hemma hos revy med inspirationskällor hämtade ur det bästa i hans karriär och med hjälp av Putte Nelssons väloljade 7-mannaband, dansare och artister som Åsa Fång, Sharon Dyall och Per Svensson. Den 23 september 2010 är det premiär för Robert Gustafssons jubileumsrevy på Rondo i Göteborg, och redan idag kan man konstatera att hösten är nästintill slutsåld! 51 768 biljetter är bokade och sålda!

Biljettsläpp för vårens föreställningar är tisdag den 31/8!

Publiken har tagit emot jubileumsrevyn med öppna armar och redan innan premiären ägt rum släpps nu vårbiljetterna för perioden 21/1-26/2 2011. Revyn spelas fredag och lördag kväll samt som lördagsmatiné under våren.

Läs mer...

www.robertgustafsson25.se

För ytterligare information:

Vicky von der Lancken, Vicky Nöjesproduktion, exekutiv producent, 070-776 66 30
Johan von der Lancken, Vicky Nöjesproduktion, producent, 070-638 42 22
Rickard Werecki, Westin Promotion, pressansvarig, 070-854 38 64

E-post: rickard@westinpromotion.com

onsdag
aug252010

Ny fartfylld komedi med Thomas Petersson 

 

En av våra mest folkkära komiker Thomas Petersson kommer i höst att bjuda publiken på en ny komedi. ”Vilken högoddsare!” kommer att spelas i Karlshamn, Skara (hösten 2010) samt Göteborg och Malmö (Våren 2011). Premiär blir det den 5 november 2010 i Karlshamn (Mer info nedan).

Efter succén med "Ett makalöst bröllop" är Christoffer Bendixen tillbaka i registolen. Han har tillsammans med Thomas Petersson översatt och bearbetat detta nyskrivna engelska manus. Fredrik Dillberg skapar en dekor som verkligen kommer att sätta snurr på denna skratt- och fartfyllda komedi!

Medverkande: Thomas Petersson, Robin Stegmar, Ing-Marie Carlsson, Birgitta Rydberg, Anna-Karin Palmgren och Fredrik Olofsson.

Läs mer...

Thomas Peterssons "Vilken högoddsare!” spelas hela hösten 2010 och våren 2011:

Karlshamn, Stadsteater 5/11

Skara, Rosers Salonger 3/12

Göteborg, Lisebergsteatern 14/1  

Malmö, Slagthuset 4/3

(Med reservation för eventuella ändringar)

Pressbilder och info via: www.2entertain.com

 

För ytterligare information kontakta:

pressansvarig Rickard Werecki tel: 0708-543864 E-Post: rickard@westinpromotion.com

 

 

 

onsdag
aug112010

Spännande startfält i Dansbandskampen i höst

 

I oktober drar SVT:s tittarsuccé Dansbandskampen igång igen, med Christine Meltzer som ny programledare och med Thomas Deutgen och Gunhild Carling som kommentatorer. Drygt trehundra band sökte och efter en tuff uttagningsprocess har årets startfält nu valts ut.

 Införprogram

Några dagar innan säsongsstart, sänds ett entimmes ”införprogram” där tittarna får följa delar av uttagningarna till Dansbandskampen 2010 och där Christine Meltzer berättar om nyheterna i årets tävling. Tittarna får bekanta sig med de band som blivit uttagna och får även se exempel på några som fallit på målsnöret. Det blir också tillbakablickar på tidigare säsonger och de framgångssagor som tidigare års vinnare och finalister gått igenom.

Tittarna väljer den tionde kandidaten

I ”införprogrammet” presenteras de band som är klara för de nio första platserna i tävlingen. Men eftersom tio band ska vara med och tävla från start i det första programmet, presenteras två kandidatband som i ”införprogrammet” får slåss om den tionde och sista platsen. Tittarna bjuds då in att via telefon rösta på sitt favoritband. Först i direktsändningen av det första programmet avslöjas vilket av de två kandidatbanden som får vara med i själva Dansbandskampen.

De nio tävlande och klara banden (samt var de kommer från):

CC & Lee                                 Ronneby, Blekinge

Divine                                      Örebro, Närke

Donnez                                     Perstorp, Skåne

Jeppez and the Cowboys           Löddeköpinge, Skåne

Patrik’s Combo                        Östersund, Jämtland

Rigo & the Topaz Sound          Stockholm, Södermanland/Uppland

Sweetshots                                Alingsås, Västergötland

Willez                                       Ljungbyhed, Skåne

Wizex                                       Bromölla, Skåne

De två kandidatbanden som tävlar i införprogrammet om den tionde platsen:

Elisas                                        Mariestad, Västergötland

Zlipperz                                   Munka-Ljungby, Skåne

Dansbandskampen direktsänds i år från Nya Parken i Norrköping. Tio band är med och tävlar, ett röstas ut varje vecka och tre band tävlar i finalprogrammet, då ett band koras till Sveriges bästa dansband 2010.

Säsongsstart: lördagen den 16 oktober kl 20.00 i SVT1: Dansbandskampen

PR / marknadsföring SVT Kommunikation  - press TV programmet, kontakt: Madeleine Kurtsdotter 0768-672548 alt. madeleine.kurtsdotter@svt.se

PR / marknadsföring Baluba event, kontakt: Anders Westin 0708-773707 alt. anders@westinpromotion.com

 

måndag
aug092010

Monty Python´s musikal Spamalot till Sverige 

Fredag den 24 september har Monty Python´s musikal Spamalot ur premiär på Nöjesteatern i Malmö. Producenten Julius Malmström har fått med några av Sveriges bästa komiker, vad sägs om Anders Jansson och Johan Wester från Hipp, Hipp. Johan Glans, Adde Malmberg, Anki Albertsson m.fl.

Spamlot är en ny musikal och kärleksfull rip-off av filmen “Monty Python and the Holy Grail” (Monty Pythons galna värld).
Spamalot är den legendariska berättelsen om Kung Arthur och riddarna av det runda bordet: sir Robin, sir Lancelot, sir Galahad och sir Bedevere. Dessutom ingår en mycket sexig balett (med damer!). För att inte tala om kossor, mördarkaniner, fransmän och Damen i sjön. Läs mer om musikalen på www.spamalot.se

Presskontakt (riks): Anders Westin, kontakt Malmö: Julius Malmström

 

Page 1 ... 35 36 37 38 39 ... 44 Nästa sida »