Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

Nyheter

söndag
jul042010

Premiärkvällen för Diggiloo i Ronneby blev magisk

I ett riktigt vackert och soligt sommarväder bjöd Diggiloo på en fantasisk premiär, nästan magisk föreställning i Ronneby. I första akten öppnar man upp med Benny Anderssons ”Klinga dina klockor”, då kan det inte bli mer svensk sommar, som också är lite av temat i årets Diggillos första akt. I andra akten blir det ett fyrverkeri av 80-talet, med gamla goa medleyn på disco, schlager, pop och mäktiga ballader. När Markoolio, Lasse Holm, Thomas Pettersson och Magnus Johansson kommer in och kör ballongdansen då bryter publiken fullständigt ihop av skratt, vilken syn…

 Regissören Anders Butta Börjesson är stolt och mer än nöjd med sin ensemble. - En fantastisk föreställning säger ”Butta”. Nytt för i år är att två av nyckelpersonerna i Diggiloos produktion kliver upp på scenen, Torgny Söderberg (mannen bakom låten ”Diggi-loo, Diggi-ley”) i orkestern och Anders Butta Börjesson i ensemblen.

I vanlig ordning engagerar Diggiloo runt 100 personer i sitt turnerande sällskap och dessutom runt ett 100 tal lokala på varje ort man gästar. Bara på scenen är det med artister, musiker, crew och kostym runt 30 talet personer inblandade. Så att kalla det Sveriges största turné i sommar gör vi med gott samvete. Nu återstår 28 spelningar på 27 spelplatser. Turnén avslutas i Stockholm den 21 augusti på Ulriksdals Slott. Se hela turnéplanen på www.diggiloo.com

Årets Diggilloo artister är: Alcazar, Lasse Holm, Jessica Andersson, Mojje, Gunhild Carling, Magnus Johansson, Markoolio, Madeleine Liljestam och Erik Linder

Fria pressbilder från premiären finns att hämta på www.diggiloo.com fotograf: Christina Kronér

Presskontakt: Anders Westin anders@westinpromotion.com

Marknad: Åsa Nathell asa@nathell.nu

onsdag
jun302010

Nedräkningen har börjat - på fredag brakar det loss

 

Nu börjar nedräkningen för årets Diggiloo sommaren 2010. Fredagen den 2/7 brakar det loss med premiär i Ronneby med 80-talet som riktmärke. Det repeteras hej vilt i Ronsalen nedanför Ronneby Brunn just nu. Markoolio lär sig dans, Lasse Holm blåser ballonger, Jessica Andersson provar kläder och just nu repar Andreas Lundstedt i Alcazar inne på den provisoriska scenen.     

Torgny Söderberg kompositören till låten ”Diggi-loo, Diggi-ley”, hoppar in i årets Diggiloo orkester som trumpetare. Torgny Söderberg är också tillsammans med Lasse Holm och Patrik Krall en av de tre bakom Diggiloo turnén sedan starten 2003. Torgnys skriver fortfarande musik och ligger på senare tid bl.a. bakom Christer Sjögrens ”festival” hit ”I Love Europé”. Till årets Diggiloo har Torgny tillsammans med kollegan Lasse Holm, skrivit nya låten ”In the middle of the night” till en av sommarens Diggiloo artister, Gunhild Carling. En låt som i veckan adderades av Sveriges Radio P4 riks, där den nu toppar deras spellista inför sommaren.

Välkommen in på en liten förhand på repetionerna i Ronneby. Erik Linder ger er två minuter och visar Er runt för en liten tjuvtitt:

http://diggilooturnen.blogg.se/2010/june/tjuvtitt-pa-eriks-videoblogg.html

Läs mer om årets Diggiloo på www.diggiloo.com

Presskontakt: Anders Westin anders@westinpromotion.com  - Telefon: 0708-773707

onsdag
jun232010

Diggiloo gästar Lotta på Liseberg!

Den 5 juli gästade Diggiloo Allsång med Lotta på Liseberg! Förra årets besök hos Lotta blev väldigt lyckat och så blev det även i år. Diggiloo gänget bjöd på ett smakprov ur sommarens föreställning, med mycket glitter och glamour! Lotta är ju också en kär vän till oss som också varit gästartist i Diggiloo under många år! Kvällen blev fantastisk! Diggiloo på "Lotta på Liseberg, kan ni se på TV4 Play.

Presskontakt: Anders Westin Mobil: 0708-773707 E-Post: anders@westinpromotion.com

söndag
jun202010

Bröllopsmusiken från Storkyrkan

Nu släpps originalmusiken från Kronprinsessan Victoria och Prins Daniels vigsel, den enda riktiga inspelningen av musiken från den 19 juni 2010 i Storkyrkan.

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel har tillsammans med Gustaf Sjökvist, konstnärlig ledare i Storkyrkan och för bröllopet, varit delaktiga i valet av musiken.

Här finns också Prins Daniels kärleksförklaring till Kronprinsessan som låtskrivaren Jörgen Elofsson fick i uppdrag att skriva till Kronprinsessan, ”When You Tell the World You´re Mine” framförd av Björn Skifs och Agnes.

Musiken är inspelad och producerad av Lars Nilsson under ledning av Gustaf Sjökvist några dagar före bröllopet.Albumet släpps till försäljning onsdag den 23 juni och del av intäkten går till Kronprinsessparets bröllopsstiftelse vars syfte är att motverka utanförskap och främja god hälsa bland barn och ungdomar i Sverige.

Skivbolag: Ladybird AB / Westin Promotion AB

Distribution: Naxos Sweden AB

Presskontakt: Anders Westin, telefon: 0708-773707 E-Post: anders@westinpromotion.com

 

tisdag
jun152010

Maria Lundqvist -Blottad 

 

En Kvinna. En Orkester. En Vaudeville

Maria Lundqvist gör en egen föreställning på Rival i höst.   Femmannaorkestern leds av Sami Al Fakir.

En av Sveriges mest kända och prisbelönta skådespelerskor gör äntligen sin egen föreställning. Vi känner henne som rolig och lite galen men även aktrisen som har förmågan att gå in i de allvarligaste roller. Få artister i Sverige har bredden att ena dagen stå på de största musikalscenerna, nästa dag leda Guldbaggegalan och dagen därpå medverka i filmer som blir Oscarsbidrag.

Vaudevilleföreställningen kommer att innehålla nyskrivet manus och nya sångnummer men med några nedslag i tidigare roller. Föreställningen arbetas just nu fram av Maria tillsammans med Hans Marklund och Anna Pettersson, båda kända från teater och showsammanhang. Det blir en färgstark och mustig vaudeville med skarpa kontraster som har premiär den 7 oktober på Rival i Stockholm.

 - Det är både spännande och lätt skräckinjagande att få stå ensam på scenen och ge utryck för sina intryck. Det finns något befriande i att blotta sin rädsla och nakenhet för att sedan finna styrkan att våga ta nya steg.  Det tragiska och komiska kommer att gå hand i hand, säger Maria.

Föreställningen är ca 2 timmar och 20 min inkl. en paus.

Producent: Vaduvill Teaterproduktion AB.

För ytterligare information  kontakta: Mikael Jernberg,  0707-716666, E-Post: mikael@jernberg.net 

Presskontakt: Anders Westin,  telefon: 0708-773707, E-Post: anders@westinpromotion.com  

tisdag
jun152010

Dansbandskampen är bäst live nu tillbaka i Norrköping

Dansbandskampen är bäst live. Årets härligaste lördagar är tillbaka – nu i Norrköping!

 Den 16 oktober flyttar Dansbandskampen till Norrköping och bjuder upp till dans i Nya Parken. Dansbandskampen, som sänds i SVT1, ses varje år av en miljonpublik och väcker enormt engagemang i röstningen. Men det finns en sak som smäller högre än allt annat och det är den fantastiska stämningen på plats. Att få dansa till landets bästa orkestrar, svänga förbi svenska folket hemma i TV sofforna och uppleva spänningen på plats är svårslaget – Dansbandskampen är helt enkelt bäst live.

-Baluba vill tacka Strängnäs för två fantastiska säsonger och ser fram emot att i år få nöjet att arrangera ett av Sveriges största dansevent i Norrköping, säger Sara Danielsson, pressansvarig på Baluba. -Vi har lyssnat på publiken och hörsammat deras önskemål om större tillgång till övernattningsmöjligheter, fortsätter Sara Danielsson. Norrköping kan erbjuda fler hotellrum och vi kan på så sätt ge fler tillresande möjligheten att uppleva dansbandskampen live.

  -Vi är otroligt glada över att Baluba och Dansbandskampen valt Norrköping i år, säger Stefan Papangelis, vd Upplev Norrköping. Det är tredje året gillt, och i år vann vi kampen genom att kunna erbjuda en fantastisk arena, Nya Parken. Detta kommer att betyda mycket för vår besöksnäring, avslutar Stefan Papangelis.

 Det lär vara många som sätter sikte på Norrköping i höst. Larz-Kristerz vann 2008, The Playtones 2009 men kampen om titeln blir i år hårdare än någonsin. Precis som i Strängnäs kommer publiken att kunna äta gott och dansa natten lång till Sveriges största och mest älskade dansband.

 Trycket på biljetterna är stort och för att vara säker på att vara på plats riktigt nära strålkastarna och händelsens centrum bör man raskt lägga vantarna på sina biljetter.

Varmt välkomna att uppleva stämningen på Dansbandskampen – nu i Norrköping!  Biljetterna släpps den 17 juni.

Information om eventet:

Sara Danielsson, marketing & PR Baluba sara.danielsson@baluba.se Mobil: 0705 836 018. 

Stefan Papangelis, VD Upplev Norrköping stefan.papangelis@norrkoping.se 

Mobil: 0730 20 17 54.

Presskontakt: Anders Westin telefon: 0340-677724, Rickard Werecki telefon: 0340-677726 

E-post: info@westinpromotion.com

 

tisdag
jun012010

Magnus Lindgren ger en konsert på New Morning i Paris 

 

Måndag den 7 juni, ger saxofonisten, kompositören och arrangören Magnus Lindgren ”Batacuda Jazz” in Concert  på jazzklubben New Morning i Paris,  en av världens mest respekterade jazzklubbar. Med sig har han sitt band som består av Magnum Coltrane Price – bas & sång, Erik Söderlind – gitarr, Robert Ikiz – trummor, Diva Cruz – percussion, Tiago Loei – percussion. På New Morning i Paris har jazzlegender så som Ella Fitzgerald, Oscar Pedersen, Dizzy Gillespie, Stan Getz, Chet Baker m.fl. tidigare spelat. Svenskar som spelat på New Morning är Esbjörn Svenssons Trio och Viktoria Tolstoy.

 Magnus ska även medverka i projektet ”Rework the World” som anordnas av Tällberg Foundation mellan den 2-5 juni. Tillsammans med en Dj/percussionist och ett antal andra musiker får Magnus fria händer utifrån önskemål från Tällberg Foundation.  Magnus inleder och avslutar festivalen.

Presskontakt: Anders Westin telefon: 0708-773707 E-Post: anders@westinpromotion.com  

tisdag
jun012010

Final för Björn Skifs Show på Globen i december 

 

I helgen spelade Björn Skifs sina sista föreställningar av succén ”Björn Skifs Show” på Cirkus i Stockholm. Showen har gått för utsålda hus hela våren och setts av 120 000 personer. I höst väntar gästspel i nio städer över hela Sverige. Nu är det dessutom klart att Björn Skifs och hans ensemble kommer tillbaka till Stockholm i december och avslutar ett fantastiskt år med en storslagen final på Ericsson Globe 16-17 december. Biljetterna släpps nu på onsdag.

Höstens spelperiod drar igång den 8 oktober i Örebro och därefter spelas showen i Malmö, Örnsköldsvik, Luleå, Karlstad, Göteborg, Linköping, Leksand och Karlskrona. Trycket på biljetterna är rekordstort och i flera av städerna har redan extraföreställningar fått sättas in. Med anledning av det enorma intresset får nu även alla stockholmare som inte lyckats få tag på biljetter till showen på Cirkus en ny chans att se Björn Skifs på Ericsson Globe i höst.

”Världsklass, Skifs!" skrev Aftonbladet efter premiären av showen där Björn Skifs för första gången någonsin samlat det absolut bästa ur sin långa och imponerande karriär. Med på scen finns Björn Skifs favoritmusiker under ledning av Hans Gardemar och flera fantastiska dansare och luftakrobater.

Pressbilder samt ytterligare information via: www.blixten.se

För ytterligare information kontakta: Vera Tjärnå Blixten & Co telefon:08-440 92 28
E-Post:
vera@blixten.se

Intervjuförfrågningar: Anders Westin, telefon:0708-77 37 07 E-Post: anders@westinpromotion.com

 

tisdag
maj252010

Jul i Folkton firar 5-års jubileum med ny turné

En av förra årets mest uppmärksammade julturnéer ”Jul i Folkton” firar i år 5-års jubileum med en ny större turné där man i år besöker fler orter än någonsin! Turnépremiär blir det i Östersund den 26:e november och totalt besöker man 17 städer runtom i Sverige (Se turnéplan via Läs mer nedan).

Årets jubileumsturné med ”Jul i Folkton” blir den längsta turnén sedan starten 2006 och har blivit en återkommande turnétradition. Fjolårets konserter hade cirka 10 000 besökare och runt en miljon såg tv-programmet med ”Jul i Folkton” i SVT som premiärvisades på julafton. Dessutom sändes konserten i Sveriges Radio P2 innan jul.

Artister som medverkar i Jul i Folkton 2010:

ALE MÖLLER / SOFIA KARLSSON / LENA WILLEMARK / LISA RYDBERG
ESBJÖRN HAZELIUS / ROGER TALLROTH / OLLE LINDER.

Läs mer...

Nöjet Konsert, MTA Production och HitNöje - Maj 2010

Kontakt: Rickard Werecki tel:0708-543864 E-post: rickard@westinpromotion.com

 

torsdag
maj202010

EXTRAFÖRESTÄLLNINGAR TILL ZPANSKA FLUGAN SLÄPPS!

- HEKTISK SOMMAR FÖR ROBERT GUSTAFSSON, SUZANNE REUTER OCH PETER DALLE 

  
Det repeteras just nu för fullt i Kärrtorps medborgarhus ”Fyren” strax söder om Stockholm. Alla har sikte på den stora premiären av ”Zpanska flugan” på Krusenstiernska gården i Kalmar den 1 juli. Tack vare den stora efterfrågan på biljetterna släpper man nu på torsdag upp fler extraföreställningar till två tisdagar i juli.

Föreställningen utspelar sig i 50-talets Kalmar där senapsfabrikör Gottfrid Stark (Peter Dalle) bor med hustrun Harriet (Suzanne Reuter) vars mål är att gifta bort sin dotter Inga med den något bortkomne och tunnhåriga norrlänningen Molgam Ribba (Robert Gustafsson). Inga däremot har bara ögon för advokat Rudolf Valentin. Trots att Gottfrid ogillar dotterns val får han anledning att tänka om då det visar sig att Rudolf känner till att Gottfrid har ett okänt barn med den så kallade Zpanska flugan, som besökte staden för 30 år sedan. I denna rappa förvecklingskomedi hinner flera av stadens invånare stå som föremål för misstankar om faderskapet till Zpanska flugans son. När dessutom friaren Molgam anländer till familjen Starks boning och av misstag blir kär i väninnan Lisa istället för dottern Inga, är det bäddat för ytterligare förväxlingar och intriger. Vem är egentligen far till Zpanska flugans barn och är inte Molgam i precis samma ålder som den okända sonen?

I Rollerna:

Robert Gustafsson, Suzanne Reuter, Peter Dalle, Ewa Roos, Per Svensson, Robin Stegmar, Sofia Pekkari, Polly Kisch, Nils Moritz, Ronny Träff, Julia Sallander Hjärtstrand och Simon Holmberg. 

Producent - Johan von der Lancken/ Vicky von der Lancken

Regissör - Leif Lindblom

Scenograf - Magnus Ahlström

Kostymdesign – Camilla Thulin

Peruk- och maskdesign – David Julio

”Zpanska flugan” har premiär den 1 juli på Krusenstiernska gården i Kalmar och ges tisdag-söndag fram till 1 augusti. Läs mer via: www.krusenstiernskateatern.se

 Kontaktpersoner för vidare information:

Johan von der Lancken, Vicky Nöjesproduktion, producent, 08-563 054 00

Vicky von der Lancken, Vicky Nöjesproduktion, producent, 08-563 054 00

Presskontakt: Rickard Werecki, tel: 0708-543864 E-Post: rickard@westinpromotion.com

Page 1 ... 36 37 38 39 40 ... 44 Nästa sida »