Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

Nyheter

onsdag
sep092009

Björn Skifs gör ny show på Cirkus i vår

Våren 2010 intar Björn Skifs, en av Sveriges mest älskade och framgångsrika artister och underhållare genom tiderna, scenen på Cirkus i Stockholm med en helt ny show där han för första gången någonsin samlar det absolut bästa ur sin långa och imponerande karriär.

Vi får följa med Björn på en musikalisk resa som startade i Vansbro med Slamcreepers och fortsatte vidare över hitlistorna, genom USA, via Melodifestivalerna, ut i folkparkerna, in på showarenan och musikalscenen, men också upp på den vita duken och in i tv-rutan. Allt med Björns personliga betraktelser och den humor och värme vi förknippar så starkt med honom.

Med på scen finns Björn Skifs favoritmusiker under ledning av Hans Gardemar och flera fantastiska dansare.

Idé: Björn och Pernilla Skifs

Regi och koreografi: Pernilla Skifs

Producent: Blixten & co

 

Premiär fredagen den 29 januari 2010 kl. 19.30 på Cirkus i Stockholm.

Showen spelas torsdagar kl. 19.30, fredagar kl. 19.30 och lördagar kl. 15.00 och kl. 19.30 hela våren.

 

Biljetterna släpps torsdagen den 10 september och säljs via Ticnet, Cirkus biljettkassa och SJ.

Kontakt:  Anders Westin Telefon: 0340-677724 Mobil: 0708-773707

E-post: anders@westinpromotion.com

fredag
sep042009

Guldskiva och skandinavisk höstturné för Sofia Karlsson

Sofia Karlssons senaste album ”Söder om Kärleken” som släpptes tidigare i år har nu sålt guld! (20.000 album). Efter en fantastisk livesommar med utsålda konserter runtom i Sverige, Norge och Danmark, är det nu klart att Sofia beger sig ut på en höstturné i Skandinavien. Grannländerna har på allvar fattat tycke för Sofia Karlssons musik och hon kommer bland annat att medverkar i Dansk TV DR1 nya fredagstalkshow ”Den nye talkshow” med Anders Lund Medsen.

Det blev snart tydligt att materialet på albumet ”Söder om kärleken” var så omfattande att det inte skulle rymmas på en CD. Sofia beslutade sig för att släppa ytterligare en skiva EP´n ”Norr om Eden”, som en eftertänksam parallell, en vemodig lillasyster till ”Söder om Kärleken” och den säljs EXKLUSIVT i samband med Sofias livespelningar i höst!

Läs mer...

Ytterligare info via

www.myspace.com/sofiakarlsson  

www.mtaprod.se

Sally Wiola Music/Playground Music Scandinavia

Kontakt: Rickard Werecki, Westin Promotion AB Mobil: 0708-543864

E-post: rickard@westinpromotion.com Internet: www.westinpromotion.com

torsdag
sep032009

Göteborg får ny scen 1 oktober

Upplev Glenn Wish på Göteborgs nya scen Off Rondo! Living the dream heter föreställningen, späckad med hits av Elvis, Sinatra och Johnny Cash. Fenomenet Glenn Wish har allt som behövs för att bjuda på en fulländad kväll på Lisebergs nya scen Off Rondo. Glenn som har en fantastisk röst, en enorm publiknärvaro, fängslar och berör publiken. Här kommer att bli ett drag utan like.

     
Glenn Wish spelar på Huvudrestauranten "Off Rondo" med premiär torsdag 1 oktober. Föreställningen spelas sen kl 21.00 fredag och lördag samt kl 15.30 vissa lördagar fram till den 24 oktober.

Kika även in på

http://www.liseberg.se/sv/hem/Scen--show/Huvudrestauranten

http://www.glennwish.nu

Kontakt:

Anders Westin – 0708-773707 alt. 0340-677724, mail:
anders@westinpromotion.com

 

onsdag
sep022009

MÅNS ZELMERLÖW ansluter Julkonserten 2009

Tillsamanns med SANNA, SHIRLEY och SONJA blir nu Måns Zelmerlöw den fjärde medlemmen i Julkonserten 2009. Konsertturnén som i år firar 20 år har fått underrubriken

”Our Christmas” och som delvis bygger på tjejernas gemensamma album med samma namn.

Julkonserten firar 20 år

Julkonserten startades av bl.a producenterna Julius Malmström och Cenneth Sangré för 20 år sedan. Under dessa åren har konsertformen haft stora framgångar. De två bolagen Julius Production och CS Event, presenterar njutbara julkonserter med betoning ”konsert” där jultraditionen värdesätts.

Kännetecknet för ”Julkonserten” i vår regi är att tonvikten ligger på ”konsert” – ej show. En musikalisk upplevelse där vi även i år lägger mycket omsorg kring musikarrangemangen. Julen är glädjens högtid och skratt och skämt tillhör även denna julkonsert. Konserten är ca 2,5 timmar lång inklusive paus.

Kuriosa: Under de 20 åren som gått, har vi bl.a. sett Sissel Kyrkjebö, Kalle Moreus & Orsa spelmän, Lasse Berghagen, Linda Lampenius, Lasse Kronér, Elisbeth Andreassen, Triple & Touch, Lill Lindfors, Maria Lundqvist, Pernilla Wahlgren, Sanna Nielsen, Tito Beltran, Jill Johnsson, Sofia Källgren, London Gospel Choir , Karen Gibson Kingdom Choir, Star School Choir m.fl.

Turnéplan: 26/11 Luleå – Kulturens Hus, 27/11 Umeå – Idunteatern, 28/11 Östersund – Sporthallen, 29/11 Sundsvall - Tonhallen, 1/12 Gävle – Konserthuset, 2/12 Falun – Magasinet, 3/12 Örebro – Coventum, 4/12 Norrköping – Lois de Geerhallen, 5/12 Linköping – Konsert & Kongress, 6/12 Jönköping – Konserthuset, 8/12 Västerås – Konserthuset, 9/12 Uppsala – Konsert & Kongress, 10/12 Kalmar – Kalmarsalen, 11/12 Kristianstad – Sporthallen, 12/12 Skövde – Arenan, 14/12 Stockholm – Konserthuset, 15/12 Växjö – Konserthuset, 16/12 Malmö, 17/12 Borås – Åhaga, 18/12 Uddevalla – Ahnebergshallen, 19/12 Göteborg – Lisbergshallen, 20/12 Halmstad – Teatern.

Pressbilder kan hämtas på www.juliusbiljettservice.se samt www.westinpromotion.com

onsdag
sep022009

Sissel Kyrkjebø åker på julturné

För drygt tio år sedan inledde Sissel sina julkonserter i Sverige och under flera år turnerade hon med bland annat Triple & Touch och Oslo Gospel Choire. Man genomförde konserter i de stora svenska arenorna. De senaste åren har Sissel besökt Sverige för flera utsålda turnéer och hon är idag en av de mest populära artisterna. Hennes unika och vackra röst har lett henne till samarbete med många av de absolut största artisterna över hela världen. Hon har samarbetat med såväl Luciano Pavarotti, Pacido Domingo och José Carreras och delat scen med bland annat Céline Dion, Sting och andra artister. Hon har gästat både David Letterman och Good Morning America.

Under flera år har Sissel haft tanken att återigen samla ett antal svenska artister och bjuda på en julkonsert utöver det vanliga och nu är det äntligen dags. Tanken är att framföra en högkvalitativ konsert där julen och dess budskap står i centrum och till sin hjälp har Sissel samlat några av de mest kända och populära artisterna i både Sverige och Norge för att ge sig ut på en gemensam turné.

Läs mer...

 

Turnéplan:

3/12   Karlskrona Telenor Arena
4/12   Linköping Cloetta Center
5/12  Jönköping Kinnarps Arena
6/12  Göteborg Scandinavium
8/12  Örebro Conventum Arena
9/12  Skövde Arena
11/12  Malmö Arena
12/12  Stockholm Ericsson Globe
13/12  Karlstad Löfbergs Lila Arena
17/12  Luleå Coop Arena
18/12  Umeå Arena
19/12  Timrå Eon Arena
20/12  Gävle Läkerol Arena 

Continental/Besterman/CS Event

Presskontakt: Rickard Werecki, Mobil: 0708 - 54 38 64,
E-post: rickard@westinpromotion.com

 

torsdag
aug272009

Ohlsonsmith skapar nytt ansikte för Westin Promotion

I torsdags var det premiär för Westin Promotion, "Ett nytt ansikte", med vernissage på Strandgalleriet i Stockholm. Designbyrån Ohlsonsmith har sedan i januari arbetat med Westin Promotion för att hitta en ny identitet, där Barbro Ohlson Smith tillsammans med sina medarbetare Petter Hollström och Helene Johansson skapat ett nytt ansikte för oss. Vi är både stolta och glada över resultatet och hoppas på att vårt samarbete med byrån kommer att utvecklas i framtiden. Läs mer om Ohlsonsmith på www.ohlsonsmith.se

onsdag
aug262009

Rhapsody In Rock 2009

Robert Wells avslutade Rhapsody in Rock för ett överfullt Dalhalla i fredags.  Nästa vecka väntar Australien. Tillbaka till Stockholm och Börsen i jul med Handful Of Christmas.

I fredags var det avslutning av Rhapsody in Rock-Handful Of Keys och för ett helt utsålt Dalhalla (800 extra biljetter släpptes förra veckan) utanför Rättvik. Turnén som blev en publiksuccé med bland annat Glenn Hughes, Albert Lee och John Lord visas redan  den 1 september i en timmes program på TV4 med highlights från  Skansen, Falkenberg och Dalhalla med alla medverkande från årets show.

Robert Wells som tidigare i förra veckan utnämndes till staden Beijings turist ambassadör drar vidare österut. Den 5/9 lyfter planet till Australien för konserter och promotion av ny CD, DVD. Wells kommer att träffa press, radio och medverka i antal tunga TV shower. Wells stannar i Australien fram till den 12/9. 

I  Sverige efter sommarens turné förvandlas Handful Of Keys till Handful Of Christmas.
20 :e november och hela december framtill jul, kan man njuta av en spektakulär julshow i rockens och Radio City Music Halls tecken på Hamburger Börs i  Stockholm med Wells. Med sig på scenen har han Vocalettes och The Jingle Wells Orchestra, men även magikern Stefan Odelberg. Premiär den 20 november.

 

tisdag
aug252009

Diggiloo - sommarens turnésuccé med över 125 000 besökare

 Årets Diggilooturne blev en riktig succé. Från Svaneholm (Ystad) i söder till Älvsbyn och Lycksele i norr med 26 framträdanden på 23 spelplatser, har man i sommarens regn lyckats fängsla många fler besökare än tidigare år. För sjunde året i rad samlade Diggiloo landets bästa artister på samma scen.

Tillsammans skapade de magiska helkvällar med det bästa inom schlager, pop, rock och humor. Sommaren ägdes av Brolle, Niklas Strömstedt, Jessica Andersson, Ola, Arja Saijonmaa, Mojje, Sara Löfgren, Lasse Holm, Magnus Johansson och Thomas Petersson + jokrarna Molly Sandén, Markoolio, Amy Diamond, Kevin, Sibel, Glenn Wish och E-Type.

 

Läs mer om Diggiloo sommaren på www.diggiloo.com

tisdag
aug252009

Rockfesten på Göta Lejon fortsätter hösten 2009

 

”The Buddy Holly Musical” med Brolle i huvudrollen har blivit en stor publiksuccé. Musikalen har spelats för slutsålda hus på Göta Lejon hela våren och det är nu klart att ”The Buddy Holly Musical” fortsätter hösten 2009. Brolle som blivit en självklar del av underhållnings-Sverige, har under de senaste åren medverkat i galor, Körslaget, gjort skivor och konsertturnéer. Brolle är hetare än någonsin!

Läs mer...

Presskontakt: Rickard Werecki, Mobil:0708-543864,
E-post: rickard@westinpromotion.com

 

måndag
aug242009

Roger Rönning släpper nytt album

Roger Rönning hade 2005 summerat sin artistkarriär i eget namn med den uppskattade samlingen Glimtar över tiden. Han hade därefter förverkligat sin vision om att spela in sitt och Ted Steerlings countryrockprojekt, Up The Road. Han kunde blicka tillbaka på ett antal minnesvärda soloalbum och några klassiska radiohits. Han hade sedan länge en framgångsrik civil karriär och trodde att han var klar med att musicera ”offentligt”. Då kom låtarna. 

Läs mer...

Albumrelease: "Ingen kvinna ingen man" 2009-08-26.

PRM Records / Border Music 2009

Presskontakt: Rickard Werecki, Mobil: 0708-543864,
E-post: rickard@westinpromotion.com