Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

Nyheter

torsdag
jun252009

Albumaktuella och kritikerrosade Sofia Karlsson på turné

Turnépremiär den 25 juni på Peace & Love Festivalen i Borlänge och den fortsätter därefter genom Sverige, Damark och Norge. Tidigare i vår släpptes hennes kritikerrosade album "Söder om kärleken" där vi för första gångenfullt ut möter Sofia Karlsson som låtskrivaren och sångmakaren i eget namn.

Läs mer... 

Presskontakt: Rickard Werecki, Mobil: 0708-543864,
E-post: rickard@westinpromotion.com 

torsdag
apr092009

Anders Lundin - Buckliga Ord. Knyckiga Låtar.

Det blev en skiva. Till sist.

I minst femton år har jag tänkt att jag ska göra en skiva. Men hela tiden har det kommit saker emellan. Kanske är det inte exakt den här skivan som jag har haft i mitt huvud all denna tid. Det är ju så mycket olika musik man har hållit på med och varit intresserad av. Men när jag så småningom återvände till min förälskelse i gamla svenska visor klarnade det.

För det var med visböckernas lite ålderdomliga texter och melodier mitt eget plinkande och knäppande på gitarren började i tonåren. Jag brände igenom "Flicka från Backafall" och "Helgdagskväll i timmerkojan" och fascinerades av tonen och stämningen. Sedan dess har mycket vatten runnit under broarna och ännu mer musik genom öronen, så någon skiva med blott lutackompanjemang var det aldrig riktigt tal om. På vägen träffade jag Oscar Söderberg och med hjälp av hans ändlösa tålamod har vi botaniserat bland alla möjliga influenser och prövat oss fram på jakt efter en knirrande knarrigt träig ljudbild som vi sen försökt polera upp efter konstens alla regler.

Läs mer...

Lemur Skivor

Page 1 ... 39 40 41 42 43