Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

Nyheter

tisdag
okt132009

The Buddy Holly Musical på arenaturné våren 2010

Musikalen om Buddy Holly med Brolle i huvudrollen har gjort stor succé i Sverige och har spelat för slutsålda hus på Göta Lejon i Stockholm hela våren och hösten. Nu åker succémusikalen ut på de stora arenorna runt om i landet med turnépremiär den 5 februari 2010 i Karlskrona!

www.buddythemusical.se

Läs mer...

Kontakt: Rickard Werecki tel: 0708-543864

E-post: rickard@westinpromotion.com

fredag
okt092009

Carolina Wallin Pérez tolkar Kent låtar

När Jocke Bergs texter sjungs av unga jazzsångerskan Carolina Wallin Pérez får orden plötsligt en helt ny känsla. Innebörden blir en annan. Hur många gånger man än hört de där älskade låtarna känns det ändå som allra första gången. Om originalversionerna låter som vykort från ett kyligt gråmulet Sverige blir titlar som ”Pärlor” till mjuka sommarvisor i Carolinas händer. Här finns ingenting av bandets rockattityd eller storslagna gester. Bara en knippe fantastiska melodier och Carolinas varma röst. Jazz möter pop och ljuv musik uppstår. Release 28 oktober. Läs mer...

fredag
okt092009

Zwelivelile M.D.Mandela gästar Stockholm

Lördagen den 24 oktober avslutar Star Choir sin Sverigeturné. Det sker på Konserthuset i Stockholm med en artistgala och ett unikt besök av Zwelivelile M.D. Mandela, sonson till Nelson Mandela. Han är nu ”head of the Mandela Family” och ”Chief of the Mvezo Traditional Council”, samma by som farfar Nelson växte upp i.  Läs mer...

måndag
sep282009

Nytt hopp temat när Afrika möter Sverige

Drömmen om ett bättre liv. Det är drivkraften bakom den hyllade föreställningen Touch of Africa, som i höst besöker 16 orter från Piteå i norr till Malmö i söder. På varje ort engageras svenska körer och skolelever i en spännande mix av svensk musik och bubblande afrikanska rytmer.

 - Aids-free, thats me! sjunger Triple & Touch och Star Choir, som tillsammans är Touch of Africa. 

Läs mer om Star Choir och deras turné i pressmedelandet under fliken pressrummet . 

 

Läs mer...

tisdag
sep222009

"Champions Of Rock" 

Nu möts de båda musikalstjärnorna Peter Johansson och Nina Söderquist på samma scen i ”Champions of Rock”, som är en konsertversion baserad på Queen musikalen med delar av artister och musiker från London. Båda har de gjort stor succé i London. Turnépremiär den 2 oktober i Göteborg, Lisebergshallen

Läs mer...

Lundstrom Event

Kontakt: Rickard Werecki, Mobil:0708-543864,
E-post: rickard@westinpromotion.com

fredag
sep182009

Jul i Folkton på turné

Jul i Folkton är en turné som har blivit en återkommande tradition. Årets upplaga blir den längsta turnén sedan starten 2006! Totalt besöker man 13 städer från Luleå i norr till Malmö i söder med turnépremiär den 1 december (Se alla datum via läs mer)

Artister som medverkar i Jul i Folkton 2009: ALE MÖLLER / SOFIA KARLSSON / LENA WILLEMARK / LISA RYDBERG / ESBJÖRN HAZELIUS / ROGER TALLROTH / OLLE LINDER.

Läs mer...

Kontakt: Rickard Werecki tel:0708-543864 E-post: rickard@westinpromotion.com

onsdag
sep162009

Björn Skifs Show redan en succé – över 35 000 sålda biljetter

I torsdags släpptes biljetterna till Björn Skifs nya Show på Cirkus med premiär den 29 januari. På tre dagar har över 35 000 biljetter sålts till showen vilket

Motsvarar nära 60% av biljetterna. Cirkus har inte sedan ”Mamma Mia” och ”Kristina från Duvemåla” upplevt en sådan biljettrusning.

 

Showen spelas torsdagar 19.30, fredagar 19.30 och lördagar 15.00 och 19.30 med premiär den 29 januari 2010. Läs mer om Skifs Show här nedan.

 

 

onsdag
sep092009

Björn Skifs gör ny show på Cirkus i vår

Våren 2010 intar Björn Skifs, en av Sveriges mest älskade och framgångsrika artister och underhållare genom tiderna, scenen på Cirkus i Stockholm med en helt ny show där han för första gången någonsin samlar det absolut bästa ur sin långa och imponerande karriär.

Vi får följa med Björn på en musikalisk resa som startade i Vansbro med Slamcreepers och fortsatte vidare över hitlistorna, genom USA, via Melodifestivalerna, ut i folkparkerna, in på showarenan och musikalscenen, men också upp på den vita duken och in i tv-rutan. Allt med Björns personliga betraktelser och den humor och värme vi förknippar så starkt med honom.

Med på scen finns Björn Skifs favoritmusiker under ledning av Hans Gardemar och flera fantastiska dansare.

Idé: Björn och Pernilla Skifs

Regi och koreografi: Pernilla Skifs

Producent: Blixten & co

 

Premiär fredagen den 29 januari 2010 kl. 19.30 på Cirkus i Stockholm.

Showen spelas torsdagar kl. 19.30, fredagar kl. 19.30 och lördagar kl. 15.00 och kl. 19.30 hela våren.

 

Biljetterna släpps torsdagen den 10 september och säljs via Ticnet, Cirkus biljettkassa och SJ.

Kontakt:  Anders Westin Telefon: 0340-677724 Mobil: 0708-773707

E-post: anders@westinpromotion.com

fredag
sep042009

Guldskiva och skandinavisk höstturné för Sofia Karlsson

Sofia Karlssons senaste album ”Söder om Kärleken” som släpptes tidigare i år har nu sålt guld! (20.000 album). Efter en fantastisk livesommar med utsålda konserter runtom i Sverige, Norge och Danmark, är det nu klart att Sofia beger sig ut på en höstturné i Skandinavien. Grannländerna har på allvar fattat tycke för Sofia Karlssons musik och hon kommer bland annat att medverkar i Dansk TV DR1 nya fredagstalkshow ”Den nye talkshow” med Anders Lund Medsen.

Det blev snart tydligt att materialet på albumet ”Söder om kärleken” var så omfattande att det inte skulle rymmas på en CD. Sofia beslutade sig för att släppa ytterligare en skiva EP´n ”Norr om Eden”, som en eftertänksam parallell, en vemodig lillasyster till ”Söder om Kärleken” och den säljs EXKLUSIVT i samband med Sofias livespelningar i höst!

Läs mer...

Ytterligare info via

www.myspace.com/sofiakarlsson  

www.mtaprod.se

Sally Wiola Music/Playground Music Scandinavia

Kontakt: Rickard Werecki, Westin Promotion AB Mobil: 0708-543864

E-post: rickard@westinpromotion.com Internet: www.westinpromotion.com

torsdag
sep032009

Göteborg får ny scen 1 oktober

Upplev Glenn Wish på Göteborgs nya scen Off Rondo! Living the dream heter föreställningen, späckad med hits av Elvis, Sinatra och Johnny Cash. Fenomenet Glenn Wish har allt som behövs för att bjuda på en fulländad kväll på Lisebergs nya scen Off Rondo. Glenn som har en fantastisk röst, en enorm publiknärvaro, fängslar och berör publiken. Här kommer att bli ett drag utan like.

     
Glenn Wish spelar på Huvudrestauranten "Off Rondo" med premiär torsdag 1 oktober. Föreställningen spelas sen kl 21.00 fredag och lördag samt kl 15.30 vissa lördagar fram till den 24 oktober.

Kika även in på

http://www.liseberg.se/sv/hem/Scen--show/Huvudrestauranten

http://www.glennwish.nu

Kontakt:

Anders Westin – 0708-773707 alt. 0340-677724, mail:
anders@westinpromotion.com