Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

Nyheter

fredag
nov132009

Sofia Karlsson tilldelas Prins Eugens Kulturpris

Prins Eugens Kulturpris tilldelas i år de två framgångsrika musikerna Sofia Karlsson (Sverige) och Ane Brun (Norge). Kulturpriset går årligen till en norsk och en svensk artist som arbetar för att stärka svensk-norska förbindelser. Priset på 50 000 SEK ges i år av Bring och Statkraft.

Prins Eugens Kulturpris är som namnet antyder uppkallat efter konstnären Prins Eugen, som var starkt knuten till Norge och som hela sitt liv arbetade för att styrka svensk-norska förbindelser. Priset blev instiftat med anledning av 100-årsmarkeringen av unionsupplösningen mellan Norge och Sverige 1905 efter initiativ från den norska ambassaden i Stockholm i samråd med Kronprinsesse Märthas kyrkoförsamling i Stockholm och Prinsesse Märtha Louises kulturfond.

Priset delas ut av H.K.H. Prinsessan Madeleine under den traditionella festkonserten i Berwaldhallen den 15 december 2009. Medverkar gör även den världsberömda violinisten Arve Tellefsen och Nidarosdomens Guttekor.

Läs mer...

Kontakt: Rickard Werecki tel:0708-543864 E-Post: rickard@westinpromotion.com

torsdag
nov122009

Nu släpps biljetterna till Diggiloo 2010

Diggiloo är Sveriges största familjeshow som levererar det bästa av humor, rock, schlager och pop. För många har det blivit årets höjdpunkt och en återkommande tradition. Sedan starten 2003 har över 600.000 personer sett showen och sommaren 2009 blev en fantastisk succé som lockade hela 122.600 personer.

Bakom Diggiloo står Krall Entertainment med teamet Lasse Holm, Torgny Söderberg, Patrik Krall och Anders ”Butta” Börjesson som regissör.

- Sommaren 2009 var enligt många den bästa sedan starten, det blir en utmaning att ta tag i, eftersom målsättningen alltid är att göra nästa show ännu bättre, säger Lasse Holm.

Läs mer...

Kontakt: Anders Westin tel:0708-773707 E-Post: anders@westinpromotion.com

torsdag
nov052009

Succé för Björn Skifs på Cirkus – nu förlängs showen  

Över 62 000 biljetter är redan sålda till Björn Skifs nya show på Cirkus som har premiär den 29 januari. Nu förlängs spelperioden med 24 nya föreställningar i april och maj. Biljetterna släpps torsdagen den 5 november.

Läs mer...

Kontakt: Anders Westin Mobil:0708-773707 E-Post: anders@westinpromotion.com

torsdag
nov052009

Sissel Kyrkjebø på julturné och släpper nytt album

Till årets julturné ”Strålande Jul” har Sissel samlat några av de mest kända och populära artisterna i både Sverige och Norge för att ge sig ut på gemensam julturné, Krister Henriksson sedan flera år är han ”Wallander” med hela svenska folket. Krister kommer att vara ”Julvärd” för konserten. The Real Group, Orsa Spelmän och Odd Nordstoga som haft stora framgångar i sitt hemland Norge där hans första soloalbum sålde över 160 000 exemplar, Odd medverkar även på Sissels nya album som släpps i november. Trondheimsolisterna En 15 personer stark stråkensemble som hösten 2008 Grammynominerades. Turnépremiär blir det i Karlskrona den 3 december, totalt besöker man 13 städer från Luleå i norr till Malmö i söder. Turnéplan samt ytterligare info via läs mer nedan. 

Läs mer...

Kontakt: Rickard Werecki Mobil:0708-543864 E-Post: rickard@westinpromotion.com

måndag
okt262009

Extrakonsert insatt med Jul i Folkton 

Stort intresse för årets konsertturné med ”Jul i Folkton” nu är det klart för extrakonsert i Stockholm den 7 december på Rival 19.30.

För fjärde året i rad beger sig ”Jul i Folkton” ut på en numera återkommande turnétradition i Sverige. I år utökar man antalet orter ytterligare som sedan starten 2005 årligen fördubblat sig och totalt besöker man 13 orter från Luleå i norr till Malmö i Söder med turnépremiär den 1 december 2009 i Luleå på Kulturens hus (Alla datum och orter nedan). Årets Jul i Folkton konsert kommer att bandas av SVT i Falun och kommer sändas senare i år. 

I årets upplaga av ”Jul i Folkton” 2009 medverkar: Ale Möller, Sofia Karlsson, Lena Willemark, Lisa Rydberg, Esbjörn Hazelius, Roger Tallroth, Olle Linder  

Läs mer...

www.julifolkton.se

Kontakt: Rickard Werecki Mobil: 0708-543864 E-post: rickard@westinpromotion.com

 

torsdag
okt152009

Johan Ulveson gästar Vasan med Schackspelaren

En man. En resa. En kamp på liv och död.Tid för avgång.

Passagerarångaren ska snart lämna New Yorks
hamn. Ombord finns bland andra schackmästaren Mirko Czentovic.
Hans rykte är knappast smickrande. Trots detta inviteras han under resan till ett parti och accepterar motvilligt utmaningen.
   
Många åskådare bevittnar spelet. Inför ett kommande drag utbrister
en anonym beskådare: – Nej för Guds skull, gör det inte!
Vem är den oansenlige mannen som så hastigt tilltalar schackmästarens motspelare? Det är Doktor B. Han tillfångatogs av Gestapo och lämnades fullständigt isolerad från omvärlden. Han överlevde genom att tänka, leva och andas schack. I det fria och i det isolerade livet ställs svart mot vitt, ont mot gott. Hur blir hans fortsatta resa? Vad blir hans nästa drag? Läs mer om föreställningen på http://www.riksteatern.se se speldagar på http://www.vasateatern.se

Press Vasan: anders@westinpromotion.com  

 

tisdag
okt132009

The Buddy Holly Musical på arenaturné våren 2010

Musikalen om Buddy Holly med Brolle i huvudrollen har gjort stor succé i Sverige och har spelat för slutsålda hus på Göta Lejon i Stockholm hela våren och hösten. Nu åker succémusikalen ut på de stora arenorna runt om i landet med turnépremiär den 5 februari 2010 i Karlskrona!

www.buddythemusical.se

Läs mer...

Kontakt: Rickard Werecki tel: 0708-543864

E-post: rickard@westinpromotion.com

fredag
okt092009

Carolina Wallin Pérez tolkar Kent låtar

När Jocke Bergs texter sjungs av unga jazzsångerskan Carolina Wallin Pérez får orden plötsligt en helt ny känsla. Innebörden blir en annan. Hur många gånger man än hört de där älskade låtarna känns det ändå som allra första gången. Om originalversionerna låter som vykort från ett kyligt gråmulet Sverige blir titlar som ”Pärlor” till mjuka sommarvisor i Carolinas händer. Här finns ingenting av bandets rockattityd eller storslagna gester. Bara en knippe fantastiska melodier och Carolinas varma röst. Jazz möter pop och ljuv musik uppstår. Release 28 oktober. Läs mer...

fredag
okt092009

Zwelivelile M.D.Mandela gästar Stockholm

Lördagen den 24 oktober avslutar Star Choir sin Sverigeturné. Det sker på Konserthuset i Stockholm med en artistgala och ett unikt besök av Zwelivelile M.D. Mandela, sonson till Nelson Mandela. Han är nu ”head of the Mandela Family” och ”Chief of the Mvezo Traditional Council”, samma by som farfar Nelson växte upp i.  Läs mer...

måndag
sep282009

Nytt hopp temat när Afrika möter Sverige

Drömmen om ett bättre liv. Det är drivkraften bakom den hyllade föreställningen Touch of Africa, som i höst besöker 16 orter från Piteå i norr till Malmö i söder. På varje ort engageras svenska körer och skolelever i en spännande mix av svensk musik och bubblande afrikanska rytmer.

 - Aids-free, thats me! sjunger Triple & Touch och Star Choir, som tillsammans är Touch of Africa. 

Läs mer om Star Choir och deras turné i pressmedelandet under fliken pressrummet . 

 

Läs mer...