Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

Nyheter

onsdag
sep302015

Mamma Mia! The Party - www.mammamiatheparty.com

fredag
sep252015

Två veckor kvar till Hasse Andersson och hans stora konsert turné - Premiär 9 oktober i Helsingborg

 

Efter årets stora "comeback" och mega succé, åker Hasse Andersson på konsert turné genom Sverige med start i Helsingborg fredag den 9 oktober. Fredag den 25/9 medverkar Hasse med sitt Kvinnaböskeband i SVT Go Kväll, lördag 26/9 träffar Hasse Jesper Börjesson i TV4 Nyhetsmorgon, den 2/10 medverkar Hasse i Vardagspuls hos Kristin Kaspersen och den 17/10 ser vi honom i säsongspremiären av SVT Robins. Ja,som ni ser ligger Hasse inte på latsidan precis. Se hans spelplan för hans rikstäckande höst turné ovan.

www.unitedstage.se www.kvinnaboskemusik.se

Presskontakt: anders@westinpromotion.com

måndag
sep142015

Succé premiär för musikalen Förklädet!!! 

  

Det blev en fantastisk kväll när musikalen Förklädet hade premiär på Göta Lejon i Stockholm i lördags. Aftonbladets Jens Peterson gav föreställningen ++++ plus, fina ord fick föreställningen även från Per Feltzin på Sveriges Radio, liksom Bo Löfvendal på SvD som fattat galoppen.

"Hatar du musikaler? Då ska du se ”Förklädet”. Älskar du musikaler? Då ska du se ”Förklädet”.

Så inleder Aftonbladets Jens Peterson sin recension av musikalen Förklädet. Läs hela recensionen här,http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/scen/article21407498.ab

Presskontakt: Anders Westin anders@westinpromotion.com

Biljetter och mer läsbart om Förklädet, hittar du på www.gotalejon.se

lördag
sep052015

Marching for Love turné firar Star for Life 10 år

Konsertturnén Marching for Love. Här berörs och inspireras ungdomar.

Under september-oktober träffas ungdomar under parollen Marching for Love.

Huvudmålet är att främja mångfald och tolerans mellan ungdomar i Sverige. 
Samtidigt skapas kontakter mellan svenska skolelever och elever i Star for Life-skolor i södra Afrika.

Med kulturen som budbärare har Star for Life tillsammans med Fryshuset utvecklat ett inspirationsprogram för svenska skolor. Tillsammans har de två organisationerna tagit fram speciellt utformade workshops där ungdomar inspireras att på ett kreativt sätt aktivt motverka utanförskap.

15 kommuner besöks och 1000-tals elever deltar där svenska och sydafrikanska ungdomar, artister och inspiratörer möts i ett gemensamt forum.

Kvällskonserterna i samband med Marching for Love-besöket har rönt stor framgång. 

Den svenska gruppen Triple & Touch har under många år genomfört konserter och galor i hela Sverige för att sprida kunskap om Star for Lifes arbete i södra Afrika. Tillsammans med sydafrikanska ungdomar, svenska artister har nu ca 35.000 svenska ungdomar de senaste åren deltagit under dessa konserter.

- Detta dynamiska erfarenhetsutbyte ger även ungdomar en musikalisk resa som också blir grogrund till eftertanke vad gäller drömmar och framtidstro, tolerans och hur man ser på sig själv  - och på andra, säger Ken Wennerholm och Göran Rudbo, musikambassadörer i Star for Life, som tillsammans med Raisa Lång Velazco från Fryshuset leder Marching for Love.

MARCHING FOR LOVE besöker följande orter under hösten:

torsdag
sep032015

DAISY - Back Beat Girls (Teaser) release 18/9

måndag
aug312015

Det är en riktig succé! Hjalmars sista revy förlänger hela hösten med nypremiär 25 september

Hjalmars Drömrevy på Nya Parkteatern i Örebro är en succé! Med en slutsåld vår, förlänger man hela hösten och in i januari 2016 med Hjalmars sista (dröm) revy och passar samtidigt på att fira hans 40 års jubileum in i 2016. På scenen finns Gunilla Åkesson, Tina Leijonberg, Peter Källström och Marie Kuhler m.fl.

Läs mer om föreställningen på www.nyaparkteatern.se

Presskontakt: anders@westinpromotion.com

torsdag
aug272015

Oj, oj, oj vad bra detta kommer att bli! FÖRKLÄDET, premiär 12 september på Göta Lejon

måndag
aug242015

Björn Skifs släpper upp biljetter till april och maj 2016 

Björn Skifs föreställning "Lite nu och lite Då" släpper upp april och maj 2016. Den som fått tag i några biljetter har nu chansen att se honom på Göta Lejon till våren. "Lite nu och lite då", har premiär måndag den 26 oktober. https://www.facebook.com/bjornskifs

www.gotalejon.se - www.ticnet.se

Presskontakt: anders@westinpromotion.com

tisdag
aug182015

King Melodies - "Lone Danger" - video coming soon

tisdag
aug182015

STEVE EARLE + Dukes - 3/11 – Göta Lejon, Stockholm

Foto: Ted Baron

I över 30 år har han pumpat nytt blod i de ådror som tillhör den amerikanska folksjälen – vare sig det handlat om folkmusik, rock & roll, rockabilly, country eller blues. Född i Virginia och uppväxt i Texas, för att som ung pojke lämna hemmet och söka lyckan som musiker i Nashville; Steve Earles musikaliska bana har genom åren varit lika varierad som platserna han har kallat hem. Som låtskrivare vill han hitta den magiska platsen mellan lyssnaren och honom själv, oberoende av vad låten handlar om eller vilken genre den råkar begränsas av. 

Med det nysläppta sextonde studioalbumet ”Terraplane” i bagaget, är han nu mer aktuell än någonsin. Skivan gick direkt upp på förstaplats på den amerikanska blueslistan, andraplats på folklistan och tredjeplats på countrylistan. Han knep dessutom plats 39 på den totala Billboardlistan – allt under loppet av en vecka. 

Earle skrev en tredjedel av albumet helt själv under en soloturné i Europa, med endast en gitarr och ett munspel som sällskap. Det var där, i ensamheten, som låtar som ”Better Off Alone” kom till. Resten av plattan skrevs och spelades in med hjälp av det lojala kompbandet ”The Dukes” och i höst ger vi er möjligheten att se honom live i någon av Sveriges tre största städer. Till Stockholm och Göta Lejon kommer Steve Earl tisdag den 3 november.

Biljetter http://www.ticnet.se/event/393731

Presskontakt Stockholm och Göta Lejon: anders@westinpromotion.com - +46 708 773707.

Pressbilder finns att hämta på http://press.newwestrecords.com/steve-earle - glöm inte att ange fotografens namn TED BARON för fri publicering.

www.luger.se - www.gotalejon.se

Page 1 ... 3 4 5 6 7 ... 42 Nästa sida »