Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

Senaste nytt
Musikspelaren

 

 

Nyheter

torsdag
dec032009

Liket som visste för mycket - premiär 26 februari 2010

En stjärnspäckad ensemble gör sig redo för att ta landet med storm. Dröse & Norberg Nöjen presenterar laguppställningen inför 2010 års stora satsning, Liket som visste för mycket – en livs levande skrattfars! I rollerna ser vi Lasse Brandeby, Linus Wahlgren, Regina Lund, Carina Lidbom, Johannes Brost, Anna Ulrika Ericsson, Fredrik Hallgren, Göran Gillinger, Nicke Wagemyr och Malin Larsson. Premiär 26 februari i Sundsvall.

Läs mer...

Pressbilder hämtas på www.drosenorberg.se/pressmaterial

fredag
nov272009

Vilken härlig premiär för Julkonserten 2009

Det blev en riktig publik succé för Sanna, Shirley, Sonja och Måns i samband med deras premiär i Luleå i torsdags (26/11). Nu väntar 22 utsålda städer (ströbiljetter finns till vissa orter) med dubbleringar på hälften av dom. Showen som är i två akter är en föryngring av Julkonserten som i år fyller 20 år på turné.

Se turnéplan och läs mer på www.julkonserten.se

fredag
nov272009

Jul i Folkton 

firar turnépremiär med ett exklusivt livealbum!

Nya albumet Jul i Folkton ”LIVE” innehåller 19 spår med ALE MÖLLER, SOFIA KARLSSON, LENA WILLEMARK, LISA RYDBERG, ESBJÖRN HAZELIUS, ROGER TALLROTH och OLLE LINDER. Konserterna spelades in under förra årets succéturné och resultatet blev Jul i Folkton Live. Albumet släpps i samband med turnépremiären den 1 december och säljs exklusivt på konsertturnén och via www.julifolkton.se.

För fjärde året i rad beger sig ”Jul i Folkton” ut på en numera återkommande turnétradition i Sverige som sträcker sig från Luleå i norr till Malmö i Söder och besöker totalt 13 städer. (Hela turnéplanen via läs mer...) 

Läs mer...

www.julifolkton.se

Kontakt: Rickard Werecki Mobil:0708-543864 E-Post: rickard@westinpromotion.com

tisdag
nov242009

Historien om Radio Nord på turné

med Siw Malmkvist, Lill-Babs, Ann-Louise Hanson och Jan Kotschack

Föreställningen ”Radio Nord” tar dig med på en resa till 60-talets populärmusik, en dramatisk historia om Sveriges mest älskade piratradio återberättad av Jan Kotschack, vars far grundade den legendariska radiostationen Radio Nord. För underhållningen står Siw Malmkvist, Lill-Babs och Ann-Louise Hansson – artister som alla fick sina genombrott under denna tid. Många decennier senare är de kanske mer älskade än någonsin. Turnépremiär blir i Kalmar den 29 april 2010 (Se turnéplan via läs mer).

Läs mer...

Kontakt: Rickard Werecki Tel:0708-543864 E-Post: rickard@westinpromotion.com

måndag
nov232009

Succétrion tillbaka i Kalmar med bearbetad klassiker

Sommarens teaterupplevelse på Krusenstiernska gården i Kalmar blir en ny tappning av den klassiska komedin Spanska flugan! Det blir ett kärt återseende av trion Suzanne Reuter, Robert Gustafsson och Peter Dalle som tillsammans gjorde succén Lånta Fjädrar 2008 under Kalmar friluftsteaters första sommar. Peter Dalle och Robert Gustafsson har gjort en bearbetning av den välkända och omtyckta föreställningen som i deras version blir Zpanska flugan. Även bekanta ansikten från förra sommaren, som Per Svensson och Ewa Roos, kommer att stå på scen i Zpanska flugan och regissera kommer Leif Lindblom att göra, som även var regissör för Svensson Svensson i somras.

Läs mer...

Kontakt: Rickard Werecki tel:0708-543864 E-Post: rickard@westinpromotion.com

måndag
nov162009

Över 100 000 sålda biljetter till The Buddy Holly Musical

– nu släpps extraföreställning till turnén!

Musikalen om Buddy Holly med Brolle i huvudrollen gör just nu stor succé, över 100 000 biljetter är sålda och musikalen spelas för fulla hus på Göta Lejon i Stockholm fram till den 30 december. Det är nu klart för extraföreställning i Skellefteå (Se turnéplan nedan). Våren 2010 beger sig Brolle tillsammans med sitt 14 manna starka band ut på turné runt om i landet och totalt besöker man 14 orter från Luleå i norr till Malmö i söder med turnépremiär den 5 februari i Karlskrona, Telenor Arena. Turnéplan samt ytterligare info via Läs mer...

Kontakt: Rickard Werecki tel:0708-543864 E-Post: rickard@westinpromotion.com

fredag
nov132009

Sofia Karlsson tilldelas Prins Eugens Kulturpris

Prins Eugens Kulturpris tilldelas i år de två framgångsrika musikerna Sofia Karlsson (Sverige) och Ane Brun (Norge). Kulturpriset går årligen till en norsk och en svensk artist som arbetar för att stärka svensk-norska förbindelser. Priset på 50 000 SEK ges i år av Bring och Statkraft.

Prins Eugens Kulturpris är som namnet antyder uppkallat efter konstnären Prins Eugen, som var starkt knuten till Norge och som hela sitt liv arbetade för att styrka svensk-norska förbindelser. Priset blev instiftat med anledning av 100-årsmarkeringen av unionsupplösningen mellan Norge och Sverige 1905 efter initiativ från den norska ambassaden i Stockholm i samråd med Kronprinsesse Märthas kyrkoförsamling i Stockholm och Prinsesse Märtha Louises kulturfond.

Priset delas ut av H.K.H. Prinsessan Madeleine under den traditionella festkonserten i Berwaldhallen den 15 december 2009. Medverkar gör även den världsberömda violinisten Arve Tellefsen och Nidarosdomens Guttekor.

Läs mer...

Kontakt: Rickard Werecki tel:0708-543864 E-Post: rickard@westinpromotion.com

torsdag
nov122009

Nu släpps biljetterna till Diggiloo 2010

Diggiloo är Sveriges största familjeshow som levererar det bästa av humor, rock, schlager och pop. För många har det blivit årets höjdpunkt och en återkommande tradition. Sedan starten 2003 har över 600.000 personer sett showen och sommaren 2009 blev en fantastisk succé som lockade hela 122.600 personer.

Bakom Diggiloo står Krall Entertainment med teamet Lasse Holm, Torgny Söderberg, Patrik Krall och Anders ”Butta” Börjesson som regissör.

- Sommaren 2009 var enligt många den bästa sedan starten, det blir en utmaning att ta tag i, eftersom målsättningen alltid är att göra nästa show ännu bättre, säger Lasse Holm.

Läs mer...

Kontakt: Anders Westin tel:0708-773707 E-Post: anders@westinpromotion.com

torsdag
nov052009

Succé för Björn Skifs på Cirkus – nu förlängs showen  

Över 62 000 biljetter är redan sålda till Björn Skifs nya show på Cirkus som har premiär den 29 januari. Nu förlängs spelperioden med 24 nya föreställningar i april och maj. Biljetterna släpps torsdagen den 5 november.

Läs mer...

Kontakt: Anders Westin Mobil:0708-773707 E-Post: anders@westinpromotion.com

torsdag
nov052009

Sissel Kyrkjebø på julturné och släpper nytt album

Till årets julturné ”Strålande Jul” har Sissel samlat några av de mest kända och populära artisterna i både Sverige och Norge för att ge sig ut på gemensam julturné, Krister Henriksson sedan flera år är han ”Wallander” med hela svenska folket. Krister kommer att vara ”Julvärd” för konserten. The Real Group, Orsa Spelmän och Odd Nordstoga som haft stora framgångar i sitt hemland Norge där hans första soloalbum sålde över 160 000 exemplar, Odd medverkar även på Sissels nya album som släpps i november. Trondheimsolisterna En 15 personer stark stråkensemble som hösten 2008 Grammynominerades. Turnépremiär blir det i Karlskrona den 3 december, totalt besöker man 13 städer från Luleå i norr till Malmö i söder. Turnéplan samt ytterligare info via läs mer nedan. 

Läs mer...

Kontakt: Rickard Werecki Mobil:0708-543864 E-Post: rickard@westinpromotion.com

Page 1 ... 36 37 38 39 40 ... 41 Nästa sida »