Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

Nyheter

tisdag
jan122010

GRUPPEN FORK A CAPPELLANS VÄRSTINGAR 

Finlands hetaste acappella grupp FORK kommer till Stockholm och Södra Teatern i februari! Pink Noise by FORK är en internationell rockshow – utan instrument! Detta är hela den moderna musikindustrin – personifierad i fyra sångare. Glöm allt du trott dig veta om a cappella. När dessa glammiga divor i takt till ljusshow, videoprojiceringar och pyroteknik stiger in på scen, kan publiken inte annat än bli övertygade om att detta är någonting unikt! Pink Noise är en show på engelska där sångarna bjuder på en stor portion kärlek och självironi och där publiken själv får bedöma var gränsen för ironin dras. Vem skrattar åt vem…   Sedan 2004 har Fork underhållit runt om i världen med sina fördomsfria konsertshower. Gruppen har gett ut tre album och år 2008 och 2009 nominerades Fork inom Contemporary A Cappella Recording Awards (CARA), USA för bästa pop/rock låt, bästa orginallåt och bästa pop/rock album. 

Här gäller verkligen den gamla klyschan; You have to see it to believe it!

Pink Noise har spelats sedan våren 2009 för fulla salonger på stora scenen på Svenska Teatern i Helsingfors. Showen är två timmar lång med paus.

Premiär på Södra Teatern i Stockholm måndag den 22 februari kl.19.30Spelas även tisdag 23/2 kl.19.30, onsdag, 24/2 kl.19.30 samt torsdag kl.19.30 och kl.22.00

 

www.fork.fi

www.myspace.com/forkacappella

www.facebook.com/pages/FORK/16651246687

 

 

torsdag
jan072010

Westin Promotion kör som vanligt från 7 januari

Nu är vi tillbaka efter en lång och skön ledighet. Närmast i januari är det Björn Skifs Show på Cirkus med premiär fredag den 29 januari som vi lägger allt krut på.  Den 5 februari går The Buddy Holly Musical på arena turné med Brolle i huvudollen, premiär i Karskrona. I februari med premiär den 22 februari, gästspelar gruppen Fork med sin succé föreställning från Svenska Teatern i Helsingfors på Södra Teatern i Stockholm. Den 26 februari är det premiär för sängkammarfarsen "Liket som visste för mycket" med bl.a. Lasse Brandbey, Regina Lund, Johannes Brost, Linus Wahlgren m.fl. turné hela våren. I övrigt ser vi även fram emot sommaren då Robert Gustafsson som för tredje året i rad sätter upp en utomhusföreställning på Krusenstiernskagården i Kalmar. I år har man valt att spela  "Zpanska flugan" med bl.a. Suzanne Reuter och Peter Dalle i huvudrollerna. Premiär den 1 juli. Sommarens stora turné heter Diggiloo, premiär i Ronneby den 4  juli. Se www.diggiloo.com . Väl mött till en fullmatad vår och sommar med nöje och musik.

tisdag
dec222009

Årets turné med ”Jul i Folkton” sänds i SVT2 på julafton 

Årets framgångsrika turné med ”Jul i Folkton” sänds i SVT2 på Julafton Kl.18.00. Konserten är inspelad på Cassels i Grängesberg tidigare i år. Det är för fjärde året i rad som ”Jul i Folkton” begav sig ut på vägarna på en numera återkommande turnétradition i Sverige. Årets turnépremiär ägde rum i Luleå den 1 december och man har totalt besökt 13 orter från Luleå i norr till Malmö i söder.  Sedan starten 2006 har turnén årligen fördubblat sig självt.

I årets upplaga av Jul i Folkton medverkar: Ale Möller, Sofia Karlsson, Esbjörn Hazelius, Lena Willemark, Lisa Rydberg, Roger Tallroth, Olle Linder 

Läs mer...

Kontakt: Rickard Werecki Telefon: 0708-543864 E-post: rickard@westinpromotion.com

söndag
dec202009

Playtones vinnare i Dansbandskampen 2009 - Vi Gratulerar

Playtones i segerus efter vinsten i Dansbandskampen 2009, nu följer en lång turné runt Sverige med start på Rondo i Göteborg lördag den 9 januari, där man dessutom passar på att att fira 70 år som en av Sveriges äldsta dansrestauranger, smygpremiären läggs på Sundpärlan i Helsingborg den fredag den 8 januari i nästa år.

Senaste nytt om Dansbandskampen läser du på www.svt.se/dansbandskampen

Läs mer om turnén på www.dansbandskalaset.se Presskontakt turné: anders@westinpromotion.com eller rickard@westinpromotion.com

fredag
dec182009

Magnus Lindgren nominerad till en Grammis 

Magnus Lindgren har nominerats till en Grammis i kategorin jazz för sitt album Batucada Jazz som släpptes tidigare i år. Just nu turnérar han med stor framgång i Argentina och Brasilien med just Batcuda Jazz. Kika in på hans turné dagbok på You Tube Film 1: http://www.youtube.com/watch?v=19uZrn2drV4 Film 2: http://www.youtube.com/watch?v=PLTQMmRJ1D4 Turne plan hittar ni på www.magnuslindgren.com fler filmer kommer att läggas upp under veckan.

Presskontakt: anders@westinpromotion.com

 

 

tisdag
dec152009

Årets julklapp heter Diggiloobiljetter

Över 30000 personer har redan köpt sin showbiljett till sommaren 2010!

 För drygt en månad sedan släppte DIGGILOO sina biljetter inför sommaren 2010. Redan första dagarna efter biljettsläppet i november, hade tusentals biljetter sålts via Diggiloos egen Klubb. Sedan har det bara rullat på.

 Nu öppnar vi upp för ytterligare shower, bl.a.  i melodifestivalsstaden Örnsköldsvik, dit vi kommer till deras vackra Folkets Park den 15 juli. Finland får än en gång besök av Diggiloo i sommar. Platserna blir Jakobstad/Gamla Hamnen 12/8, Mallax/Åminne 13/8 och Ekenäs/Bossanova Gräsplan den 14/8.

 Läs mer om årets Diggiloo på www.diggiloo.com

 

fredag
dec112009

Vinnarna från Dansbandskampen snart på segerturné

   

 

Dansbandskalaset – Sveriges största dansbandsturné.

Vinnarna från Dansbandskampen får en plats i Sveriges största dansbandsturné - Dansbandskalaset. Framröstade av svenska tv-tittare lördagen den 19 december koras vinnarna och får en självklar plats på Dansbandskalasets turné. Ytterligare ett tävlande band utses genom röstning på www.dansbandskalaset.se. Här kan fansen nominera även utslagna band eller säkerställa en plats i turnén för sin finalfavorit.  De medverkande banden presenteras den 20 december. 

Läs mer...

Kontakt: 

Anders Westin Mobil:0708-773707 E-Post: anders@westinpromotion.com 

Rickard Werecki Mobil: 0708-543864 E-Post: rickard@westinpromotion.com

fredag
dec112009

Biljettrusning till The Buddy Holly Musical

Nu släpps extraföreställningar i flertalet orter!

Biljettrusning till vårens arenaturné med ”The Buddy Holly Musical” med Brolle i huvudrollen, stor efterfrågan på biljetter runt om i landet gör att man nu släpper upp ytterligare extraföreställningar och extra platser till flertalet orter. Över 150.000 biljetter är redan sålda och musikalen spelas just nu för fulla hus på Göta Lejon i Stockholm fram till den 30 december och fortsätter till våren 2010 på turné. Den 5 februari är det turnépremiär i Karlskrona, Telenor Arena. Brolle beger sig då tillsammans med 14 man starka bandet ut på en landsomfattande turné. Totalt besöker man 14 orter från Luleå i norr till Malmö i söder (Turnéplan och mer info via läs mer). www.buddythemusical.se   

Läs mer...

Kontakt: Rickard Werecki Mobil:0708-543864, E-Post: rickard@westinpromotion.com  

onsdag
dec092009

Gruppen Fork kommer till Stockholm 

Acapellagruppen Fork föddes i Helsingfors 1993. 2003 bestämde gruppen att satsa helhjärtat på karriären och 2004 producerade Fork sin första egna konsert på Lilla Teatern i Helsingfors, därefter följde Åbo, Wasa och Grand Casino i Helsingfors, där man satt upp ett show-dinner koncept som skulle bli återkommande i flera år. Fröet till föreställningen Pink Noise såddes på ett hotellrum i New York i samband med deras USA turné 2008. I maj 2009 var det premiär på Svenska Teatern och Forks spektakulära föreställning Pink Noise spelas just nu för fulla hus och är en fantastisk succé där. Snart kommer gruppen till Sverige och till Södra Teatern i Stockholm för ett gästspel. Premiär blir det måndag den 22/2 och spelas fram till torsdag den 25/2-2010. Biljetterna släpps onsdag den 9 december.

Pressbilder hämtas på www.fork.fi där du också kan läsa mer om gruppen.

torsdag
dec032009

Liket som visste för mycket - premiär 26 februari 2010

En stjärnspäckad ensemble gör sig redo för att ta landet med storm. Dröse & Norberg Nöjen presenterar laguppställningen inför 2010 års stora satsning, Liket som visste för mycket – en livs levande skrattfars! I rollerna ser vi Lasse Brandeby, Linus Wahlgren, Regina Lund, Carina Lidbom, Johannes Brost, Anna Ulrika Ericsson, Fredrik Hallgren, Göran Gillinger, Nicke Wagemyr och Malin Larsson. Premiär 26 februari i Sundsvall.

Läs mer...

Pressbilder hämtas på www.drosenorberg.se/pressmaterial

Page 1 ... 36 37 38 39 40 ... 42 Nästa sida »