Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

Nyheter

tisdag
jun152010

Dansbandskampen är bäst live nu tillbaka i Norrköping

Dansbandskampen är bäst live. Årets härligaste lördagar är tillbaka – nu i Norrköping!

 Den 16 oktober flyttar Dansbandskampen till Norrköping och bjuder upp till dans i Nya Parken. Dansbandskampen, som sänds i SVT1, ses varje år av en miljonpublik och väcker enormt engagemang i röstningen. Men det finns en sak som smäller högre än allt annat och det är den fantastiska stämningen på plats. Att få dansa till landets bästa orkestrar, svänga förbi svenska folket hemma i TV sofforna och uppleva spänningen på plats är svårslaget – Dansbandskampen är helt enkelt bäst live.

-Baluba vill tacka Strängnäs för två fantastiska säsonger och ser fram emot att i år få nöjet att arrangera ett av Sveriges största dansevent i Norrköping, säger Sara Danielsson, pressansvarig på Baluba. -Vi har lyssnat på publiken och hörsammat deras önskemål om större tillgång till övernattningsmöjligheter, fortsätter Sara Danielsson. Norrköping kan erbjuda fler hotellrum och vi kan på så sätt ge fler tillresande möjligheten att uppleva dansbandskampen live.

  -Vi är otroligt glada över att Baluba och Dansbandskampen valt Norrköping i år, säger Stefan Papangelis, vd Upplev Norrköping. Det är tredje året gillt, och i år vann vi kampen genom att kunna erbjuda en fantastisk arena, Nya Parken. Detta kommer att betyda mycket för vår besöksnäring, avslutar Stefan Papangelis.

 Det lär vara många som sätter sikte på Norrköping i höst. Larz-Kristerz vann 2008, The Playtones 2009 men kampen om titeln blir i år hårdare än någonsin. Precis som i Strängnäs kommer publiken att kunna äta gott och dansa natten lång till Sveriges största och mest älskade dansband.

 Trycket på biljetterna är stort och för att vara säker på att vara på plats riktigt nära strålkastarna och händelsens centrum bör man raskt lägga vantarna på sina biljetter.

Varmt välkomna att uppleva stämningen på Dansbandskampen – nu i Norrköping!  Biljetterna släpps den 17 juni.

Information om eventet:

Sara Danielsson, marketing & PR Baluba sara.danielsson@baluba.se Mobil: 0705 836 018. 

Stefan Papangelis, VD Upplev Norrköping stefan.papangelis@norrkoping.se 

Mobil: 0730 20 17 54.

Presskontakt: Anders Westin telefon: 0340-677724, Rickard Werecki telefon: 0340-677726 

E-post: info@westinpromotion.com

 

tisdag
jun012010

Magnus Lindgren ger en konsert på New Morning i Paris 

 

Måndag den 7 juni, ger saxofonisten, kompositören och arrangören Magnus Lindgren ”Batacuda Jazz” in Concert  på jazzklubben New Morning i Paris,  en av världens mest respekterade jazzklubbar. Med sig har han sitt band som består av Magnum Coltrane Price – bas & sång, Erik Söderlind – gitarr, Robert Ikiz – trummor, Diva Cruz – percussion, Tiago Loei – percussion. På New Morning i Paris har jazzlegender så som Ella Fitzgerald, Oscar Pedersen, Dizzy Gillespie, Stan Getz, Chet Baker m.fl. tidigare spelat. Svenskar som spelat på New Morning är Esbjörn Svenssons Trio och Viktoria Tolstoy.

 Magnus ska även medverka i projektet ”Rework the World” som anordnas av Tällberg Foundation mellan den 2-5 juni. Tillsammans med en Dj/percussionist och ett antal andra musiker får Magnus fria händer utifrån önskemål från Tällberg Foundation.  Magnus inleder och avslutar festivalen.

Presskontakt: Anders Westin telefon: 0708-773707 E-Post: anders@westinpromotion.com  

tisdag
jun012010

Final för Björn Skifs Show på Globen i december 

 

I helgen spelade Björn Skifs sina sista föreställningar av succén ”Björn Skifs Show” på Cirkus i Stockholm. Showen har gått för utsålda hus hela våren och setts av 120 000 personer. I höst väntar gästspel i nio städer över hela Sverige. Nu är det dessutom klart att Björn Skifs och hans ensemble kommer tillbaka till Stockholm i december och avslutar ett fantastiskt år med en storslagen final på Ericsson Globe 16-17 december. Biljetterna släpps nu på onsdag.

Höstens spelperiod drar igång den 8 oktober i Örebro och därefter spelas showen i Malmö, Örnsköldsvik, Luleå, Karlstad, Göteborg, Linköping, Leksand och Karlskrona. Trycket på biljetterna är rekordstort och i flera av städerna har redan extraföreställningar fått sättas in. Med anledning av det enorma intresset får nu även alla stockholmare som inte lyckats få tag på biljetter till showen på Cirkus en ny chans att se Björn Skifs på Ericsson Globe i höst.

”Världsklass, Skifs!" skrev Aftonbladet efter premiären av showen där Björn Skifs för första gången någonsin samlat det absolut bästa ur sin långa och imponerande karriär. Med på scen finns Björn Skifs favoritmusiker under ledning av Hans Gardemar och flera fantastiska dansare och luftakrobater.

Pressbilder samt ytterligare information via: www.blixten.se

För ytterligare information kontakta: Vera Tjärnå Blixten & Co telefon:08-440 92 28
E-Post:
vera@blixten.se

Intervjuförfrågningar: Anders Westin, telefon:0708-77 37 07 E-Post: anders@westinpromotion.com

 

tisdag
maj252010

Jul i Folkton firar 5-års jubileum med ny turné

En av förra årets mest uppmärksammade julturnéer ”Jul i Folkton” firar i år 5-års jubileum med en ny större turné där man i år besöker fler orter än någonsin! Turnépremiär blir det i Östersund den 26:e november och totalt besöker man 17 städer runtom i Sverige (Se turnéplan via Läs mer nedan).

Årets jubileumsturné med ”Jul i Folkton” blir den längsta turnén sedan starten 2006 och har blivit en återkommande turnétradition. Fjolårets konserter hade cirka 10 000 besökare och runt en miljon såg tv-programmet med ”Jul i Folkton” i SVT som premiärvisades på julafton. Dessutom sändes konserten i Sveriges Radio P2 innan jul.

Artister som medverkar i Jul i Folkton 2010:

ALE MÖLLER / SOFIA KARLSSON / LENA WILLEMARK / LISA RYDBERG
ESBJÖRN HAZELIUS / ROGER TALLROTH / OLLE LINDER.

Läs mer...

Nöjet Konsert, MTA Production och HitNöje - Maj 2010

Kontakt: Rickard Werecki tel:0708-543864 E-post: rickard@westinpromotion.com

 

torsdag
maj202010

EXTRAFÖRESTÄLLNINGAR TILL ZPANSKA FLUGAN SLÄPPS!

- HEKTISK SOMMAR FÖR ROBERT GUSTAFSSON, SUZANNE REUTER OCH PETER DALLE 

  
Det repeteras just nu för fullt i Kärrtorps medborgarhus ”Fyren” strax söder om Stockholm. Alla har sikte på den stora premiären av ”Zpanska flugan” på Krusenstiernska gården i Kalmar den 1 juli. Tack vare den stora efterfrågan på biljetterna släpper man nu på torsdag upp fler extraföreställningar till två tisdagar i juli.

Föreställningen utspelar sig i 50-talets Kalmar där senapsfabrikör Gottfrid Stark (Peter Dalle) bor med hustrun Harriet (Suzanne Reuter) vars mål är att gifta bort sin dotter Inga med den något bortkomne och tunnhåriga norrlänningen Molgam Ribba (Robert Gustafsson). Inga däremot har bara ögon för advokat Rudolf Valentin. Trots att Gottfrid ogillar dotterns val får han anledning att tänka om då det visar sig att Rudolf känner till att Gottfrid har ett okänt barn med den så kallade Zpanska flugan, som besökte staden för 30 år sedan. I denna rappa förvecklingskomedi hinner flera av stadens invånare stå som föremål för misstankar om faderskapet till Zpanska flugans son. När dessutom friaren Molgam anländer till familjen Starks boning och av misstag blir kär i väninnan Lisa istället för dottern Inga, är det bäddat för ytterligare förväxlingar och intriger. Vem är egentligen far till Zpanska flugans barn och är inte Molgam i precis samma ålder som den okända sonen?

I Rollerna:

Robert Gustafsson, Suzanne Reuter, Peter Dalle, Ewa Roos, Per Svensson, Robin Stegmar, Sofia Pekkari, Polly Kisch, Nils Moritz, Ronny Träff, Julia Sallander Hjärtstrand och Simon Holmberg. 

Producent - Johan von der Lancken/ Vicky von der Lancken

Regissör - Leif Lindblom

Scenograf - Magnus Ahlström

Kostymdesign – Camilla Thulin

Peruk- och maskdesign – David Julio

”Zpanska flugan” har premiär den 1 juli på Krusenstiernska gården i Kalmar och ges tisdag-söndag fram till 1 augusti. Läs mer via: www.krusenstiernskateatern.se

 Kontaktpersoner för vidare information:

Johan von der Lancken, Vicky Nöjesproduktion, producent, 08-563 054 00

Vicky von der Lancken, Vicky Nöjesproduktion, producent, 08-563 054 00

Presskontakt: Rickard Werecki, tel: 0708-543864 E-Post: rickard@westinpromotion.com

tisdag
maj112010

Diggiloo 2010 i 80-talets tecken

 

Nu är repetionerna med Diggiloo i full gång.  Första veckan i maj träffades alla artister, musiker och producenterna ute på Ästad Gård utanför Varberg och kollade in årts repertoar och startade upp med ett första rep. I årets Diggiloo kan ni se och höra Alcazar, Jessica Andersson, Thomas Pettrsson, Gunhild Carling, Markoolio, Mojje, Lasse Holm, Erik Linder, Magnus Johanssson och nya stjärskottet Madeleine Liljestam som vann årets Next Star, där Diggiloo tillsammans med ICA Maxi står som arrangör. Läs mer om årets Diggiloo turné på www.diggiloo.com

Presskontakt: Anders Westin,  telefon: 0708-773707, E-Post: anders@westinpromotion.com  

fredag
apr232010

Christer Sjögren på stor turné med julkonserter 2010

Christer Sjögren fortsätter att underhålla i höst med ”Christer Sjögrens julkonsert” på turné. Här bjuds det på en stilfull och glittrande julkonsert. På scen får Christer sällskap av Elisabeth Andreassen, Magnus Spångbergs orkester, Örebro Gospel och lokala körer som tillsammans kommer att bjuda på många av de klassiska julsångerna. En och annan spännande gästartist kommer också att överraska under turnén.

– Jag tycker verkligen om att jobba intensivt inför jul. Vi ska verkligen bjuda på riktigt bra och trevlig underhållning med betoning på julen förstås, men det finns också plats för lite annat under konserten. Säger Christer Sjögren

Turnépremiär för ”Christer Sjögrens julkonsert” blir det i Kalmar den 25 november och totalt besöker man 20-talet orter från Kalmar i söder till Luleå i norr (turnéplan nedan). Biljetterna till turnén ”Christer Sjögrens julkonsert” släpps den 3 maj.

Läs mer...

2ENTERTAIN / PJP AB  / CS EVENT

 Producent: Peter Jägerhult, PJP AB tel:0708-153 253. Janne Andersson, 2Entertain tel: 0705-517 030. Cenneth Sangré, CS EVENT tel: 0707-108 550

Presskontakt: Rickard Werecki, tel: 0708-543864 E-Post: rickard@westinpromotion.com

torsdag
mar252010

Nu släpps det fler extraföreställningar till Robert Gustafssons Jubileumsrevy - Över 40 000 biljetter är bokade och sålda!

Redan före premiären har Robert Gustafssons Jubileumsrevy slagit alla tiders försäljningsrekord på Rondo. Den stora efterfrågan på biljetter gör att man nu släpper upp fler extraföreställningar på onsdagar, säger Johan von der Lancken. Biljetterna till onsdagar släpps till försäljning den 25 mars.

Robert Gustafssons jubileumsrevy har premiär den 23 september och ges hela hösten 2010 på Rondo i Göteborg.

Läs mer...

Regissör - Leif Lindblom

Scenograf – Peter Apelgren

Koreograf – Lars Bethke

Kapellmästare – Putte Nelsson

Producent – Johan von der Lancken

Exekutiv producent – Vicky von der Lancken

För pressinformation och bilder, se: www.robertgustafsson25.se

För ytterligare information:

Vicky von der Lancken, Vicky Nöjesproduktion, exekutiv producent, 070-776 66 30

Johan von der Lancken, Vicky Nöjesproduktion, producent, 070-638 42 22

Rickard Werecki, Westin Promotion, pressansvarig, 070-854 38 64

E-Post: rickard@westinpromotion.com

onsdag
mar242010

Trycket till Björn Skifs turné i höst är rekordstort 

Trycket på biljetter till Björn Skifs Show i höst är rekordstort – på bara tre veckor har över 50 000 biljetter sålts till höstens föreställningar och nu sätts extraföreställningar in både i Malmö och Örebro.

 

 


I Björn Skifs – En show 2010 samlar Björn Skifs för första gången det absolut bästa ur sin långa och imponerande karriär. Med på scen finns Björn Skifs favoritmusiker under ledning av Hans Gardemar och flera fantastiska dansare och luftakrobater. För regi och koreografi står Pernilla Skifs.

Björn Skifs Show hade premiär på Cirkus i Stockholm 29 januari. Showen spelas på Cirkus ända till och med maj och i höst får äntligen resten av Sverige också ta del av Björn Skifs senaste succé.

Speldatum hösten 2010:

ÖREBRO, Conventum Arena

Fredag 8/10 kl 19.30 och lördag 9/10 kl 15.00 (EXTRA) och 19.30
MALMÖ, Malmö Arena
Fredag 15/10 kl 19.30 och lördag 16/10 kl 15.00 (EXTRA) och kl 19.30
ÖRNSKÖLDSVIK, Fjällräven Center
Fredag 22/10 kl 19.30 och lördag 23/10 kl 19.30
LULEÅ, Coop Arena
Fredag 29/10 kl 19.30 och lördag 30/10 kl 19.30
KARLSTAD, Löfbergs Lila Arena
Fredag 5/11 kl 19.30 och lördag 6/11 kl 19.30
GÖTEBORG, Scandinavium
Torsdag 11/11 kl 19.30, fredag 12/11 kl 19.30 och lördag 13/11 kl 19.30
Torsdag 18/11 kl 19.30, fredag 19/11 kl 19.30 och lördag 20/11 kl 19.30
LINKÖPING, Cloetta Center
Fredag 26/11 kl 19.30 och lördag 27/11 kl 19.30
LEKSAND, Ejendals Arena
Fredag 3/12 kl 19.30 och lördag 4/12 kl 19.30
KARLSKRONA, Telenor Arena Rosenholm
Fredag 10/12 kl 19.30 och lördag 11/12 kl 19.30

Biljetterna säljs via Ticnet, SJ och lokala återförsäljare.

Pressbilder och mer information finns på www.blixten.se .

För ytterligare information kontakta:
Vera Tjärnå
Blixten & Co
08-440 92 28
vera@blixten.se

Intervjuförfrågningar:
Anders Westin
Westin Promotion
0340-67 77 24
0708-77 37 07
anders@westinpromotion.com

tisdag
mar232010

JOHAN ÖRJANSSON 

Johan Örjansson släpper sitt tredje album ”Orange” laddat med eget material. Albumet är ärligt och ibland härligt naket som präglas av hans unika röst. På kort tid har Johan byggt sig en publik och rosats för många av sina live framträdanden och konserter. (Lyssna på Johan Örjansson i musikspelaren till höger)

Albumrelease: ”Orange” den 4 maj 2010

Läs mer…

www.johanorjansson.com

www.myspace.com/johanorjansson

Studiostäpelston / 2Entertain / Border

Kontakt: Rickard Werecki Telefon:0708-543864 E-Post: rickard@westinpromotion.com

Page 1 ... 35 36 37 38 39 ... 43 Nästa sida »