Kontaktinformation

Westin Promotion
Box 104, 432 23 Varberg
Besöksadress: Kungsgatan 32
E-post: info@westinpromotion.com

Filial i Stockholm:

STIM huset, Hornsgatan 103, plan 12

 

Galleri & Mingel

 

Sök på westinpromotion.com
Kolla också in...

 

 

Nyheter

tisdag
aug182015

Dagens video intervju med Rennie Mirro och Hanna Lindblad från musikalen FÖRKLÄDET - Premiär på Göta Lejon 12 september

tisdag
aug182015

Missa inte Björn Lindbergs dokumentär om Lasse Åbergs Sällskapsresan som startar i Sveriges Radio P4 Stockholm i augusti

  

 Läs hela artikeln inför radiopremiären på Sveriges Radios sida http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=6231415 lyssna på första programmet genom att klicka SR ljudsida nedan.

 

 

 

 

fredag
aug142015

Missa inte sista Sommarkväll nu på lördag kl.20.00 med Rickard Olsson där Lasse Åberg och Anders "Ankan" Johansson berättar om Sällskapsresan musikalen

Viket gäng som gästar sista programmet av SVT Sommarkväll den här säsongen!

Missa inte programmet nu på lördag den 15/8 kl.20.00 med Rickard Olsson där Lasse Åberg och Anders "Ankan" Johansson berättar om Sällskapsresan musikalen som har premiär på Nöjesteatern i Malmö den 23 oktober. Lasse berättar också om den staty av Stig-Helmer i brons och fullstorlek som företagarn i Bålsta och Bålsta kommun bekostat. Statyn avtecks och invigs nu på lördag av Lasse själv i Bålsta.

Presskontakt: anders@westinpromotion.com

www.sallskapsresan.com

www.abergsmuseum.se

fredag
aug072015

Nu repeteras det för fullt på Göta Lejon inför premiären av Broadway succén FÖRKLÄDET ("The Drowsy Chaperone")

Vilken "cast"! Eller vad sägs om Björn Kjellman, Maria Lundqvist, Pernilla Wahlgren, Ann-Louise Hanson m.fl. Alla står på en och samma scen från den 12 september, då Broadway succén Förklädet med original titel "The Drowsy Chaperone" får premiär på Göta Lejon i Stockholm. Just nu pågår repetitionerna för fullt och vi kan avslöja så mycket att det kommer att bli en hysteriskt rolig föreställning, där Edward af Sillén regisserar och har översatt samt bearbetat original manus. Calle Norlén står för de Svenska sångtexterna för denna musikalsika komedi och parodi. Läs mer om föreställningen på www.gotalejon.se och kolla You Tube inslaget med Björn, Maria och Pernilla här nedan.

Presskontakt: Anders Westin, anders@westinpromotion.com - +46 708 773707

Producent: Åsa Holmgren, asa@gotalejon.se

torsdag
aug062015

STOCKHOLM GOSPEL CHOIR FESTIVAL 2015

Stockholm Gospel Choir Festival är en del av Sveriges största folkrörelse, körsången och vi har presenterat gospelmusik till svenska folket sedan 1988. Här har Stockholmsbesökare fått uppleva genrens enorma bredd. Allt från Edwin Hawkins, hitmakaren bakom ”Oh Happy Day”, till Svenska hjältar som Cyndee Peters och Samuel Ljungblahd har stått på våra scener.

I år får ni uppleva en storkör med 600 sångare, högaktuella svenska gospelakter och en Zambisk kör i klass med Soweto Gospel Choir.

Program:

Lördag 22/8,  kl. 16.00 - Medborgarplatsen

Stockholm Gospel Mass Choir

En gratis gospelkonsert med 600 sångare från hela världen och amerikanska artister.

Söndag 23/8, kl. 11.00 – Gustaf Vasa Kyrka

Gospelgudstjänst

Gospelgudstjänst med 600 sångare och amerikanska artister

Söndag 23/8, kl. 14-19 – Södra Teatern, Kägelbanan

Konsertserie  

14.00                  Bodekull Gospel & Jazz Orchestra

Storbandsgospel med klös!

15.00                  Olso Soul Children (no)

                             Norges ledande ungdomskör!

16.00                  By Grace

                             Succén från Prinsbröllopet!

17.00                  St. Ignatius 11:30 Choir (Lusaka, Zambia)

                             Gospelrytmer från Zambia!

18.00                  Tensta Gospel Choir

                             Rått, ärligt och upplyftande!

 

Producent: Svenska Gospelverkstaden, Cedwin Sandanam

www.gospelverkstaden.se  - cedwin@gospelverkstaden.se

Presskontakt: Anders Westin – anders@westinpromotion.com alt. +46 708 773707

Pressbilder: info@westinpromotion.com

 

söndag
jul192015

Lena Andersson besöker Sverige just nu och medverkar SVT Sommarkväll med Rickard Olsson lördag den 25 juli kl.20.00

Ni kommer väl ihåg hits som ”Är det konstigt att man längtar bort nån gång”, ”Säj det med en sång”, ”Om du nånsin kommer fram till Samarkand” m.fl.

Lena som har bott i USA sedan 2001 är i Sverige i sommar med anledning av att hon släpper ett CD:n ”Open Your Heart” i augusti. Alla sånger är skrivna av Lena och hennes man Tobe och är inspirerade av den amerikanska västkusten med en touch av Southern rock, country och vackra ballader.

Kuriosa: Lena  Andersson slog igenom med dunder och brak 1971 när hon framträdde i Hylands Hörna endast 15 år gammal. Hennes första album “Lena, 15” gavs ut Polar Music och Stikkan Andersson blev hennes manager. Hon turnerade i folkparkerna under 10 års tid med olika artister som Ted Gärdestad, Tomas ledin, Landslaget och Lalla Hansson. Hon hade 13 hits Svensktoppen varav flera låg första plats. Hon turnerade med ABBA deras första världsturne runt Europa och Australien. Hon spelade även in flera av ABBA’s låtar för den tyska marknaden som t.ex Fernando och S.O.S. Hon gav ut 4 album Polar Music samt ett antal singlar.  Hon deltog i Melodifestivalen vid två olika tillfällen med sångernaSäj det med en sångskriven av Björn & Benny samtDet bästa som finnsskriven av Ted och Kennet Gärdestad. Hon gav även ut en LP i Japan.  Lena gifte sej med Tobe Hubbard 2001 och bodde de första 10 åren i Kalifornien och flyttade till Arizona 2011. Lena har under alla år varit verksam inom musiken ett eller annat sätt men det är först sen dom flyttade till Arizona som det funnits tid att  gå in för musiken allvar. Därav  nya albumet “Open Your Heart” som hennes man Tobe producerat.

Lena berättar lördagen den 25/7 kl.20.00 mer om sitt liv "over there" för Rickard Olsson i SVT Sommarkväll. Missa inte det!

Vill du komma i kontakt med Lena Andersson under hennes Sverige besök, maila Anders Westin på anders@westinpromotion.com eller SMSá på +46 708 773707.

 

 

torsdag
jul162015

Sara Löfgren medverkar i TV4 Nyhetsmorgon nu på lördag den 18 juli

SARA berättar varför hon tog en ”time out” från musiken en stund. Lyssna på Saras intervju och nya singel ”När Mörkret Faller” i TV4 Nyhetsmorgon nu på lördag 18/7. Missa inte!

SARA LÖFGREN träffar ni i en längre intervju med Suzanne Sjögren i TV4 Nyhetsmorgon på lördag morgon den 18/7. Sara berättar bl.a. varför hon tog en ”time out” och att hon nu är på väg tillbaka efter några tuffa år och börjat skriva musik och texter igen. Sara spelar sin nya låt ”När Mörkret Faller” opluggat, med sin dotter Leia på kör och en av hennes producenter Mattias Venge på kör och gitarr. Missa inte!

Lyssna på Sara Löfgrens nya singel ”När Mörkret Faller” redan nu på,

https://open.spotify.com/track/5hqAxAxD2MgvD4KFZhdpxO

Sara på Facebook,

https://www.facebook.com/pages/Sara-L%C3%B6fgren/136401745686

Presskontakt: Anders Westin anders@westinpromotion.com +46 708 773707

Fri pressbild beställes genom info@westinpromotion.com

onsdag
jun242015

Julio Iglesias ställer in sin konsert på Dalhalla den 9 juli

Julio Iglesias konsert i Dalhalla den 9 juli ställs in!

Vi måste tyvärr meddela att konserten med Julio Iglesias i Dalhalla den 9 juli nu ställs in på grund av sjukdom. Alla som köpt biljetter kommer att kontaktas. Återbetalning sker till alla som köpt konsertbiljett.

Presskontakt: Dalhalla: Jill Sand jill.sand@dalhalla.se 070-579 25 09, Anders Westin 0708-773707, anders@westinpromotion.com

www.dalhalla.se

onsdag
jun172015

Lasse Stefanz med Mikael Wiehe på nya ”Whiskey barrel” i dag 17 juni släpps albumet

Att Lasse Stefanz lagrat sin musik ytterst väl visades på förra höstens jättebox ”The Complete Collection”.  Nu kommer en kollektion nya låtar på albumet ”Whiskey barrel”, en årgång av skåningarna som bland annat innehåller ett överraskande samarbete i form av helt ny låt av och med Mikael Wiehe.

”Jag har alltid beundrat Mikael Wiehe. Hans tänkvärda låtar har berört mig på djupet. Det är anledningen till att vi spelat ”En gammal man” ute och att jag frågade om han inte kunde skriva en ny låt till oss”, säger sångaren Olle Jönsson om en gäst som möjligen får vissa att höja på ögonbrynen.

Mikael Wiehe kommenterar själv:

”Alltid retar det nån. Till exempel de som retar sig på att en gammal kommunist spelar med ett dansband. För mig är det här inte konstigare än att jag spelade in med Zebbe från Kartellen i höstas. Bra musik är bra musik.”

Följden av Jönssons samtal till Wiehe blev en helt ny låt, ”Leva tills jag dör”, en låt som är en duett med Wiehe.

”Whiskey barrel” spelades till stora delar in i legendariska Atlantisstudion. En studio där bjässar som Cornelis Vreeswijk och ABBA inlett sina skivkarriärer. 

”Det är alltid speciellt att sjunga i lokaler som har så mycket historia i väggarna” kommenterar Olle Jönsson besöken i studion på Karlbergsvägen i Stockholm.

De 15 låtarna på ”Whiskey barrel” är det första som Kristianstadbandet spelat in sedan ”The Complete Collection” – ett gigantverk med 46 CD och 673 låtar – och Jönsson ser det nya albumet som lite av en nystart långt in i karriären:

”Efter utgivningen av och uppståndelsen runt den i vintras, känns det som att vi nu kan börja om på nytt och satsa framåt med full kraft”.

Lasse Stefanz inleder sommarens framträdanden på Liseberg i Göteborg 25/6. Drygt en månad senare, 26/7, är Olle Jönsson värd i klassiska P1 Sommar, faktum är att han blev en av de mest medieuppmärksammade sommarprataren av samtliga.

Men först alltså ”Whiskey barrel”, ett album som har en del att svara upp mot – Lasse Stefanz senaste nio studioalbum har samtliga gått rakt in på svenska topplistans första plats.

Vad titeln betyder? Kort och gott whiskeytunna, fast på amerikanska.

Spelplan och mer läsning om bandet hittar ni på www.lassestefanz.se

Kontakt: anders@westinpromotion.com i uppdrag av www.warnermusic.se

onsdag
jun102015

PETER GLYT, feat Maja Söderström - Poor Me

Elva skivalbum, flera krogshower och internationella samarbeten har tagit Peter Glyt från Hagby utanför Kalmar runt i världen. Nu släpper han sin tolfte skiva, ett album med helt nya förutsättningar och möjligheter.

”No reason to stay” är namnet på det nya albumet – och resultatet av ett uppbrott och många nya möten. Efter tio år tillsammans på scen och i studio har Peter Glyt och sångerskan Nina Andersson avslutat sitt samarbete och för Peter har det inneburit en ny musikalisk resa.

Beautiful Day blev radiofavorit

Peter och Nina samarbetade bland annat i det engelskspråkiga projektet Tiny Harvest, som resulterade i två album; ”Time For Departure” 2007 och ”It hasn’t been one normal day” 2008. De gavs ut i elva länder och hade störst framgång i Taiwan. Flera av spåren har använts i tv-produktioner och låten ”Beautiful Day” blev en favorit hos svenska P4 2007.

Din och min värld på Svensktoppen

Peter släppte sitt första album 1994 och hittills har det blivit åtta album på svenska. Skivorna har fått bra kritik, och även om försäljningssiffrorna varit blygsamma har Peter haft en trogen och växande skara fans. Ett par listplaceringar, en sjätteplacering på Svensktoppen med ”Din och min värld” som bäst, har det också blivit.

Krogshow med Baccara och restaurang i Åre

Peter Glyt har alltid kombinerat sitt låtskrivande med ett starkt entreprenörskap och ett intresse för stora produktioner. Det har bland annat resulterat i flera krogshower varav den senaste, ”Ole’”, bjöd på ett samarbete med den legendariska spanska discoduon Baccara.  

Peter och hans familj bor sedan nio år i Madrid där han samarbetar med tre kubanska musiker, b.la den prisbelönta producenten och basisten Yadam Gonzalez. Han har också arbetat med film- och tv-produktioner, driver det egna skivbolaget Maggy Music och startat ett rese-och eventbolag (Maggy Event) med fokus på musik, idrott och spanska viner. Från och med vintern 2014 driver Peter också en restaurang med livescen i Åre tillsammans med skidskyttedrottningen Magdalena Forsberg.

Inte alltid rakaste vägen

Peter är sedan 1993 gift med Jeanette och tillsammans har de två tonåriga barn. Familjen och livspusslet har alltid varit viktigt, likaså att musiken och produktionerna ska kännas äkta och genuina. Peter har tackat nej till medverkan i b.la melodifestival och Fame Factory – kanske inte de bästa karriärvalen, men beslut som gett Peter möjlighet att ägna sig åt det han vill och tror på, även om det har inneburit mycket blod, svett och tårar.

Den första singeln" Poor Me" från nya albumet No reason to stay släpptes tidigare i våras och är en duett med talangfulla Maja Söderström.

www.glyt.nu

Kontakt: anders@westinpromotion.com

 

 

 

 

Page 1 ... 4 5 6 7 8 ... 42 Nästa sida »