Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

Nyheter

tisdag
aug252009

Diggiloo - sommarens turnésuccé med över 125 000 besökare

 Årets Diggilooturne blev en riktig succé. Från Svaneholm (Ystad) i söder till Älvsbyn och Lycksele i norr med 26 framträdanden på 23 spelplatser, har man i sommarens regn lyckats fängsla många fler besökare än tidigare år. För sjunde året i rad samlade Diggiloo landets bästa artister på samma scen.

Tillsammans skapade de magiska helkvällar med det bästa inom schlager, pop, rock och humor. Sommaren ägdes av Brolle, Niklas Strömstedt, Jessica Andersson, Ola, Arja Saijonmaa, Mojje, Sara Löfgren, Lasse Holm, Magnus Johansson och Thomas Petersson + jokrarna Molly Sandén, Markoolio, Amy Diamond, Kevin, Sibel, Glenn Wish och E-Type.

 

Läs mer om Diggiloo sommaren på www.diggiloo.com

tisdag
aug252009

Rockfesten på Göta Lejon fortsätter hösten 2009

 

”The Buddy Holly Musical” med Brolle i huvudrollen har blivit en stor publiksuccé. Musikalen har spelats för slutsålda hus på Göta Lejon hela våren och det är nu klart att ”The Buddy Holly Musical” fortsätter hösten 2009. Brolle som blivit en självklar del av underhållnings-Sverige, har under de senaste åren medverkat i galor, Körslaget, gjort skivor och konsertturnéer. Brolle är hetare än någonsin!

Läs mer...

Presskontakt: Rickard Werecki, Mobil:0708-543864,
E-post: rickard@westinpromotion.com

 

måndag
aug242009

Roger Rönning släpper nytt album

Roger Rönning hade 2005 summerat sin artistkarriär i eget namn med den uppskattade samlingen Glimtar över tiden. Han hade därefter förverkligat sin vision om att spela in sitt och Ted Steerlings countryrockprojekt, Up The Road. Han kunde blicka tillbaka på ett antal minnesvärda soloalbum och några klassiska radiohits. Han hade sedan länge en framgångsrik civil karriär och trodde att han var klar med att musicera ”offentligt”. Då kom låtarna. 

Läs mer...

Albumrelease: "Ingen kvinna ingen man" 2009-08-26.

PRM Records / Border Music 2009

Presskontakt: Rickard Werecki, Mobil: 0708-543864,
E-post: rickard@westinpromotion.com

onsdag
jul012009

Premiär för ”Svensson Svensson" i Kalmar

Den 1 juli 2009 var det dags för premiär av föreställningen Svensson, Svensson som spelades hela sommaren,  fram till den 8 augusti på Krusenstiernska Gården i Kalmar. Föreställningen som blev en jätte succé med utsålda hus, flyttas hösten 2009 till Malmö.

Läs mer...

Sommarteatern på Krusenstiernska gården 2009 presenteras av Tre Vänner och Lustspel AB som ägs till lika delar av Vicky Nöjesproduktion AB, Crog Scen Robert Gustafsson AB och Hustruskolan.

Presskontakt: Rickard Werecki,
Mobil: 0708-543864,
E-post: rickard@westinpromotion.com

tisdag
jun302009

Fuglesang tar med sig Lars Vegas Trio ut i rymden!

I lördags den 29/8 lyfte rymdfärjan Discovery med svensken Christer Fuglesang. Men sig tar han sin mp3 spelare som han laddat med LARS VEGAS TRIO. Lars Vegas kommenterar själv detta med att han nu inte kommer att göra några andra spelningar förens han får ta med sig trion till rymdstationen för en konsert. Förra CD´n som har titeln Viva Lars Vegas – ”Sverige blev för litet” , har nu fått Lars Vegas att förstå, att också moder jord är för litet. Just nu letar trion låtar till melodifestivalen och laddar för ett gästspel på Hamburger Börs i Stockholm under oktober. Lars Vegas firade 20 år med att medverka på Allsång på Skansen i somras och är just nu aktuell med låten ”Sjung, Sjung, Sjung”.
torsdag
jun252009

Albumaktuella och kritikerrosade Sofia Karlsson på turné

Turnépremiär den 25 juni på Peace & Love Festivalen i Borlänge och den fortsätter därefter genom Sverige, Damark och Norge. Tidigare i vår släpptes hennes kritikerrosade album "Söder om kärleken" där vi för första gångenfullt ut möter Sofia Karlsson som låtskrivaren och sångmakaren i eget namn.

Läs mer... 

Presskontakt: Rickard Werecki, Mobil: 0708-543864,
E-post: rickard@westinpromotion.com 

torsdag
apr092009

Anders Lundin - Buckliga Ord. Knyckiga Låtar.

Det blev en skiva. Till sist.

I minst femton år har jag tänkt att jag ska göra en skiva. Men hela tiden har det kommit saker emellan. Kanske är det inte exakt den här skivan som jag har haft i mitt huvud all denna tid. Det är ju så mycket olika musik man har hållit på med och varit intresserad av. Men när jag så småningom återvände till min förälskelse i gamla svenska visor klarnade det.

För det var med visböckernas lite ålderdomliga texter och melodier mitt eget plinkande och knäppande på gitarren började i tonåren. Jag brände igenom "Flicka från Backafall" och "Helgdagskväll i timmerkojan" och fascinerades av tonen och stämningen. Sedan dess har mycket vatten runnit under broarna och ännu mer musik genom öronen, så någon skiva med blott lutackompanjemang var det aldrig riktigt tal om. På vägen träffade jag Oscar Söderberg och med hjälp av hans ändlösa tålamod har vi botaniserat bland alla möjliga influenser och prövat oss fram på jakt efter en knirrande knarrigt träig ljudbild som vi sen försökt polera upp efter konstens alla regler.

Läs mer...

Lemur Skivor

Page 1 ... 40 41 42 43 44