Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

Nyheter

tisdag
dec152009

Årets julklapp heter Diggiloobiljetter

Över 30000 personer har redan köpt sin showbiljett till sommaren 2010!

 För drygt en månad sedan släppte DIGGILOO sina biljetter inför sommaren 2010. Redan första dagarna efter biljettsläppet i november, hade tusentals biljetter sålts via Diggiloos egen Klubb. Sedan har det bara rullat på.

 Nu öppnar vi upp för ytterligare shower, bl.a.  i melodifestivalsstaden Örnsköldsvik, dit vi kommer till deras vackra Folkets Park den 15 juli. Finland får än en gång besök av Diggiloo i sommar. Platserna blir Jakobstad/Gamla Hamnen 12/8, Mallax/Åminne 13/8 och Ekenäs/Bossanova Gräsplan den 14/8.

 Läs mer om årets Diggiloo på www.diggiloo.com

 

fredag
dec112009

Vinnarna från Dansbandskampen snart på segerturné

   

 

Dansbandskalaset – Sveriges största dansbandsturné.

Vinnarna från Dansbandskampen får en plats i Sveriges största dansbandsturné - Dansbandskalaset. Framröstade av svenska tv-tittare lördagen den 19 december koras vinnarna och får en självklar plats på Dansbandskalasets turné. Ytterligare ett tävlande band utses genom röstning på www.dansbandskalaset.se. Här kan fansen nominera även utslagna band eller säkerställa en plats i turnén för sin finalfavorit.  De medverkande banden presenteras den 20 december. 

Läs mer...

Kontakt: 

Anders Westin Mobil:0708-773707 E-Post: anders@westinpromotion.com 

Rickard Werecki Mobil: 0708-543864 E-Post: rickard@westinpromotion.com

fredag
dec112009

Biljettrusning till The Buddy Holly Musical

Nu släpps extraföreställningar i flertalet orter!

Biljettrusning till vårens arenaturné med ”The Buddy Holly Musical” med Brolle i huvudrollen, stor efterfrågan på biljetter runt om i landet gör att man nu släpper upp ytterligare extraföreställningar och extra platser till flertalet orter. Över 150.000 biljetter är redan sålda och musikalen spelas just nu för fulla hus på Göta Lejon i Stockholm fram till den 30 december och fortsätter till våren 2010 på turné. Den 5 februari är det turnépremiär i Karlskrona, Telenor Arena. Brolle beger sig då tillsammans med 14 man starka bandet ut på en landsomfattande turné. Totalt besöker man 14 orter från Luleå i norr till Malmö i söder (Turnéplan och mer info via läs mer). www.buddythemusical.se   

Läs mer...

Kontakt: Rickard Werecki Mobil:0708-543864, E-Post: rickard@westinpromotion.com  

onsdag
dec092009

Gruppen Fork kommer till Stockholm 

Acapellagruppen Fork föddes i Helsingfors 1993. 2003 bestämde gruppen att satsa helhjärtat på karriären och 2004 producerade Fork sin första egna konsert på Lilla Teatern i Helsingfors, därefter följde Åbo, Wasa och Grand Casino i Helsingfors, där man satt upp ett show-dinner koncept som skulle bli återkommande i flera år. Fröet till föreställningen Pink Noise såddes på ett hotellrum i New York i samband med deras USA turné 2008. I maj 2009 var det premiär på Svenska Teatern och Forks spektakulära föreställning Pink Noise spelas just nu för fulla hus och är en fantastisk succé där. Snart kommer gruppen till Sverige och till Södra Teatern i Stockholm för ett gästspel. Premiär blir det måndag den 22/2 och spelas fram till torsdag den 25/2-2010. Biljetterna släpps onsdag den 9 december.

Pressbilder hämtas på www.fork.fi där du också kan läsa mer om gruppen.

torsdag
dec032009

Liket som visste för mycket - premiär 26 februari 2010

En stjärnspäckad ensemble gör sig redo för att ta landet med storm. Dröse & Norberg Nöjen presenterar laguppställningen inför 2010 års stora satsning, Liket som visste för mycket – en livs levande skrattfars! I rollerna ser vi Lasse Brandeby, Linus Wahlgren, Regina Lund, Carina Lidbom, Johannes Brost, Anna Ulrika Ericsson, Fredrik Hallgren, Göran Gillinger, Nicke Wagemyr och Malin Larsson. Premiär 26 februari i Sundsvall.

Läs mer...

Pressbilder hämtas på www.drosenorberg.se/pressmaterial

fredag
nov272009

Vilken härlig premiär för Julkonserten 2009

Det blev en riktig publik succé för Sanna, Shirley, Sonja och Måns i samband med deras premiär i Luleå i torsdags (26/11). Nu väntar 22 utsålda städer (ströbiljetter finns till vissa orter) med dubbleringar på hälften av dom. Showen som är i två akter är en föryngring av Julkonserten som i år fyller 20 år på turné.

Se turnéplan och läs mer på www.julkonserten.se

fredag
nov272009

Jul i Folkton 

firar turnépremiär med ett exklusivt livealbum!

Nya albumet Jul i Folkton ”LIVE” innehåller 19 spår med ALE MÖLLER, SOFIA KARLSSON, LENA WILLEMARK, LISA RYDBERG, ESBJÖRN HAZELIUS, ROGER TALLROTH och OLLE LINDER. Konserterna spelades in under förra årets succéturné och resultatet blev Jul i Folkton Live. Albumet släpps i samband med turnépremiären den 1 december och säljs exklusivt på konsertturnén och via www.julifolkton.se.

För fjärde året i rad beger sig ”Jul i Folkton” ut på en numera återkommande turnétradition i Sverige som sträcker sig från Luleå i norr till Malmö i Söder och besöker totalt 13 städer. (Hela turnéplanen via läs mer...) 

Läs mer...

www.julifolkton.se

Kontakt: Rickard Werecki Mobil:0708-543864 E-Post: rickard@westinpromotion.com

tisdag
nov242009

Historien om Radio Nord på turné

med Siw Malmkvist, Lill-Babs, Ann-Louise Hanson och Jan Kotschack

Föreställningen ”Radio Nord” tar dig med på en resa till 60-talets populärmusik, en dramatisk historia om Sveriges mest älskade piratradio återberättad av Jan Kotschack, vars far grundade den legendariska radiostationen Radio Nord. För underhållningen står Siw Malmkvist, Lill-Babs och Ann-Louise Hansson – artister som alla fick sina genombrott under denna tid. Många decennier senare är de kanske mer älskade än någonsin. Turnépremiär blir i Kalmar den 29 april 2010 (Se turnéplan via läs mer).

Läs mer...

Kontakt: Rickard Werecki Tel:0708-543864 E-Post: rickard@westinpromotion.com

måndag
nov232009

Succétrion tillbaka i Kalmar med bearbetad klassiker

Sommarens teaterupplevelse på Krusenstiernska gården i Kalmar blir en ny tappning av den klassiska komedin Spanska flugan! Det blir ett kärt återseende av trion Suzanne Reuter, Robert Gustafsson och Peter Dalle som tillsammans gjorde succén Lånta Fjädrar 2008 under Kalmar friluftsteaters första sommar. Peter Dalle och Robert Gustafsson har gjort en bearbetning av den välkända och omtyckta föreställningen som i deras version blir Zpanska flugan. Även bekanta ansikten från förra sommaren, som Per Svensson och Ewa Roos, kommer att stå på scen i Zpanska flugan och regissera kommer Leif Lindblom att göra, som även var regissör för Svensson Svensson i somras.

Läs mer...

Kontakt: Rickard Werecki tel:0708-543864 E-Post: rickard@westinpromotion.com

måndag
nov162009

Över 100 000 sålda biljetter till The Buddy Holly Musical

– nu släpps extraföreställning till turnén!

Musikalen om Buddy Holly med Brolle i huvudrollen gör just nu stor succé, över 100 000 biljetter är sålda och musikalen spelas för fulla hus på Göta Lejon i Stockholm fram till den 30 december. Det är nu klart för extraföreställning i Skellefteå (Se turnéplan nedan). Våren 2010 beger sig Brolle tillsammans med sitt 14 manna starka band ut på turné runt om i landet och totalt besöker man 14 orter från Luleå i norr till Malmö i söder med turnépremiär den 5 februari i Karlskrona, Telenor Arena. Turnéplan samt ytterligare info via Läs mer...

Kontakt: Rickard Werecki tel:0708-543864 E-Post: rickard@westinpromotion.com

Page 1 ... 37 38 39 40 41 ... 42 Nästa sida »