Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

Nyheter

torsdag
sep032015

DAISY - Back Beat Girls (Teaser) release 18/9

måndag
aug312015

Det är en riktig succé! Hjalmars sista revy förlänger hela hösten med nypremiär 25 september

Hjalmars Drömrevy på Nya Parkteatern i Örebro är en succé! Med en slutsåld vår, förlänger man hela hösten och in i januari 2016 med Hjalmars sista (dröm) revy och passar samtidigt på att fira hans 40 års jubileum in i 2016. På scenen finns Gunilla Åkesson, Tina Leijonberg, Peter Källström och Marie Kuhler m.fl.

Läs mer om föreställningen på www.nyaparkteatern.se

Presskontakt: anders@westinpromotion.com

torsdag
aug272015

Oj, oj, oj vad bra detta kommer att bli! FÖRKLÄDET, premiär 12 september på Göta Lejon

måndag
aug242015

Björn Skifs släpper upp biljetter till april och maj 2016 

Björn Skifs föreställning "Lite nu och lite Då" släpper upp april och maj 2016. Den som fått tag i några biljetter har nu chansen att se honom på Göta Lejon till våren. "Lite nu och lite då", har premiär måndag den 26 oktober. https://www.facebook.com/bjornskifs

www.gotalejon.se - www.ticnet.se

Presskontakt: anders@westinpromotion.com

tisdag
aug182015

King Melodies - "Lone Danger" - video coming soon

tisdag
aug182015

STEVE EARLE + Dukes - 3/11 – Göta Lejon, Stockholm

Foto: Ted Baron

I över 30 år har han pumpat nytt blod i de ådror som tillhör den amerikanska folksjälen – vare sig det handlat om folkmusik, rock & roll, rockabilly, country eller blues. Född i Virginia och uppväxt i Texas, för att som ung pojke lämna hemmet och söka lyckan som musiker i Nashville; Steve Earles musikaliska bana har genom åren varit lika varierad som platserna han har kallat hem. Som låtskrivare vill han hitta den magiska platsen mellan lyssnaren och honom själv, oberoende av vad låten handlar om eller vilken genre den råkar begränsas av. 

Med det nysläppta sextonde studioalbumet ”Terraplane” i bagaget, är han nu mer aktuell än någonsin. Skivan gick direkt upp på förstaplats på den amerikanska blueslistan, andraplats på folklistan och tredjeplats på countrylistan. Han knep dessutom plats 39 på den totala Billboardlistan – allt under loppet av en vecka. 

Earle skrev en tredjedel av albumet helt själv under en soloturné i Europa, med endast en gitarr och ett munspel som sällskap. Det var där, i ensamheten, som låtar som ”Better Off Alone” kom till. Resten av plattan skrevs och spelades in med hjälp av det lojala kompbandet ”The Dukes” och i höst ger vi er möjligheten att se honom live i någon av Sveriges tre största städer. Till Stockholm och Göta Lejon kommer Steve Earl tisdag den 3 november.

Biljetter http://www.ticnet.se/event/393731

Presskontakt Stockholm och Göta Lejon: anders@westinpromotion.com - +46 708 773707.

Pressbilder finns att hämta på http://press.newwestrecords.com/steve-earle - glöm inte att ange fotografens namn TED BARON för fri publicering.

www.luger.se - www.gotalejon.se

tisdag
aug182015

Dagens video intervju med Rennie Mirro och Hanna Lindblad från musikalen FÖRKLÄDET - Premiär på Göta Lejon 12 september

tisdag
aug182015

Missa inte Björn Lindbergs dokumentär om Lasse Åbergs Sällskapsresan som startar i Sveriges Radio P4 Stockholm i augusti

  

 Läs hela artikeln inför radiopremiären på Sveriges Radios sida http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=6231415 lyssna på första programmet genom att klicka SR ljudsida nedan.

 

 

 

 

fredag
aug142015

Missa inte sista Sommarkväll nu på lördag kl.20.00 med Rickard Olsson där Lasse Åberg och Anders "Ankan" Johansson berättar om Sällskapsresan musikalen

Viket gäng som gästar sista programmet av SVT Sommarkväll den här säsongen!

Missa inte programmet nu på lördag den 15/8 kl.20.00 med Rickard Olsson där Lasse Åberg och Anders "Ankan" Johansson berättar om Sällskapsresan musikalen som har premiär på Nöjesteatern i Malmö den 23 oktober. Lasse berättar också om den staty av Stig-Helmer i brons och fullstorlek som företagarn i Bålsta och Bålsta kommun bekostat. Statyn avtecks och invigs nu på lördag av Lasse själv i Bålsta.

Presskontakt: anders@westinpromotion.com

www.sallskapsresan.com

www.abergsmuseum.se

fredag
aug072015

Nu repeteras det för fullt på Göta Lejon inför premiären av Broadway succén FÖRKLÄDET ("The Drowsy Chaperone")

Vilken "cast"! Eller vad sägs om Björn Kjellman, Maria Lundqvist, Pernilla Wahlgren, Ann-Louise Hanson m.fl. Alla står på en och samma scen från den 12 september, då Broadway succén Förklädet med original titel "The Drowsy Chaperone" får premiär på Göta Lejon i Stockholm. Just nu pågår repetitionerna för fullt och vi kan avslöja så mycket att det kommer att bli en hysteriskt rolig föreställning, där Edward af Sillén regisserar och har översatt samt bearbetat original manus. Calle Norlén står för de Svenska sångtexterna för denna musikalsika komedi och parodi. Läs mer om föreställningen på www.gotalejon.se och kolla You Tube inslaget med Björn, Maria och Pernilla här nedan.

Presskontakt: Anders Westin, anders@westinpromotion.com - +46 708 773707

Producent: Åsa Holmgren, asa@gotalejon.se

Page 1 ... 3 4 5 6 7 ... 42 Nästa sida »